Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 august 2019. Uranus retrogradează în zodia Taur

Publicat: 10/08/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 august 2019. Uranus retrogradează în zodia Taur

Horoscopul zilei de 11 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parete de retrogradarea planetei Uranus întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Citește și: Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2019. Săgetătorii revin în forță

Uranus este planeta marilor schimbări, a răsturnărilor de situație, a neprevăzutului, dar și a independenței, a libertății și a adevărului. Retrogradarea sa în statornicul și stabilul semn de pământ, Taur, va însemna o confruntare și mai abitiră între cele două, având în vedere că Uranus cere ceea ce Taurul nu este dispus să dea, pentru că el dorește siguranță și nu-i plac surprizele aduse de Uranus. Uranus se va afla în mers retrograd până în prima zi a anului următor, deci până pe 1 ianuarie 2020.

Din această postură, Uranus va scoate la suprafață adevărul, ne va forța să-l confruntăm pentru a acționa în cunoștință de cauză, dar cel mai mult va cere libertate și independență și reevaluarea și revizuirea unor sectoare din viață unde lucrurile par să stagneze sau să nu se îndrepte în direcția dorită de planetă, adică spre evoluție pentru că orice schimbare presupune o evoluție. Cu toate că vom avea tendința să ne temem de acest tranzit, nu trebuie să privim astfel lucrurile, ci trebuie să fim deschiși la schimbare, să o îmbrățișăm și să fim conștienți că orice lucru care ne intră în viață, chiar dacă-l percepem pozitiv sau negativ, ne intră pentru a ne îndemna să evoluăm.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 august 2019

Cei născuți în zodia Berbec traversează o perioadă de reevaluări în sectorul financiar. Este o perioadă bună ca nativii să-și facă și refacă niște socoteli, să fie mai chibzuiți cu banii și să învețe să-și administreze bugetul astfel încât să nu mai ajungă la fundul sacului. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să-și revizuiască o investiție făcută sau pe care și-au propus să o facă și care le poate destabiliza situația financiară.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 august 2019

Taurii au parte de această retrogradare întocmai în sectorul principiilor de viață. Planeta care le-a adus tot felul de surprize și răsturnări de situație în ultimul aproximativ 1 an le cere acum să ia loc și să reanalizeze contextul în care se află. Sunt mulțumiți de ei înșiși și de situația profesională? Mai trebuie să schimbe ceva pentru a atinge apogeul în carieră? Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că Uranus poate favoriza schimbări radicale în acest sector profesional.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 august 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o perioadă de reevaluări majore legate de trecut. Cele mai ascunse gânduri aflate în subconștientul lor pot ieși acum la suprafață și pot da naștere confuziilor și chiar depresiilor. Nu va fi ușor ca nativii, care sunt o fire veselă și sociabilă, să se retragă din agitația cotidiană și să se închidă pentru a medita. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că se pot întâlni cu persoane din trecut și pot avea loc surprize neașteptate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 august 2019

Relația cu prietenii va intra în vizorul celor născuți în zodia Rac care posibil să simtă nevoia acută să facă o reevaluare drastică a unui astfel de context, a unei astfel de legături. Secrete pot ieși la suprafață în această perioadă și nu este exclus ca mai multe planuri de viitor să ia o altă întorsătură acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi poate expune unui adevăr care să nu le placă despre persoana iubită sau un prieten drag și foarte apropiat.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Leu, retrogradarea lui Uranus prin Taur va cere o revizuire drastică a aspirațiilor profesionale, o reanaliză a statutului profesional pe care-l au. Cei care-și doresc să avanseze într-o funcție vor fi nevoiți să facă reconturări de traseu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie atenți la imagine. Un secret poate fi aflat acum și le poate cauza neplăceri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 august 2019

Uranus le va cere celor născuți în zodia Fecioară să-și reevalueze cu mai multă conștiinciozitate niște principii de viață, să-și redefinească niște convingeri morale. Poate fi vorba de plecări în străinătate, de călătorii dincolo de granițe, dar și de studii și cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să ia în calcul niște seminarii, niște domenii noi (poate chiar ezoterice) pe care le-ar putea studia și de unde ar putea obține răspunsuri și noi traiectorii de viitor.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2019

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 august 2019

Cei născuți în zodia Balanță sunt stimulați de Uranus să-și reevalueze situația financiară, mai exact zona bunurilor deținute împreună cu alții, a moștenirilor, a creditelor. Poate fi vorba de un partaj care nu mai suportă amânare, de încheierea unei linii de credit. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că este necesar să-și schimbe atitudinea și abordarea asupra unei probleme sexuale sau legată de sexualitate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 august 2019

Nativii din zodia Scorpion vor intra într-o perioadă amplă de reevaluare a relației cu partenerul de viață, de reanaliză a căsătoriei sau a unei posibile căsătorii. Pe de altă parte, se cere mai multă prudență și atenție legată de parteneriatele profesionale, de zona afacerilor persoanle. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește ca în acaestă perioadă să fie foarte atenți la contractele pe care le semnează și la clauzele pe care le aprobă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 august 2019

Cei din zodia Săgetător vor fi stimulați de Uranus retrograd prin Taur să-și reevaluze și reanalizeze situația de la locul de muncă. Sunt mulțumiți pe deplin de jobul pe care-l au? Nu cumva sănătatea le este afectată din această cauză? Ei bine, nativii vor face schimbări și nu este exclus ca unele să fie cu titlu de surpriză. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să acorde mai multă atenție sănătății în toată această perioadă. Odihna și relaxarea, călătoriile trebuie să primeze.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 august 2019

În plan sentimental nu va fi cea mai bună perioadă pentru cei născuți în zodia Capricorn deoarece Uranus va retrograda întocmai în sectorul iubirii, prin urmare aici va cere reevaluări și reconsiderări de poziție, atitudine și chiar de sentimente. Se cere, de asemenea, revizuirea comportamentului față de copii sau față de posibilitatea de a deveni părinți, dar și față de niște pasiuni și hobby-uri pe care le-au ignorat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că niște adevăruri despre persoana iubită pot ieși la iveală în această perioadă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 august 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor traversa o amplă perioadă de reevaluare și revizuire a relației cu membrii familiei, în special cu părinții. Nativii care se simt încorsetați, cărora libertatea de exprimare și acțiune le-a fost limitată de cei din familie, vor face schimbări radicale în relație. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că în această perioadă pot avea parte de o surpriză legată de locuință.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 august 2019

A venit momentul ca cei născuți în zodia Pești să-și reevalueze atitudinea și modul de comunicare cu cei din jur. Nativii sunt stimulați de Uranus să abordeze noi direcții dacă-și doresc să se facă înțeleși și să fie luați în seamă, iar niște cursuri în acest sens ar fi binevenite. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot avea parte de surprize neașteptate la drum sau într-o deplasare în interes de serviciu.

Citește și...