Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 octombrie 2020. Săgetătorii sunt nerăbdători

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 octombrie 2020. Săgetătorii sunt nerăbdători

De: Madalina Manole 12/10/2020 | 22:10
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 octombrie 2020. Săgetătorii sunt nerăbdători

Horoscopul zilei de 13 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Săgetător sunt nerăbdători în plan sentimental și pot să sperie un partener nou, dacă se află la început de relație. 

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec 

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să-și analizeze atent reacțiile și atitudinea față de partener pentru că dau dovadă de foarte multă nerăbdare. În plus, această agitație și nerăbdare pe care le resimt pot fi destul de periculoase pentru sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o zi bună, rodnică, profitabilă la locul de muncă, nativii fiind foarte determinați să-și rezolve sarcinile.

Horoscop zilnic Taur 

Cei născuți în zodia Taur se bucură în continuare de aspecte benefice pe casa iubirii, astăzi și mai mult susținute de Luna în tranzit aici. Ntivii iubesc și își exprimă sentimentele, iar cei singuri au în continuare mari șanse de a lega ceva nou, mai ales că senzualitatea de care dau dovadă este ca un magnet pentru cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a lămuri aspecte ale vieții de cuplu cu multă bunăvoință și blândețe. Posibile aspecte tensionate legate de programul de muncă, de sarcini, care vor trebui rezolvate cu răbdare.

Horoscop zilnic Gemeni 

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de momente plăcute în familie, înțelegere și prijin din partea celor dragi. Nativii rezolvă cu multă conștiinciozitate sarcinile legate de casă și muncă, și la job sunt foarte perfecționiști. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că în plan sentimental au tendința de a grăbi lucrurile sau cealaltă persoană îi va grăbi și îi va tensiona.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi foarte bună în toate aspectele care vizează comunicarea, fie că este vorba de susținerea unui examen, a unui interviu, ședințe, discurs public, fie că este vorba de o negociere. Într-un context astrologic tensionat, nativii găsesc ocazia să-și exprime cu blândețe emoțiile și trăirile și să aștearnă cât de cât pacea în jurul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă răbdare cu superiorii, dar și răbdare în atingerea obiectivelor.

Horoscop zilnic Leu 

Cei născuți în zodia Leu au parte de o zi foarte bună în plan financiar, prosperă, cu mari șanse de câștiguri materiale. Totodată, nevoia de confort și validare vor fi simțite puternic. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere atenție în trafic, în călătorii (pe care ar trebui să le evite săptămâna aceasta), răbdare cu cei din jur, indiferent că este vorba de comunicare sau acțiuni.

Horoscop zilnic Fecioară 

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de niște aspecte minunate formate de Lună și de Venus, planeta iubirii, aflată în tranzit prin zodia lor. Nativii știu să se facă plăcuți celor din jur, sunt blânzi, calzi și înțelegători. Comunicarea este punct forte și nu este exclus ca nativii să-și exprime emoțiile și sentimentele într-un mod încărcat de afectivitate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că pot fi, însă, nechibzuiți din punct de vedere financiar și ar fi ideal să dea dovadă de cumpătarea caracteristică astăzi.

 Horoscop zilnic Balanță 

Cei născuți în zodia Balanță îți recalibrează emoțiile și sentimentele și astfel au ocazia să se vindece de trecut, să-și dea singuri valoare și să-și dizolve dezamăgiri, suferințe, relații toxice. Nativi simt foarte intens nevoia de liniște, de pace și calm. Atenție, însă! Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere prudență în acțiuni pentru că au tendința de a fi grăbiți și neatenți, iar în cuplu se mențin aspectele tensionate și trebuie să lupte pentru echilibrul dorit.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de dialoguri plăcute, încărcate de afectivitate, dar și incitante cu prietenii, iar de aici și până la nașterea unui flirt nu este cale lungă. Nevoia de a fi iubiți și validați, de a da bine în fața celorlalți este foarte mare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că se pot confrunta cu probleme de sănătate survenite în urma agitației, a stresului, a grabei, de aici putându-se chiar și accidenta.

Horoscop zilnic Săgetător 

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să se bucure de un moment de succes, de culegere a laurilor în plan profesional. Unii nativi își schimbă statutul, preiau o funcție, în timp ce alții își ating niște obiective propuse. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce foarte multă nerăbdare în plan sentimental și… graba strică treaba, mai ales dacă se află la începutul unei povești de iubire.

Horoscop zilnic Capricorn 

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de momente de conștientizare puternice, momente care vizează un sistem de valori, filozofii de viață, mentalități și convingeri. O zi foarte bună pentru înscrieri la cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Posibile flirturi în anturaj care nasc noi apropieri între nativi și un prieten. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere răbdare cu cei din familie, dar și cu superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte (în continuare) de momente intime intense. Nativii conduc pasiunea pe noi culmi și acesta aspect poate fi benefic pentru cuplurile care au avut tensiuni sau despărțiri pentru că se pot împăca acum. Din punct de vedere financiar se pot rezolva niște contexte. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie atenți la deplasări, în trafic, la volan și să nu se grăbească pentru a evita neplăcerile.

Horoscop zilnic Pești 

Cei născuți în zodia Pești resimt puternic nevoia unei relații calme și liniștite, iar cei care sunt parte a unui cuplu reușesc să aștearnă armonia mult dorită. Nativii înțeleg foarte bine nevoile partenerului de viață și îl sprijină, fiind destul de declarativi cu sentimentele și emoțiile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite imprudențele financiare.

Parteneri
România a ajuns O FORȚĂ în Europa! O mare putere, la mâna noastră! Reușită istorică
România a ajuns O FORȚĂ în Europa! O mare putere, la mâna noastră! Reușită istorică
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat totul la vedere
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
A rupt tăcerea! Mircea Badea a spus de ce a plecat, de fapt, de la PRO TV
A rupt tăcerea! Mircea Badea a spus de ce a plecat, de fapt, de la...
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou dezastru:
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
9 semne care îţi arată că vei trăi cel puţin 100 de ani
BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a publicat tratamentul împotriva COVID-19. Ce dau medicii pacienților, de fapt
BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a publicat tratamentul împotriva COVID-19. Ce dau medicii pacienților, de fapt
Atenție!  Urmează noi restricții. Arafat a spus-o clar! Vor fi trimiși acasă
Atenție! Urmează noi restricții. Arafat a spus-o clar! Vor fi trimiși acasă
Cristi Borcea a dat lovitura. Tranzacția care i-a adus 1,9 milioane de dolari
Cristi Borcea a dat lovitura. Tranzacția care i-a adus 1,9 milioane de dolari
Cine este Gina Felea DE FAPT. Adevărul despre actrița care o interpretează. A fost la Chefi la Cuțite
Cine este Gina Felea DE FAPT. Adevărul despre actrița care o interpretează. A fost la...
Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare greu de crezut
Cine este și cum arată femeia care a născut 69 de copii. Imaginea care pare...
Prognoza meteo ANM săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie: Temperaturi anormale
Prognoza meteo ANM săptămâna 26 octombrie- 2 noiembrie: Temperaturi anormale
Doliu în lumea filmului! A murit o legendă a serialelor. Lumea întreagă îi va simţi lipsa
Doliu în lumea filmului! A murit o legendă a serialelor. Lumea întreagă îi va simţi...
Românii, în izolare și de Crăciun! 'Sărbătorile în familie NU vor fi posibile'
Românii, în izolare și de Crăciun! 'Sărbătorile în familie NU vor fi posibile'
WOW! Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. SECRETUL lui s-a aflat: ce e musai să facă înainte
WOW! Cum face Gigi Becali amor cu soția lui. SECRETUL lui s-a aflat: ce e...
Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Bogaţii cu averi în umbră. Cine sunt cei care nu apar în topul Forbes
Interzis Minorilor! George Piștereanu și Vivianana…la dus. Imagini de senzație
Interzis Minorilor! George Piștereanu și Vivianana…la dus. Imagini de senzație
Oana Zăvoranu, MĂMICĂ! Dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea
Oana Zăvoranu, MĂMICĂ! Dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a stârnit controverse
FOTO. Vica, dezbrăcată în așternuturi! S-a pozat goală, deși are 45 de ani și a...
Dacia interzisă de Elena Ceaușescu! Cea mai rară mașină Dacia supraviețuiește și azi! E fantastic cum poate să arate! Cum o poți recunoaște pe stradă
Dacia interzisă de Elena Ceaușescu! Cea mai rară mașină Dacia supraviețuiește și azi! E fantastic...
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a fost blândă fiindcă actorul și-a recunoscut vina
Axinte de la Vacanța Mare, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! Instanța a...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu JUDEŢELE FRUNTAŞE
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât de puţine lucruri despre el, încât i se mai spune şi
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor:
S-au atins până i s-a văzut „rușinea”, dar ce a urmat e interzis minorilor: "Se...
Și-a scris TESTAMENTUL! Cătălin Botezatu lasă averea...
Și-a scris TESTAMENTUL! Cătălin Botezatu lasă averea...
Detalii scandaloase despre asistenta de la ATI Giurgiu bătută după ce s-a culcat cu anestezistul
Detalii scandaloase despre asistenta de la ATI Giurgiu bătută după ce s-a culcat cu anestezistul
Când expiră AIRBAG-UL mașinii? Detaliul pe care orice șofer care are mașină veche trebuie să-l știe
Când expiră AIRBAG-UL mașinii? Detaliul pe care orice șofer care are mașină veche trebuie să-l...
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici nu visează la așa salariu!
Suma URIAȘĂ pe care Patriarhul Daniel o încasează lună de lună. Românii de rând nici...