Acasă » Trending » Horoscop zilnic 18 aprilie 2021. Scorpionii pot fi mai conflictuali

Horoscop zilnic 18 aprilie 2021. Scorpionii pot fi mai conflictuali

De: Madalina ManoleMarie Călin 18/04/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 18 aprilie 2021. Scorpionii pot fi mai conflictuali

Horoscopul zilei de 18 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion pot fi mai conflictuali cu cei din jur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au parte astăzi de un aspect tensionat între Mercur, aflat în zodia lor, și Pluto, planeta transformărilor, din sectorul carierei. Dat fiind că este duminică, nativii pot fi păsuiți de un conflict cu superiorii, însă asta nu exclude stres și frustrări pe care le resimt vizavi de un posibil dialog viitor. În unele cazuri nu este exclus ca ideile nativilor, mai ales strategiile de afirmare, să intre în polemici cu instituția din care fac parte. Poate fi vorba de frustrări legate de ascensiunea lor profesională pe care le resimt acum. Horoscopul de azi le cere atenție la conflictele cu autoritățile, inclusiv cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor, de exemplu, părinți.

Horoscop Taur

Taurii ai parte astăzi de un careu între Mercur, planeta comunicării și guvernatoarea iubirii lor, și Pluto, guvernatprul relațiilor lor. Aspectul le poate aduce tensiunie, conflicte și lupte de putere în cuplu și cu greu vor ajunge la pace, mai ales dacă se reiau subiecte din trecut. Nativii vor avea tendința de a aduce în prezent ceva ce i-a deranjat în trecut, deci mare grijă. Pe de altă parte, în cazul celor singuri, este posibil ca un fost partener să-i caute, însă de preferat ar fi să evite dialogul. La nivel mental este stres, agitație și o mare dorință de schimbare a tiparelor de gândire.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de conflicte cu prietenii, de neînțelegeri care pleacă de la bani, valori materiale și morale, responsabilități neonorate și promisiuni încălcate. Pot apărea tensiuni mai ales în cazurile în care nativii au proiecte comune cu prietenii, sunt asociați cu cunoștințe sau au împrumutat bani acestora. În alte cazuri, în cupluri pot izbucni gelozii și tensiuni cauzate de cheltuieli, buget comun.

Horoscop Rac

Astăzi se formează un careu între Mercur, din sectorul carierei, și Pluto, din sectorul relațiilor, prin urmare pentru Raci este o zi a disputelor cu partenerul de viață, mai ales  pe teme legat de viața în doi și viziuni diferite. Contextul poate aduce conflicte cu superiorii, însă dat fiind că este duminică, s-ar putea să fie vorba doar de frământările nativilor în legătură cu ce va urma în plan profesional. Oricum, în prima parte a zilei de luni, nu este exclus să izbucnească tensiuni. Ar putea profita de context pentru a-și bate capul cu o strategie de afirmare care să le fie pe plac atât lor, cât și superiorilor. Unii nativi pot analiza serios o schimbare profesională.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu nu se simt prea bine astăzi, mai ales dacă zilele trecute au făcut execese și nu s-au odihnit corespunzător. Este posibil ca unele simptome mai vechi să reapară acum. Pe de altă parte, nativii pot avea parte de dialoguri mai tensionate cu cei din jur, daloguri fie pe teme principiale, fie în care nativii își susțin punctul de vedere cu curaj și înverșunare.

Horoscop Fecioară

Mercur, guvernatorul lor, se află în cuadratură cu Pluto, din sectorul iubirii, iar acest aspect poate aduce tensiuni în viața sentimentală, chiar rupturi și despărțiri. Gelozii și infidelotăți pot fi acum descoperite. Pe de altă parte, în cuplu pot apărea tensiuni legate de bani, bunuri materiale, valoare persoanlă. Horoscopul zilei le cere să evite reproșurile și cinismul.

Horoscop Balanță

Balanțele care sunt parte a unui cuplu pot avea conflicte astăzi din cauza careului dintre Mercur, planeta comunicării, care se află în sectorul relațiilor lor, și Pluto. Neînșelegerile pot fi legate de traiul în doi, de obiceiurile fiecărui partener, de senzația nativilor că perechea de viață este prea impunătoare, prea autoritară în dialog și are prea multe pretenții. Acest aspect se poate resimți și în sectorul profesional, unde pot apărea tensiuni cu colaboratorii și asociații, cu partenerii de afaceri.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au tendința de a se contrazxice astăzi cu cei din jur și nu vor fi parteneri ideali de dialog nici pe departe. Nativii își impun punctul de vedere, mai ales în chestiuni legate de sănătate, profesie și rutină zilnică și nu acceptă sfaturile altora. Horoscopul zilei de zi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot deveni mult prea irascibili, mai ales cu cei cu care desfășoară activități comune.

Horoscop Săgetător

Mercur, planeta comunicării, care se află în sectorul vieții sentimentale este cuadrată de Pluto, iar acest aspect poate aduce multe frustrări nativilor Săgetător. Posibil să aibă parte de conflicte cu persoana iubită, să le fie mai greu să-și dea seama ce-și doresc din punct de vedere sentimental, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot avea senzația că partenerul nu-i apreciază la adevărata valoare. Posibil ca relațiile aflate la început să nu aibă un demaraj favorabil.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot avea parte de o răsturnare de situație în familie, în sensul că dacă zilele trecute reușiseră să ajungă la o înțelegere cu cei dragi sau să-și recâștige pacea sufletească, liniștea emoțională, acum lucrurile se pot da peste cap și se pot certa destul de serios cu aceștia. Nativii au tendința de a se impune cu prea multă autoritate, iar horoscopul de azi le cere să nu ducă lucrurile la extrem.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot relua teme din trecut, indiferent că este vorba de un dialog cu cei apropiați, cu colegi de muncă sau cu partenerul de viață. Sunt și cazuri în care unele întâmplări trăite, amintiri sau persoane din trecut pot face ca nativii să fie mai irascbili și mai conflictuali cu cei din jur. Este de oreferat să-și analizeze mai mult tiparele de gândire și să încerce să schimbe ceea ce nu mai rezoneazp cu ei în prezent, fără a rămâne agățați de ceea ce au crezut, gândit cândva.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot fi nemulțumiți de un context financiar, mai ales dacă aveau așteptări de la un proiect în care erau implicați. Pe de altă parte, prietenii pot fi cei care vin cu vești proaste. Posibil să nule poată returna o datorie nativilor. Horoscopul zilei de 18 aprilie le cere mai multă atenție la negocieri sau discuții legate de bani pentru că pot fi prea autoritari. În alte cazuri, nemulțumirile și frământările vin din faptul că cineva apropiat nu îi apreciază așa cum ar merita.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Cu cine s-a întâlnit Oana Roman la Paris: ,,Mă urmărește pe Instagram”. Vedeta a postat mai multe fotografii inedite din vacanța din Franța
Cu cine s-a întâlnit Oana Roman la Paris: ,,Mă urmărește pe Instagram”. Vedeta a postat...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te menține în cea mai bună formă
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te...
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Sancțiuni dure pentru angajatorii români. Legea s-a schimbat, se dau amenzi grase
Sancțiuni dure pentru angajatorii români. Legea s-a schimbat, se dau amenzi grase
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Ce pensie primește Elena Merișoreanu. Suma este colosală față de majoritatea pensiilor românilor
Ce pensie primește Elena Merișoreanu. Suma este colosală față de majoritatea pensiilor românilor
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au cumpărat-o vor fi dezamăgiți
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire