Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 martie 2019. Balanțele se pot simți epuizate

Publicat: 19/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 martie 2019. Balanțele se pot simți epuizate

Horoscopul zilei de 20 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță se pot simți epuizați.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se vor confrunta cu situații inedite la locul de muncă, mult stres, încordare și termene limită de natură să-i obosească peste măsură. În zona sănătății va crește interesul față de terapiile complementare și nu este exclus să înceapă un tratament naturist, homeopat. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să abordeze cu calm și răbdare situațiile cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor da dovadă de multă seriozitate și maturitate, chiar înțelepciune am putea spune, în abordarea problemelor apărute în viața sentimentală sau în relația cu copiii. Pe de altă parte, nativii se vor ocupa de studiu, de aprofundarea unor cunoștințe care au legătură cu sfera artistică, interpretativă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie responsabili în dialog și răbdători, să nu se impună cu vehemență, ci să dea sfaturi educative, să-și explice cu calm atitudinea și cerințele.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor renunța la niște atribuții domestice în favoarea unui scop profesional, unui proiect pe care-l au de încheiat. Cei care au afaceri personale vor fi cu atât mai determinați să-și atingă scopul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce dialoguri interesante cu membrii familiei și chiar susținere din partea acestora, ajutor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de aspecte bune, favorabile în legătură cu zona profesională. Nativii pot finaliza proiecte, pot încheia niște demersuri administrative, pot rezolva contracte care îi puneau în dificulate până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie calmi și răbdători, mai ales dacă lucrează cu instituțiile statutului. Zi bună pentru obținerea aprobărilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor încerca subtil să obțină o sumă de bani, poate o mărire de salariu. Nativii vor apela la diferite tertipluri, chiar la emoție și dialog sensibil în anumite cazuri, iar în alte situații vor da dovadă de diplomație în atingerea unui scop financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie răbdători și să nu se precipite în luarea unor decizii.

Citește și: Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2019. Balanțele au parte de acțiune în plan sentimental

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară se simt detașați de situațiile care altă dată le provocau furie sau stres. În plan sentimental și emoțional abordează cu mai mult umor o chestiune sufletească și se simt mai puțin sufocați de propriile lor gânduri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă o stare fizică și psihică bună și o viziune optimistă asupra contextelor care-i înconjoară.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se pot simți obosiți, epuizați și fără chef de implicare în noi activități sau situații solicitante. Nativii vor avea o putere de concentrare slabă și cu greu se vor focusa pe ceea ce au de făcut. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să privească lucrurile mai detașat, să evite discuțiile în contradictoriu și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot să-și descopere noi abilități profesionale, noi talente menite să le ușureze munca și să-i scoată dintr-un impas. Nativii pot avea parte de dialoguri constructive cu cei din jur și pot face planificări eficiente. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și urmărească mai mult propriul interes și să caute asocieri cu persone care le împărtășesc scopurile.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător se luptă să obțină niște atestări, certificări, niște aprobări și, deși la prima vedere totul poate părea greu, obstacolele se vor dovedi a fi foarte ușor de depășit. Nativii se preocupă intens de situația lor profesională, de statut, de funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să se facă remarcați într-o situație de la  locul de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn simt nevoia de sprijin afectiv și emoțional, dar mai ales de stabilitate psihică. Nativii se pot frământa în luarea unei decizii profesionale și vor pune în balanță valorile morale și scopurile profesionale. Moment de cumpănă cu valorificare favorabilă lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie responsabili în luarea deciziilor care vizează cariera.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător abordează cu mult umor și detașare o situație care vizează zona financiară, tranzacțiile, negocierile și investițiile. Pot deveni un stâlp de sprijin pentru partenerul de viață, care nu este exclus chiar să treacă printr-o situație dificilă din punct de vedere material și să le ceară ajutorul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să câștige simpatia celor din jur, chiar a partenerilor de afaceri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor da dovadă de o bună capacitate organizatorică și administrativă. Nativii pot soluționa un proiect, pot lega un parteneriat de durată, pot pune pe picioare o afacere personală, acolo unde contextul personal este de așa natură. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu se grăbească în a da verdicte și a lua decizii, ci să-și ia timp de gândire, chiar dacă pentru cei din jur poate părea o atitudine ezitantă.

Citește și...