Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 martie 2019. Leii fac o schimbare de look

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 martie 2019. Leii fac o schimbare de look

De: Cancan 16/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 martie 2019. Leii fac o schimbare de look
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 aprilie 2019. Leii se fac remarcați

Horoscopul zilei de 17 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu se preocupă mai mult de felul în care arată și nu este exclus să facă o schimbare de look.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de întâlniri romantice cu persoana iubită, iar cei care sunt părinți pot trăi momente frumoase alături de copii, pot participa la competiții sportive, îi pot susține într-o întrecere, într-un meci. Moment bun pentru artiști și interpreți grație inspirației creative. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce premii și medalii sportivilor și tuturor celor care participă la diferite concursuri.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor simți nevoia de a-și vizita părinții, de a petrece timp în sânul familiei și de a se dedica mai mult activităților casnice și gospodărești. Unii nativi vor fi tentați să facă achiziții pentru casă, mobilă sau decorațiuni de lux. Momente de loialitate și fidelitate față de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie atenți în ce-și investesc banii. Să cumpere doar ceea ce au nevoie și să nu exagereze cu cheltuielile.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi interesați de studiu mai mult ca de obicei și pot fi atrași de domenii noi,  pot căuta căuta informații despre subiecte mai puțin comune, dar care să-i ajute să se evidențieze în diferite contexte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a-și pune în evidență calitățile de lider, posibil într-un context public.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot căuta (nu neapărat cu succes) noi oportunități de a-și îmbunătăți veniturile. Nativii își doresc succes financiar, își doresc să se evidențieze și prin acaestă latură, să aibă mai multă stabilitate pentru a-și putea îndeplini nu doar necesitățile, ci și poftele. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi tentați să devină cheltuitori, să fie atrași de obiecte de lux pentru decorarea casei sau să facă un cadou extravagant persoanei iubite.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu se vor preocupa de aspectul fizic, vor simți nevoia să facă o schimbare de look, să iasă în evidență, să se facă remarcați prin ținută, prin stil vestimentar, prin atitudine și chiar prin podoabe, prin accesorii. Nativii dau dovadă de multă încredere și siguranță în propria persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a petrece momente frumoase alături de persoana iubită.

Citește și: Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2019. Balanțele au parte de acțiune în plan sentimental

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi încercați de niște stări mai puțin plăcute, de interiorizare, de meditație. Se conturează frământări sufletești. Nativii vor regreta că nu au ieșit mai mult în evidență, că nu s-au impus mai mult într-un context, că nu au avut mai multă încredere într-o persoană sau că nu au pus în practică un sfat primit. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra stării de sănătate și îi sfătuiește să nu se suprasolicite. Se pot resimți mai acut simptome ale unor afecțiuni mai vechi de natură cardiovasculară sau chiar oftalmologice.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță s-au putea să fie surprinși de atitudinea unor prieteni. Nativii pot avea parte de discuții neașteptate și pot restabili niște planuri de viitor. Ocazie bună pentru activități distractive în grup, pentru petreceri, pentru a face sport sau a participa la diferite concursuri, nu neapărat cu miză de câștig, ci mai mult în scop recreativ. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a ieși la o întâlnire romantică.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea ocazia de a se afirma într-un context socio-profesional. Nativii se vor impune prin dialog, își vor pune în valoare calitățile de lider și vor inspira stăpânire de sine, încredere și siguranță. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează asupra atitudinii care tinde să fie vanitoasă, orgolioasă, iar mândria nu este întotdeauna un atu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot pune la cale un plan ce vizează străinătatea. Nativii pot analiza în detaliu o călătorie, un curs desfășurat dincolo de granițele țării la care și-ar dori să participe sau chiar relația cu o persoană de altă cultură și religie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să-și recalibreze niște (pre)judecăți, să-și revizuiască niște idei, concepții și principii de viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de niște discuții pe teme financiare cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri. Nativii își pot exprima cu vehemență opinia în privința unor cheltuieli comune, uneori partaj. Nu este exclus ca tentația de a cheltui bani pe obiecte luxuriante să fie destul de mare acum. Unii pot primi bunuri de patrimoniu, de valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să se facă remarcați cu o idee într-o problemă ce vizează zonă financiară.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de surprize, cadouri și momente romantice din partea persoanei iubite. Partenerul de viață poate veni cu propuneri surprinzătoare. Totodată, nativii pot stabili o călătorie, pot pleca într-o plimbare în zonă, pot vizita locuri noi, muzee, case memoriale, pot merge la teatru. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să-și schimbe o părere despre persoana care le este alături, să aibă mai multă încredere în aceasta.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție sănătății, mai ales aceia dintre ei care au probleme de natură cardiovasculară. Se pot simți peste măsură de obosiți, cu atât mai mult cu cât lucrează astăzi. Atenție și la alimentație! A se evita alimentele grase, calorice și alcoolul. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite efortul fizic, inclusiv sporturile intense.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe săptămână
Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o numesc karma”
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Maghiarii au învins în România. Schimbarea care îi duce la vârf în 2024
Maghiarii au învins în România. Schimbarea care îi duce la vârf în 2024
Sute de oameni au fost prezenți la priveghiul lui Costel Pelerinaj interlop la priveghiul lui Costel Corduneanu. Cum putea fi salvat
Sute de oameni au fost prezenți la priveghiul lui Costel Pelerinaj interlop la priveghiul lui...
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Câți bani face Pescobar într-o singură zi: ”Nu-l iubește nimeni din cauza succesului”
Câți bani face Pescobar într-o singură zi: ”Nu-l iubește nimeni din cauza succesului”
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe