Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 decembrie 2020. Capricornii își iau rămas bun de la Saturn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 decembrie 2020. Capricornii își iau rămas bun de la Saturn

De: Madalina Manole 15/12/2020 | 22:57
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 decembrie 2020. Capricornii își iau rămas bun de la Saturn

Horoscopul zilei de 16 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 16 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Capricorn îți iau rămas bun de la Saturn după 3 ani în care le-a tranzitat zodia și le-a adus schimbări remarcabile în viață.

Astăzi este ultima zi în care Saturn, planeta lecțiilor de viață se va mai afla în zodia Capricorn, reîntorcându-se aici peste aproximativ 28-30 de ani. Saturn este guvernatorul zodiei Capricorn, iar acest tranzit a fost unul deosebit de impactant și resimțit puternic de toți nativii, în special de cei care sunt născuți în zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, sau care au ascendent aici.

Saturn a tranzitat Capricornul timp de 3 ani, aducând lecții de viață importante, limitări și restricții, însă toate cu scopul de a ne maturiza și responsabiliza într-o anumită direcție.

Ieșirea lui Saturn din Capricorn coincide și cu o conjuncție pe care o face cu Luna, de asemenea, ultima de această vibrație în următorii aproximativ 30 de ani, ceea ce poate simboliza un moment al conștientizărilor acestui tranzit. Odată cu ieșirea lui Saturn din Capricorn, se vor detensiona și elibera niște sectoare de viață și, dacă i-am învățat lecțiile, putem să ne bucurăm de oportunități aici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor observa o reală detensionare în sectorul carierei. Nativii au avut de luptat pentru atingerea obiectivelor profesionale și au fost nevoiți să dea dovadă de răbdare și perseverență. După multe obstacole și piedici, acum se pot apropia de succes. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se afirma și de a-și prelua noi responsabilități importante.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au avut ocazia odată cu acest tranzit saturnian să-și dea seama că ceea ce știau și cunoșteau ei nu era suficient și aveau nevoie de dezvoltare și progres. Pentru unii, Saturn a adus noi dfomenii de studiu care acum îi vor ajuta în dezvoltarea profesională, pentru alții a adus noi principii și convingeri de viață, după ce fostele ideologii și filozofii s-au dovedit nefuncționale. De acum se vor simți mult mai liberi în gândire și mai lipsiți de inhibiții, cu atât mai mult cu cât și Uranus se află în tranzit prin Taur pentru următorii ani. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia unor conștientizări importante ce vor veni cu noi perspective de viitor.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor observa că la finalul acestui tranzit au devenit mult mai maturi și mai responsabli vizavi de bunurile materiale, de case, moșteniri, credite, bani deținuți împreună cu alții, asigurări, taxe, impozite. Totodată, se vor detașa de frici pe care le au, poate chiar frica de moarte, frica de boală, atașamente materiale, atașamente de persoane și vor avea mai multă libertate în legătură cu viața intimă. Aventurile, infidelitățile, relațiile ascunse au fost taxate și li s-a cerut responsabilizare față de acestea, oficializarea sau încheierea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de rezolva favorabil o situație financiară ce arev legătură cu instituțiile publice.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor simți o reală ușurare odată cu ieșirea lui Saturn din Capricorn în sectorul relațiilor, fie personale, căsătorii, fie profesionale. Nativii au avut de luptat pentru menținerea unei relații, unei căsătorii și au fost nevoiți să se responsabilizeze, inclusiv în colaborările pe care le au. Posibil ca acum pentru unii să apară o cerere în căsătorie, dacă au învățat lecțiile saturniene, iar pentru alții să fie vorba de noi contracte profesionale, noi asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite tensiunile cu superiorii și să dea dovadă de mai multă înțelegere.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au fost nevoiți să se responsabilizeze vizavi de propria lor sănătate, chiar dacă asta le-a adus unora afecțiuni, operații cu care au trebuit să se confrunte și le-a accentuat frica de boală, ducându-i chiar și în zona de ipohondrie. Totodată, mulți Lei au fost obligați să devină responsabili vizavi de locul de muncă, să dea dovadă de perseverență și răbdare în rezolvarea sarcinilor care, cel mai probabil, li s-au părut sufocante. Mulți nativi și-au schimbat jobul în ultimii 3 ani. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia îmbunătățirii sănătății și o nouă perspectivă profesională.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au avut parte de limitări, blocaje în relațiile afective și sentimentale. Probabil pentru mulți nativi a fost vorba de dezamăgiri în dragoste, în timp ce alții au simțit că nu se mai pot exprima liber, au trăitstări anxioase în care bucuria de a trăi aproape că nu exista, dar toate acestea au fost pentru a-și aprecia întocmai viața. Limitarea exprimării s-a făcut resimțityă și la capitolul creativitate. O serie de Fecioare au fost responsabilizate de Saturn prin faptul că au devenit părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a vedea viața din alt unghi și de a pune bazele unei povești de iubire de viitor.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-au simțit frustrați emoțional, întorși în trecut și au avut numeroase confruntări cu ceea ce au trăit, toate cu scopul vindecării de ceea ce a fost. Tensiuni, limitări și obstacole au simțit și în legătură cu familia și locuința pentru că Saturn trebuia să-i mobilizeze și să le aducă responsabilizare și maturizare în aceste sectoare. Posibil ca mulți să fi avut lecții de trăit care au părut dure în relația cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unor trăiri emoționale autentice care vin la pachet cu conștientizări importante despre ideea de familie și cămin.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au avut parte de limitări și blocaje în comunicare, în relaționarea cu cei din jur. Au fost situații în care nativii nu au putut să spună ce au pe suflet sau situații în care nu au fost lăsați să vorbească sau li s-a impus ce să spună. Toate aceste contexte au fost necesare pentru ca ei să înceapă să dea valoare propriilor vorbe și să-și maturizeze gândirea, raționamentul. Nici la capitolul negocieri nu au excelat și posibil chiar să fi pierdut avantaje în urma lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a conștientiza importanța unei declarații de dragoste.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au resimțit din plin tranzitul saturnian în sectorul financiar, unde le-adus restricții, blocaje, limitări, chiar și pierderi financiare. De acum nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească situația financiară și să se raporteze altfel la valorile materiale. Posibil ca unii nativi să fi fost forțați să-și pună în valoare talentele pentru a-și câștiga existența. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce mai multă încredere în sine în negocierea salariului sau a banilor care le revin în urma muncii depuse.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au fost cei mai impactați de tranzitul lui Saturn prin zodia lor, dar și cei care acum, la final, pot trage linie și se pot bucura de o nouă viață. Guvernatorul lor i-a înzestrat cu mai multă răbdare, perseverență, i-a maturizat și responsabilizat vizavi de propria lor viață și le-a adus schimbări importante de personalitate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de aresimți o reală detensionare energetică, dar poate veni și cu multă confuzie. Nu vor ști ce stări să exprime și ce stări să reprime.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au trecut prin 3 ani în care angoasele, fricile, obsesiile, dependențele și-au spus cuvântul. De la frica de boală și până la adevărate anxietăți, toate s-au manifestat acum cu scopul de a-i vindeca pe nativi și a-i întări. Posibil ca bolile cronice să se fi manifestat acum pentru că trebuiau tratate cu mai multă responsabilitate. Mulți Vărsători s-au simțit la mâna destinului. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le va aduce o reală stare de pace interioară, de acceptare, iertare, vindecare și înțelegere la un nivel superior a destinului lor.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au avut parte de limitările lui Saturn în sectorul prietenilor și al proiectelor de grup. Pentru mulți nativi, viața socială aproape că nu a existat în ultimii 3 ani, mai ales dacă până acum erau prea petrecăreți. Saturn i-a responsabilizat, dar mai ales le-a adus lecții legate de prieteni și astfel au aflat lângă cine trebuie să râmână și pe cine trebuie să elimine din viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a scăpa de o barieră care va bloca un proiect sau un plan de viitor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a lăsat prea mult la vedere
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a...
Motivul pentru care avocatul lui Navalnîi a fost arestat după ce trupul opozantului rus a fost ridicat de către mama lui
Motivul pentru care avocatul lui Navalnîi a fost arestat după ce trupul opozantului rus a...
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Cel mai mare angajator din Dolj. Are aproape 6.400 de salariaţi
Cel mai mare angajator din Dolj. Are aproape 6.400 de salariaţi
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul Putin și i-au fost confiscate uzinele
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul...
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc: Ce-i cu asta, nenorocito?
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc:...
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce s-a întâmplat, de fapt?!
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce...
„Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a Mioarei Roman, în ziua înmormântării. Catinca Roman a răbufnit
„Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a...
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în Biserica Ortodoxă din Curtici? Bogdan s-a luptat cinci săptămâni să trăiască
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în...
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu 2 camere de 1200 de euro.” Octavian Strunilă despre datoriile strânse la patru bănci
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu...
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu i-a venit să creadă ce i-a făcut Anghel Damian. A tot sperat că lucrurile vor sta altfel: „Mă usuc de nervi”
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu...
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…” / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și...
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 februarie
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 februarie
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
CE I-A FĂCUT Ponta lui Traian BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier a recunoscut abia acum: Am greșit și regret
CE I-A FĂCUT Ponta lui Traian BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier a...
O nouă autostradă în România. Când va fi inaugurată
O nouă autostradă în România. Când va fi inaugurată
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o conservă din magazin
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o...
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a fost găsit mort la doar 31 de ani
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a...
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale