Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2019. Săgetătorii revin în forță

Autor: Keva Iosif
Publicat: 08/08/2019 | 22:49
Horoscop săptămânal 12 – 18 august 2019. Săgetătorii revin în forță

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 august 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 12 – 18 august 2019 se numără și zodia Săgetător care va reintra în ritm și se va bucura de energie, optimism și determinare.

Săptămâna 12 – 18 august 2019 este marcată de Luna Plină care se petrece în zodia Vărsător și care reprezintă un moment important pentru toate zodiile. Se cere încheierea unui capitol de viață pentru a face loc noutății, pentru a deschide altul. Este, totodată, un moment al culegerii roadelor, iar acestea vor fi bune sau rele, în funcție de ceea ce am sădit la Luna Nouă din Vărsător care s-a petrecut la începutul lunii februarie 2019.

În ultima zi a perioadei analizate, Marte, planeta acțiunii, a determinării, dar și a conflictelor și a războiului, va intra în zodia Fecioară și din această poziție ne va face mai responsabili la locul de muncă, mai abili profesional, mai raționali în acțiuni, iar atitudinea noastră va tinde să fie mai rece, mai mult bazată pe gândire și mai puțin pe emoție.

La modul general, horoscopul pentru săptămâna 12 – 18 august 2019 ne va aduce în viața noastră persoanele de care avem nevoie pentru a ne îndeplini visurile, țelurile și aspirațiile profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 12 – 18 august 2019

Săptămâna aceasta, cei născuți în zodia Berbec acordă o deosebită importanță zonei financiare. Vor fi nativi care vor lupta pentru drepturile lor bănești, inclusiv în instanță, dacă este cazul, și vor fi nativi care vor căuta să își schimbe locul de muncă pentru unul mai bine plătit. Pentru cei care au aplicat, nu este exclus să primească răspuns din străinătate și să lucreze dincolo de granițele țării. Se recomandă mai multă prudență la capitolul sănătate și chiar o vizită la medic pentru investigații necesare. În plan sentimental ar trebui ca nativii să acorde mai multă atenție persoanei iubite, dar și familiei și prietenilor. Nu este exclus ca în urma unui conflict să se încheie o relațoe de prietenie.

Horoscop săptămânal Taur: 12 – 18 august 2019

Cei născuți în zodia Taur vor trece printr-o perioadă de reevaluări în tot ce ține de carieră, relații și chiar principii de viață. Nu este exclus ca nativii să regrete acum niște decizii luate, să aibă păreri de rău și remușcări și să caute să se reinventeze, să fie mai originali în abordarea unei situații. Cei care vor să-și schimbe locul de muncă, pot lua decizia acum. În plan financiar se întrevăd situații favorabile îmbunătățirii veniturilor, în special prin colaborări și asocieri. La capitolul amoros, nativii Taur ar putea trece prin perioade mai tensionate de natură să-i facă să-și reevalueze sentimentele. Este o săptămână favorabilă reechlibrării energetice, de aceea odihna și relaxarea ar trebui să fie prioritare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 – 18 august 2019

Nativii născuți în zodia Gemeni s-ar putea confrunta cu unele probleme de sănătate mai vechi care acum să revină în actualitate și să ceară tratament. Pe de altă parte, este foarte probabil ca o serie de secrete să iasă acum la suprafață, iar din punct de vedere psihic să apară un dezechilibru cauzat de mustrările de conștiință. În ceea ce privește sfera financiară, s-ar putea ca în această perioadă să rezolve o situație care vizează o locuință, o moștenire, un bun de familie. Cei care au urmat cursuri de dezvoltare profesională, acum pot culege roadele și nu este exclus să-și schimbe locul de muncă, chiar direcția în carieră. În plan sentimental este nevoie de mai multă atenție și mai mult interes acordate persoanei iubite.

Horoscop săptămânal Rac: 12 – 18 august 2019

Pentru cei născuți în zodia Rac se anunță o săptămână bună din punct de vedere profesional. Nativii pot relua niște colaborări, pot primi noi oferte de muncă, însă trebuie să fie conștienți că va fi nevoie să-și dea mai mult interes în această direcție dacă doresc ca rezultatele să fie remarcabile. Pe de altă parte, pot fi dezamăgiți de niște prieteni și pot reevalua și chiar încheia niște relații. În plan financiar, Racii pot culege roadele unui proiect sau pot intra în posesia unui bun material, unei moșteniri. Se întrevăd călătorii, vacanțe și relația sentimentală începe să se îmbunătățească semnificativ, iar cei singuri chiar pot întâlni persoane noi care să le trezească interesul.

Horoscop săptămânal Leu: 12 – 18 august 2019

Este o perioadă favorabilă ca nativii din zodia Leu să-și reevalueze niște țeluri profesionale, să se întrebe dacă, într-adevăr, sunt mulțumiți de locul de muncă actual. Se cere atenție și prudență în comunicarea cu colegii și superiorii. În plus, vor fi mai determinați ca niciodată să câștige bani și nu este exclus să apară noi oportunități financiare, să semneze noi contracte și să încheie noi parteneriate. În plan sentimental, se poate încheia o etapă și se poate trece la alt nivel, iar acest aspect, de la caz la caz, poate aduce o cerere în căsătorie sau un divorț.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 – 18 august 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot fi tentați să reia niște studii sau să se înscrie la noi cursuri astfel încât să fie susținuți și din această direcție pentru a obține un loc de muncă mai bun, mai ales că în această direcție profesională se întrevăd schimbări. Poate fi vorba de noi responsabilități, o nouă funcție sau chiar un nou loc de muncă, mai ales că Marte în tranzit prin semnul lor le aduce toată determinarea de care au nevoie pentru a ieși în față. Atenție, însă, și la posibilele conflicte care pot lua naștere cu cei din jur, inclusiv cu persoana iubită. În cuplu este nevoie de mai multă intimitate și comunicare.

Horoscop săptămânal Balanță: 12 – 18 august 2019

Începe o perioadă de serioase reevaluări financiare pentru cei născuți în zodia Balanță, care s-ar putea să treacă de la o extremă la alta și cu greu vor reuși să atingă un echilibru, motiv pentru care nu sunt recomandate investițiile majore și cheltuielile nefondate. Totodată, cei care au împrumutat bani, acum îi pot primi înapoi. În plan sentimental, nu este exclus ca o relație care nu mai funcționează de mult timp să se încheie acum, însă, în cazurile fericite poate fi vorba de conceperea unui copil. Cei singuri se pot îndrăgosti acum, însă se cere prudență pentru a nu transforma totul într-o aventură. Pe de altă parte, trecutul se poate întoarce și o serie de secrete pot ieși la suprafață în această săptămână provocând nemulțumiri.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12 – 18 august 2019

Cei născuți în zodia Scorpion își fac planuri de vacanță și sunt foarte determinați să iasă din cotidian, să evadeze. În plus, poate fi o perioadă favorabilă să reia niște studii, să încheie cu brio niște cursuri. În familie pot apărea discuții neplăcute, deranjante și nativii pot conștientiza o serie de responsabilități cărora vor fi nevoiți să le facă față acum. Unii Scorpioni se pot muta în casă nouă, pot face o schimbare de domiciliu sau își pot renova locuința. Reevaluări serioase vor avea de traversat cei care sunt căsătoriți și care vor încerca să-și dea seama dacă sunt mulțumiți sau nu de relație, mai laes că în zona parteneriatelor pot avea loc unele răsturnări de situație.

Horoscop săptămânal Săgetător: 12 – 18 august 2019

Cu toate că nativii din zodia Săgetător traversează o perioadă bună, nu înseamnă că totul este perfect. Astfel, vor trece printr-o etapă de revizuire a locului de muncă, a sarcinilor și responsabilităților, și nu este exclus ca în viitor să ia decizii radicale în acest sens, să facă o schimbare majoră. La capitolul sănătate trebuie să fie mai atenți și să nu fie superficiali în cazul în care se confruntă cu anumite simptome, ci să le investigheze mai departe. În această săptămână pot încununa cu succes un curs, pot obține o diplomă, un atestat, aspect care poate aduce noi viziuni asupra viitorului. În plan sentimental , cei singuri pot fi mult mai deschiși și dispuși să înceapă o nouă relație.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12 – 18 august 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o perioadă bună, revigorantă, mai ales în sectorul financiar unde se anunță oportunități de îmbunătățire a bugetului. Este posibil ca sume de bani restante să le intre în conturi nativilor, să primească un comision sau să obțină câștig de cauză într-un proces, într-un partaj, să intre în posesia unei moșteniri. Pe de altă parte, sectorul sentimental capătă și mai mult interes și nativii sunt dispuși să reconstruiască o relație, însă în condițiile și termenii lor. Dacă nu se va putea împreună, atunci vor alege despărțirea și o vor face cu zâmbetul pe buze și liniștiți. Dacă sunt singuri, își vor reedita valorile sentimentale și mai puțin se vor arunca într-o altă relație. În această perioadă nativii doresc să se reinventeze în toate capitolele vieții și nu este exclus să se înscrie la cursuri și semniarii de dezvoltare personală.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12 – 18 august 2019

Discuțiile cu rudele pe teme sensibile care tensionează atmosfera continuă și în aceatsă săptămână, însă problema cu adevărat reală este în cuplu unde cei născuți în zodia Vărsător nu se mai simt împliniți, mulțumiți, simt că nu mai rezonează cu partenerul. Nativii pot alege să plece într-o călătorie pentru lămurirea contextului sentimental și este recomandat să vorbească deschis și să spună tot ce au pe suflet. Sectorul financiar este bine aspectat și pot veni bani din colaborări, proiecte sau chiar pot începe noi asocieri care să îmbunătățească bugetul. Se cere mai multă atenție la alimentație și mai multă odihnă.

Horoscop săptămânal Pești: 12 – 18 august 2019

Este o perioadă în care nativii din zodia Pești ar trebui să-și asculte intuiția pentru că pot avea revelații. Sunt puternic favorizați cei care deja o fac sau care acum se îndreaptă spre spiritualitate, religie, credință și chiar zona ezoterică. Nativii vor simți o determinare aparte către construirea unei relații serioase, iar în weekend visele pot deveni realitate. Dacă vorbim de sectorul profesional, atunci vor căuta să-și stabilizeze situația prin noi proiecte, prin parteneriate și colaborări care să le aducă aceea satisfacție pe care nu o găsesc la locul de muncă.

 

 

 

 

Citește și...