Acasă » Trending » Horoscop zilnic 22 august 2021. A doua Lună Plină în zodia Vărsător

Horoscop zilnic 22 august 2021. A doua Lună Plină în zodia Vărsător

De: Elena NicaMadalina Manole 22/08/2021 | 10:27
Horoscop zilnic 22 august 2021. A doua Lună Plină în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 22 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsător au parte de o a doua Lună Plină care se petrece în zodia lor și, implicit, o a doua șansă să facă unele schimbări în plan personal.

Astăzi are loc o Lună Plină care se petrece din nou în zodia Vărsător, eveniment mai rar într-un an, dar deosebit de important pentru că poate fi privit ca o a doua șansă. Acum avem ocazia să facem acele schimbări și transformări pe care nu am reușit să le facem la prima Lună Plină din Vărsător care a avut loc pe 24 iulie 2021. Totodată, putem încheia un capitol și culege roadele unor situații demarate la Luna Nouă din Vărsător care a avut loc pe 11 februarie 2021.

Luna Plină din Vărsător are impact puternic în următoarele două săptămâni, dar efectele sale pot apărea până la jumătate de an de acum înainte. Cei mai afectați sunt Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii, în special cei născuți în a doua jumătate a zodiei sau care au ascendentul aici. De asemenea, efectele sale vor fi resimțite și de cei născuți în primele trei zile din zodia Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii s-ar putea să aibă parte de fel și fel de situații încordate cu prietenii sau cu asociații, să simtă nevoia de a se îndepărta de o persoană din anturaj sau chiar să iasă dintr-un grup sau proiect în care sunt implicați. Se pot culege roadele unor proiecte profesionale și unii nativi pot vedea ce trebuie să facă pentru a se dezvolta pe plan profesional, pentru a duce un proiect la succes, pentru a câștiga popularitate în online. Pe de altă parte, a doua Lună Plină din Vărsător îi poate ajuta să-și dea seama exact unde trebuie să încadreze o relație, la iubire sau la prietenie, deci poate încheia acele noi povești romantice fără structură solidă.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de a doua Lună Plină din Vărsător în sectorul carierei și nativii pot simți nevoia unei schimbări privind direcția lor profesională. Poate fi vorba de o schimbare de strategie, de setarea unor obiective diferite sau chiar de o schimbare a profesiei în sine. Nu este exclus ca în cazul nativilor care au muncit să-și atingă niște scopuri, acum să fie vorba de o avansare. Imaginea, reputația, funcția, aspirațiile și ambițiile nativilor sunt acum în prin plan și vor avea parte de evenimente menite să-i conducă pe scenă, să-i stimuleze să se afirme.

Horoscop Gemeni

A doua Luna Plină din Vărsător îi poate ajuta pe Gemeni să-și dea seama care sunt credințele, convingerile și principiile de viață care trebuie schimbate pentru a face progrese. Pot primi informații, pot purta dialoguri sau pot avea parte de fel și fel de evenimente, posibil legate de o călătorie, de străinătate, care să-i determie să reanalizeze ce schimbări de mentalitate să facă. Atenție la iluzii și la așteptări nerealiste, mai ales legate de bani. Posibile dezechilibre financiare care, de asemenea, să stimuleze nativii să se reorienteze, să schimbe strategia de administrare a veniturilor. Este o perioadă în care își pot schimba modul în care se folosesc de propriile lor resurse personale, capitol la care intră banii, timpul, abilitățile, talentele, energia, etc…

Horoscop Rac

A doua Lună Plină din Vărsător activează axa intimității și a finanțelor, iar cei născuți în zodia Rac pot face schimbări importante legate de modul în care își administrează propriile lor venituri, dar și banii care vin de la alții. Resursele comune, fie cu partenerul, fie cu părinții sau partenerii de afaeri, sunt subiect fierbinte al acestei lunații. Unii nativi pot culege roadele unei investiții, pot obține un credit. Pe de altă parte, cum Luna le este guvernatoare, acum pot amplifica o serie de frici, angoase, suspiciuni și dezechilibre ale vieții intime, dar totodată pot vedea și rădăcinile acestora și calea spre vindecare.

Horoscop Leu

Leii resimt din plin a doua Lună Plină din Vărsător dat fiind că se petrece chiar în sectorul relațiilor lor. Nativii pot vedea acum ce nu funcționează în relația de cuplu, ce le lipsește și ce trebuie să facă pentru ca aceasta să fie îmbunătățită. Însă, lunația poate aduce și încheieri definitive acolo unde nu se mai poate face nimic. Pe de altă parte, și relațiile profesionale trec prin sita lunației și se pot încheia colaborări, contracte, se pot cerne oamenii în urma unor situații, astfel încât în jurul nativilor să rămână doar cei cu adevărat valoroși, alături de care pot face progrese.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de cea de-a doua Lună Plină din Vărsător în sectorul muncii și sănătății, prin urmare, voit sau impus, nativii trebuie să facă schimbări importante legate de stil de viață, de rutină zilnică, de alimentație. O revizuire a locului de muncă, a sarcinilor, responsabilităților, a programului este necesară acum. Soarele va intra în zodia lor mâine și nativii pot profita de lunația de azi pentru a decide că este momentul să facă mai multă mișcare. Horoscopul de azi le atrage atenția că pot fi agitați, neliniștiți și irascibili, iar o plimbare în natură îi poate ajuta să se detensioneze.

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de a doua Lună Plină din Vărsător în sectorul afectiv și îi poate ajuta să înțeleagă ce anume nu funcționează în relația sentimentală sau în relația cu copiii, pentru cei care sunt părinți, dar și în cazul unui proiect creativ în care sunt implicați. Astfel, nativii pot face schimbări  importante dacă-și doresc progres. Nu este exclus ca relații aflate la început de drum să se încheie, însă în alte cazuri vor fi nativi care vor prinde curajul să-și recunoască și să-și exprime sentimentele pentru o persoană dragă.

Horoscop Scorpion

A doua Lună Plină din Vărsător va impacta pe cei născuți în zodia Scorpion în sectorul familiei și al locuinței și este foarte posibil să dea naștere unor conflicte cu cei dragi, unor tensiuni interioare și frustrări legate de viața personală, de viața profesională, frustrări legate de o situație locativă. Se pot activa resentimente mai vechi vizavi de familie, de trecut, poate o traumă din copilărie se cere acum vindecată. Starea emoțională poate fi mai vulnerabilă și fluctuantă și se pot lua decizii importante legate de viitor, de ideea de cămin în sine, dat fiind că nevoia de stabilitate și siguranță emoțională este foarte mare.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot profita de cea de-a doua Lună Plină din Vărsător pentru a reveni asupra unor decizii luate, pentru a-și clarifica gândurile, viziunile, pentru a pune în altă lumină niște informații sau mesaje primite. Pot discuta cu mai mult curaj despre ei înșiși, pot recunoaște ceea ce-i doare și pot spune adevărul într-un context de viață. Pot avea parte de întâlniri importante, deplasări și dialoguri care să le aducă o nouă perspectivă asupra viitorului.

Horoscop Capricorn

A doua Lună Plină din Vărsător se petrece în sectorul financiar și poate stimula nativii să ia niște decizii importante legate de bani, venituri, salarizare, decizii pe care poate le-au amânat luna trecută sau care vin în urma unor situații petrecute în februarie. Lunația poate aduce ocazia culegerii unor roade în cazul nativilor care și-au valorificat talentele în ultima jumătate de an. Totodată, poate fi vorba de schimbări și transformări care vizează o relație intimă, poate chiar legate de viața intimă a cuplului.

Horoscop Vărsător

Luna Plină se petrece din nou în zodia lor, iar Vărsătorii resimt din plin dorința unei schimbări majore, radicale în viața lor, dar și în relațiile lor. S-ar putea ca acum să vadă clar ceea ce au evitat să vadă și să accepte în legătură cu partenerul de viață sau cu un colaborator, un asociat, un partener de afaceri. Realitatea poate fi dură și poate împinge către decizii radicale, de la despărțiri și până la reconsolidări. Pot culege roadele unui contract, pot face un progres remarcabil în relația de cuplu, totul depinde de ceea ce-și doresc pentru viitor, atât ei, cât și partenerii lor.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești primesc o a doua șansă de a-și îmbunătăți viața odată cu această a doua Lună Plină din Vărsător, în sensul că nativii pot vedea clar ce schimbări trebuie să facă în stilul de viață, în rutina zilnică, în plan profesional pentru a fi liniștiți psihic și emoțional. Emoții reprimate, gânduri ascunse, secrete, amintiri pot ieși acum la suprafață și este un moment bun să vindece rănile trecutului, să ierte și să conștientizeze că acțiunile prezente au la bază vulnerabilități mai vechi, nedepășite.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...