Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 24 iulie 2021. Lună Plină în zodia Vărsător

Horoscop zilnic 24 iulie 2021. Lună Plină în zodia Vărsător

De: Cancan 24/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 24 iulie 2021. Lună Plină în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 24 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsător au parte de o Lună Plină care se petrece în zodia lor și vine cu schimbări importante.

Astăzi are loc o Lună Plină în zodia Vărsător, moment care vine cu situații neașteptate și o mare dorință de schimbare în viața noastră. Luna Plină se va repeta și pe data de 22 august în același semn, moment destul de rar. Pe de o parte, putem culege roadele uno acțiuni demarate în luna februarie, însă pe de altă parte putem încheia un capitol din viața noastră, dar mai ales o relație în care nu ne simțim liberi și stăpâni pe noi. Impactul va fi puternic resimțit în următoarele două săptămâni, dar influența va fi pe termen de jumătate de an, în special pentr cei născuți în zodia Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, sau care au ascendent aici

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii s-ar putea să fie mai radicali cu prietenii sau asociații, să simtă nevoia de a se îndepărta de o persoană din anturaj sau chiar să iasă dintr-un grup sau asociere. Se pot culege roadele unor proiecte profesionale, dar pot lua și decizia de a pune punct unui proiect de grup. Orice planuri de viitor își fac acum, horoscopul de azi îi atenționează că acestea se pot schimba.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Plină în sectorul carierei și nativii pot simți nevoia unei schimbări privind direcția lor profesională. Sunt Tauri care pierd sau renunță la o funcție, Tauri care-și schimbă statutul, dar și Tauri care culeg roadele muncii lor și fac un salt în carieră. De asemenea, unii nativi se îndreaptă către atingerea unor obiective avute, dar trebuie să ia în calcul și obstacolele și schimbările care apar pe traseu și pe care nu le pot evita.

Horoscop Gemeni

Luna Plină din Vărsător poate veni cu vești din străinătate, surprize legate de o călătorie sau schimbări ce țin de studii. Posibil ca nativii să treacă prin evenimente neprevăzute de natură să le schimbe principiile sau să le pună la încercare credințele și valorile morale. Horoscopul de azi le cere mai multă atenție la călătorii și acte, diplome.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac pot culege roadele unor investiții, economii, însă în egală măsură pot avea parte de surprize, inclusiv pierderi, ce țin de credite, moșteniri, banii partenerului, partaje și litigii. Zona de viață intimă, secrete, ascunzișuri poate avea parte de evenimente neprevăzute și se cer schimbări. Totodată, este o perioadă bună pentru renunțarea la vicii, obsesii și obiceiuri toxice, chiar pentru renunțarea la o relație abuzivă, interzisă.

Horoscop Leu

Leii au parte de Luna Plină din Vărsător chiar în sectorul relațiilor și nu este exclus ca o serie de evenimente neprevezute să se petreacă în viața de cuplu sau în relațiile profesioanle. Este o mare nevoie de schimbare în aceste direcții și în cazurile în care libertatea le este îngrădită sau nu se simt apreciați, nativii pot pune punct. Horoscopul de azi le atrage atenția că pot fi foarte conflictuali cu cei din jur.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de fel și fel de schimbări care apar în rutina zilnică și nu este exclus ca și din zona profesională să apară situații neprevăzute. Este nevoie ca nativii să acorde o mare importanță sănătății, să nu se epuizeze și să se odihnească mai mult. În următoarea perioadă, unii nativi pot simți nevoia să facă schimbări legate de job sau stil de viață.

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de Luna Plină din Vărsător în sectorul iubirii și nu sunt deloc excluse evenimentele neprevăzute și schimbările neașteptate cu impact asupra afectului. Relațiile aflate la început se pot încheia acum. Horoscopul zilei le cere mai multă atenție la relația cu copiii și la schimbările care apar în viața acestora.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o perioadă mai tensionată și plină de schimbări neprevăzute în zona familiei și locuinței. Sunt cazuri în care nativii vor să se mute, dar și cazuri în care intră în posesia unei moșteniri. Starea emțională poate fi mai vulnerabilă și fluctuantă. În perioada următoare pot apăre schimbări profesionale importante.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de dialoguri surprinzătoare, de vești și mesaje neașteptate și nu este exclus să afle secrete sau să li se dea peste cap niște rațiuni. Tot Luna Plină de azi poate sta la baza unor întâlniri răscolitoare, dar și la baza unor certuri și tensiuni. Horoscopul de azi le cere mai multă prudență în deplasări și evitarea negocierilor și deciziilor importante.

 Horoscop Capricorn

Luna Plină din Vărsător se petrece în sectorul financiar și poate aduce vești neașteptate despre bani, salarizare, dar și ocazia culegerii unor roade în cazul nativilor care au demarat proiecte sau și-au valorificat talentele în ultima jumătate de an. Posibil să fi avut cheltuieli mari și acum să resimtă efectele sau să fie nevoiți să scoată din buzunar o sumă neplanificată.

Horoscop Vărsător

Luna Plină se petrece chiar în zodia lor, iar Vărsătorii resimt din plin dorința unei schimbări majore, radicale în viața lor, dar și în relațiile lor. Nativii pot avea parte de fel și fel de situații imprevizibile și se pot simți ai vulnerabili decât de obicei. Horoscopul de azi le atrage atenția că pot fi mai conflictuali cu partenerul de viață. Unii Vărsători culeg roadele unor evenimente care s-au petrecut în luna februarie 2021.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți ca în preajma Lunii Pline din Vărsător să acorde mai multă atenție odihnei și să nu se suprasolicite, în special cei care au afecțiuni de natură vasculară și circulatorie. Nativii pot fi mai irascibili și neliniștiți și se pot confrunta cu insomnii. Revenirea trecutului, a amintirilor poate aduce răscoliri și frământări greu de gestionat. Acum pot culege roadele stărilor lor emoționale din ultima jumătate de an.

Sursa foto: Pexels.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Nou dispozitiv smart împotriva celor care parchează ilegal - VIDEO
Nou dispozitiv smart împotriva celor care parchează ilegal - VIDEO
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Aceasta este cea mai veche companie din lume. Funcționează de aproape 1500 de ani
Aceasta este cea mai veche companie din lume. Funcționează de aproape 1500 de ani
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Decizie pentru utilizatorii TikTok din ROMÂNIA. Să facă asta este INTERZIS prin lege
Decizie pentru utilizatorii TikTok din ROMÂNIA. Să facă asta este INTERZIS prin lege
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui Sebi: ”Dumnezeu ne-a dat o mână de ajutor”
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...