Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 octombrie 2020. Săgetătorii sunt nerăbdători

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 octombrie 2020. Săgetătorii sunt nerăbdători

De: Madalina Manole 12/10/2020 | 22:10
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 octombrie 2020. Săgetătorii sunt nerăbdători

Horoscopul zilei de 13 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Săgetător sunt nerăbdători în plan sentimental și pot să sperie un partener nou, dacă se află la început de relație. 

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec 

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să-și analizeze atent reacțiile și atitudinea față de partener pentru că dau dovadă de foarte multă nerăbdare. În plus, această agitație și nerăbdare pe care le resimt pot fi destul de periculoase pentru sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o zi bună, rodnică, profitabilă la locul de muncă, nativii fiind foarte determinați să-și rezolve sarcinile.

Horoscop zilnic Taur 

Cei născuți în zodia Taur se bucură în continuare de aspecte benefice pe casa iubirii, astăzi și mai mult susținute de Luna în tranzit aici. Ntivii iubesc și își exprimă sentimentele, iar cei singuri au în continuare mari șanse de a lega ceva nou, mai ales că senzualitatea de care dau dovadă este ca un magnet pentru cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a lămuri aspecte ale vieții de cuplu cu multă bunăvoință și blândețe. Posibile aspecte tensionate legate de programul de muncă, de sarcini, care vor trebui rezolvate cu răbdare.

Horoscop zilnic Gemeni 

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de momente plăcute în familie, înțelegere și prijin din partea celor dragi. Nativii rezolvă cu multă conștiinciozitate sarcinile legate de casă și muncă, și la job sunt foarte perfecționiști. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că în plan sentimental au tendința de a grăbi lucrurile sau cealaltă persoană îi va grăbi și îi va tensiona.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi foarte bună în toate aspectele care vizează comunicarea, fie că este vorba de susținerea unui examen, a unui interviu, ședințe, discurs public, fie că este vorba de o negociere. Într-un context astrologic tensionat, nativii găsesc ocazia să-și exprime cu blândețe emoțiile și trăirile și să aștearnă cât de cât pacea în jurul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă răbdare cu superiorii, dar și răbdare în atingerea obiectivelor.

Horoscop zilnic Leu 

Cei născuți în zodia Leu au parte de o zi foarte bună în plan financiar, prosperă, cu mari șanse de câștiguri materiale. Totodată, nevoia de confort și validare vor fi simțite puternic. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere atenție în trafic, în călătorii (pe care ar trebui să le evite săptămâna aceasta), răbdare cu cei din jur, indiferent că este vorba de comunicare sau acțiuni.

Horoscop zilnic Fecioară 

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de niște aspecte minunate formate de Lună și de Venus, planeta iubirii, aflată în tranzit prin zodia lor. Nativii știu să se facă plăcuți celor din jur, sunt blânzi, calzi și înțelegători. Comunicarea este punct forte și nu este exclus ca nativii să-și exprime emoțiile și sentimentele într-un mod încărcat de afectivitate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că pot fi, însă, nechibzuiți din punct de vedere financiar și ar fi ideal să dea dovadă de cumpătarea caracteristică astăzi.

 Horoscop zilnic Balanță 

Cei născuți în zodia Balanță îți recalibrează emoțiile și sentimentele și astfel au ocazia să se vindece de trecut, să-și dea singuri valoare și să-și dizolve dezamăgiri, suferințe, relații toxice. Nativi simt foarte intens nevoia de liniște, de pace și calm. Atenție, însă! Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere prudență în acțiuni pentru că au tendința de a fi grăbiți și neatenți, iar în cuplu se mențin aspectele tensionate și trebuie să lupte pentru echilibrul dorit.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de dialoguri plăcute, încărcate de afectivitate, dar și incitante cu prietenii, iar de aici și până la nașterea unui flirt nu este cale lungă. Nevoia de a fi iubiți și validați, de a da bine în fața celorlalți este foarte mare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că se pot confrunta cu probleme de sănătate survenite în urma agitației, a stresului, a grabei, de aici putându-se chiar și accidenta.

Horoscop zilnic Săgetător 

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să se bucure de un moment de succes, de culegere a laurilor în plan profesional. Unii nativi își schimbă statutul, preiau o funcție, în timp ce alții își ating niște obiective propuse. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce foarte multă nerăbdare în plan sentimental și… graba strică treaba, mai ales dacă se află la începutul unei povești de iubire.

Horoscop zilnic Capricorn 

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de momente de conștientizare puternice, momente care vizează un sistem de valori, filozofii de viață, mentalități și convingeri. O zi foarte bună pentru înscrieri la cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Posibile flirturi în anturaj care nasc noi apropieri între nativi și un prieten. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere răbdare cu cei din familie, dar și cu superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte (în continuare) de momente intime intense. Nativii conduc pasiunea pe noi culmi și acesta aspect poate fi benefic pentru cuplurile care au avut tensiuni sau despărțiri pentru că se pot împăca acum. Din punct de vedere financiar se pot rezolva niște contexte. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie atenți la deplasări, în trafic, la volan și să nu se grăbească pentru a evita neplăcerile.

Horoscop zilnic Pești 

Cei născuți în zodia Pești resimt puternic nevoia unei relații calme și liniștite, iar cei care sunt parte a unui cuplu reușesc să aștearnă armonia mult dorită. Nativii înțeleg foarte bine nevoile partenerului de viață și îl sprijină, fiind destul de declarativi cu sentimentele și emoțiile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite imprudențele financiare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...