Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 martie 2019. Racii pot pierde bani

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 martie 2019. Racii pot pierde bani

De: Cancan 17/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 martie 2019. Racii pot pierde bani
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 martie 2019. Racii pot pierde bani

Horoscopul zilei de 18 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac pot face investiții dezavantajoase și pot pierde bani.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec ar putea deveni destul de autoritari în relația cu persoana iubită, dar și cu copiii. Nativii vor avea tendința de a-și impune cu vehemență și orgoliu punctul de vedere și nu vor accepta contraargumente. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă șansa de a-și pune în valoare talentele creative și îi sfătuiește să se folosească de ideile sclipitoare pe care le pot avea pentru a se afirma.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea afla într-o situație în care să fie nevoiți să-și dedice mai mult timp casei și familiei. Nu este exclus ca o rudă să le ceară ajutorul sau să trebuiescă să intervină într-un context conflictual ca mediator. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie mai responsabili la locul de muncă și să-și asume responsabilitățile cu mai multă conștiinciozitate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea șansa de a se pune în valoare în fața unui public, într-un discurs, ședință, conferință. Moment favorabil celor care dau interviuri de angajare și care pot cuceri prin comunicare auditoriul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține puternic orice formă de afirmare prin intermediul dialogului, fiind favorizați nativii care susțin examene orale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot deveni deosebit de nesăbuiți în cheltuieli. Rămâne activă tendința de a cumpăra lucruri extravagante, obiecte de lux, nu neapărat necesare. Nativii își doresc să iasă în evidență prin gesturi financiare mărețe, uneori caritabile, alteori nesocotite. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi atrași de activități cu risc financiar major și pot pierde bani.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu traversează o etapă foarte bună din punct de vedere fizic și psihic. Nativii se simt energici, motivați și determinați să-și atingă scopurile și chiar pot încheia cu succes proiecte profesionale pe care le-au tot amânat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a se dedica cu plăcere activităților sportive, mai ales cu iz competițional. Unii dintre aceștia pot participa la petreceri și evenimente pe care în alt context le-ar fi descris ca fiind obositoare și neinteresante.

Citește și: Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2019. Balanțele au parte de acțiune în plan sentimental

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să aibă parte de situații stresante, evenimente nedorite care să-i tensioneze, să-i alarmeze, să-i impacienteze și să-i agite peste măsură. Nativii pot suferi creșteri de tensiune, amețeli, dureri de cap și se pot confrunta cu confuzii de moment. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite să-și încarce programul cu proiecte care pot fi amânate și, în general, să evite să se suprasolicite.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot intra în conflicte cu prietenii. Nativii vor renunța la bunele maniere în dialog și vor fi foarte radicali și impunători în comunicare, neacceptând scuze nefondate și păreri de rău tardive. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate pune la încercare niște sentimente și emoții vizavi de persoanele din anturaj.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie foarte responsabili și atenți la imaginea lor profesională. Nativii se pot afirma acum sau, din contră, cei vanitoși și fără înțelepciune pot cădea într-o capcană și pot dezamăgi până la a pierde o oportunitate de avansare, o funcție, un premiu, chiar o recunoaștere financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie atenți ce vorbesc și cu cine vorbesc, dar mai ales despre cine vorbesc.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător ar putea primi niște vești care să-i pună în dificultatea de a-și îndeplini un plan, posibil legat de o călătorie, de o deplasare în interes de afaceri, de serviciu. Nativii trebuie să fie atenți la toate informațiile care ajung, sub diverse forme, la ei. Ar putea primi răspunsuri neașteptate, soluții negândite la problemele cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să lupte pentru a-și atinge țelurile profesionale.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot primi o sumă de bani cu titlu de cadou, premiu, sponsorizare, finanțare, pot primi o susținere financiară din partea unei persoane sau instituții. Cei care se află într-un partaj, într-o ipostază de a primi o moștenire sau credit, pot fi favorizați. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce dialoguri pe teme financiare cu persoana iubită.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se pot remarca prin comunicare și carismă într-o confruntare de opinii, într-un dialog în contradictoriu în care, fie nu au dreptate, fie nu vor să recunoască argumentele partenerului de dialog și chiar pot fi apreciați pentru îndârjirea cu care-și susțin punctul de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu ia decizii în relația de cuplu. Viziunea de ansamblu poate fi ușor deformată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot puncta mici succese în carieră. Nativii pot fi premiați pentru munca depusă, pot primi o distincție onorifică, iar în unele cazuri pot fi propuși pentru avansare sau pentru a ocupa o altă funcție, mult mai pliabilă pe calitățile lor și în acord cu ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește în continuare să nu se suprasolicite și să evite activitățile care presupun efort fizic.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Primele cireșe din acest sezon au apărut în piețe. Ireal cât costă un kilogram!
Primele cireșe din acest sezon au apărut în piețe. Ireal cât costă un kilogram!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce relație are artistul cu fiica lui
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată + 800 lei bonuri de masă
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată...
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis Bunesa
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...