Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 august 2020. Soarele intră în zodia Fecioară

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 august 2020. Soarele intră în zodia Fecioară

De: Madalina ManoleMarie Călin 21/08/2020 | 20:59
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 august 2020. Soarele intră în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 22 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 august 2020 spune că nativii din zodia Fecioară au parte de ingresul Soarelui în zodia lor, aspect care le va aduce multă energie, vitalitate și determinare.

Soarela va tranzita aproximativ o lună zodia Fecioarei și ne va ajuta pe toți să ne responsabilizăm mai mult vizavi de stilul de viață și de sarcinile zilnice, să ne disciplinăm corespunzător cu dorințele noastre, ne va aduce răbdare, simț practic, capacitatea de a ne concentra pe detalii.

Totodată, este o perioadă bună să facem ordine și curățenie în viața noastră, atât la propriu, cât și la figurat. Trebuie, în schimb, să fim mai atenți la tendința de a deveni mult prea critici cu noi înșine și cu ceilalți și mult prea perfecționiști.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2020

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii și al sănătății, un sector care se va bucura acum de o mai mare atenție, responsabilitate și mulți nativi vor simți nevoia să facă ordine în viața lor. Nevoia de a funcționa după un program organizat va fi mare și Berbecii devin mai conștiincioși la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a se apuca de un sport, de o dietă, de a aduce o îmbunătățire stilului de viață.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul iubirii și al creativității, dar și al copiilor. Mulți nativi vor acorda o mai mare atenție planului sentimental, motiv pentru care unii pot începe noi relații, iar alții pot să-și consolideze povestea de iubire în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a petrece mai mult timp cu copiii, de a se dedica activităților distractive, poate chiar de a ieși la o plimbare, într-o mică excursie.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă mai mult de casă și familie. Mulți nativi vor fi determinați acum să înceapă o renovare, reamenajare, să pună la punct o situație locativă și vor fi foarte practici în acțiunile lor, dând dovadă de mult spor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a merge în vizită la rude sau chiar ei să fie cei care organizează o cină. Pofta de socializare este mare.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se preocupă de organizarea unor acte, documente, hârtii. Nativii pun ordine în cursuri sau caută să învețe lucruri noi. Cum Soarele le activează sectorul comunicării, vor fi foarte concentrați pe studiu în această perioadă, iar cei care învață pentru examene sau dau interviuri, susțin discursuri publice, ședințe vor fi foarte bine susținuți. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a face o deplasare, cel mai probabil cu scopul de a rezolva ceva urgent.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Soarelui, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul financiar, prin urmare acești nativi vor fi foarte stimulați în perioada următoare să-și îmbunătățească situația financiară. Dat fiind că este încă susținut de Mercur, Leii pot avea idei ingenioase despre cum să-și monetizeze un talent cu care au fost înzestrați. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le insuflă o nevoie de a fi mai mult apreciați, valorificați și pot cere asta în mod direct de la partener.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor și pentru nativi va urma o perioadă în care se vor bucura de mai multă energie, bună dispoziție, deschidere către nou, dar vor avea și energie să facă ceea ce-și propun. Nativii vor fi mai atenți la ce se petrece în viața lor și vor dori să fie mai practici în punerea în lumină a unor talente. Unele Fecioare încep o dietă sau își reorganizează stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate stimula cheful de a vorbi mai mult despre propria lor persoană.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi mai retrași în perioada următoare, mai meditativi și contemplativi cu viața lor, cu trecutul lor. Unii nativi vor folosi energia solară pentru a face curățenie în minte, în gândurile toxice și negativiste pe care le au. Starea de sănătate va intra în atenția lor și vor dori să vindece, să îmbunătățească un context de acest gen. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să nu ia decizii importante pentru că este o zi cu destul de multe confuzii și temeri.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul prietenilor și al proiectelor de viitor, prin urmare nativii vor deveni mai sociabili, mai dornici de a petrece timp cu cei apropiați, de a lega noi relații, mai ales dacă aceste persoane au și capacitatea de a-i ajuta într-un context profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și face un program strict legat de modul de desfășurare al unui proiect, program pe care vor reuși să-l respecte, chiar dacă se va întinde pe termen mai lung. Posibile invitații în oraș, la o petrecere.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei și al imaginii publice, prin urmare mulți nativi vor dori să se pună mai mult în lumină în perioada următoare și vor fi determinați de contextul astrologic să iasă în față, să-și asume responsabilități, să se facă remarcați. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poatea duce ocazia unui dialog cu o persoană importantă care să le deschidă noi orizonturi. Cei care-și doresc ascensiune profesională pot profita de zilele care urmează.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt puternic atrași în această perioadă de evoluția spirituală, de cunoașterea și înțelegerea într-un alt mod a lumii care-i înconjoară. Tranzitul Soarelui prin Fecioară îi poate stimula puternic să se înscrie la cursuri de dezvoltare personală și profesională, să plece în călătorii de cunoaștere. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce vești din străinătate sau legate de o călătorie.

Horoscop zilnic Vărsător

Citește și: Horoscop săptămânal 24 – 30 august 2020. Racii trăiesc intens, profund

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte atrași de perfecționarea lor, de autotransformare, de îmbunătățirea unur talente și capacități și chiar vor dori să devină mai practici, mai conștiincioși în acest sens. Soarele le poate lumina sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții și unii nativi se pot preocupa de obținerea unei moșteniri, a unui bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a aprinde pasiunea în cuplu, de a trăi intens și profund o relație intimă.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui întocmai prin sectorul relațiilor de lungă durată și mulți nativi vor fi determinați în această perioadă să-și consolideze povestea de iubire. Cei singuri vor simți nevoia să ia frâiele în mâini și să cucerească pentru că dorința de a avea pe cineva alături va fi mai mare. Totodată, va fi o perioadă bună pentru negocieri, pentru semnat noi colaborări și asocieri, noi parteneriate de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de purta un dialog concis, clar, la obiect cu partenerul de viață

Parteneri
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un timp atât de scurt
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un...
Pepe i-a spus adio iubitei sale! Ce i-a făcut artistul, înainte de separare.
Pepe i-a spus adio iubitei sale! Ce i-a făcut artistul, înainte de separare.
BOMBĂ! Anamaria Prodan, înşelată imediat după nuntă: “Am făcut dragoste la subsol”
BOMBĂ! Anamaria Prodan, înşelată imediat după nuntă: “Am făcut dragoste la subsol”
FOTO. Inna, apariție controversată! Aproape goală, într-un costum de baie mult prea transparent
FOTO. Inna, apariție controversată! Aproape goală, într-un costum de baie mult prea transparent
Femeia şi cei trei copii, ucişi după o petrecere în pijamale. Trupurile neînsufleţite, purtate într-o caleaşcă albă
Femeia şi cei trei copii, ucişi după o petrecere în pijamale. Trupurile neînsufleţite, purtate într-o...
5 mașini de care să FUGI
5 mașini de care să FUGI
10 fructe și legume pe care nu merită să le cumpărăm BIO. Recomandarea Mihaelei Bilic
10 fructe și legume pe care nu merită să le cumpărăm BIO. Recomandarea Mihaelei Bilic
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul. Pentru doar 6 lei...
Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul....
A pus ceapă şi zaţ de cafea pe mobilă. Nici prin cap nu îţi trece motivul
A pus ceapă şi zaţ de cafea pe mobilă. Nici prin cap nu îţi trece...
Filmul unei crime care a oripilat Anglia. Un român și-a ucis soția cu o foarfecă „pentru că nu a vrut ca ea să-și tunda părul”
Filmul unei crime care a oripilat Anglia. Un român și-a ucis soția cu o foarfecă...
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
Ce ținută îndrăzneață a purtat Daniela, iubita lui Culiță Sterp, la botezul fiului lor! Avea o crăpătură adâncă și...
Ce ținută îndrăzneață a purtat Daniela, iubita lui Culiță Sterp, la botezul fiului lor! Avea...
Vestea anului despre PFIZER! Ce efecte produce în organism? Este incredibil
Vestea anului despre PFIZER! Ce efecte produce în organism? Este incredibil
China trimite o undă de șoc în toată lumea! Decizia fulgerătoare luată la Beijing
China trimite o undă de șoc în toată lumea! Decizia fulgerătoare luată la Beijing
După Coronavirus ne mai lovește ceva neașteptat. Ajunge și în România. Scenariul periculos venit direct de la UE
După Coronavirus ne mai lovește ceva neașteptat. Ajunge și în România. Scenariul periculos venit direct...
Medicamentul de care au nevoie extrem de mulți oameni. Tocmai a primit aprobarea
Medicamentul de care au nevoie extrem de mulți oameni. Tocmai a primit aprobarea
Serena Williams în noua casă. Detaliul observat de internauții cu ochi de vultur, în birou
Serena Williams în noua casă. Detaliul observat de internauții cu ochi de vultur, în birou
BOMBĂ! Câți bani câștigă Cheloo pentru concertele în București. Suma este mult mai mare pentru provincie
BOMBĂ! Câți bani câștigă Cheloo pentru concertele în București. Suma este mult mai mare pentru...
Preşedinte: Cea mai mare lovitură de la de la moartea lui Pablo Escobar. Cel mai mare traficat de droguri din Columbia a fost capturat într-o operaţiune cu sute de mebrii ai trupelor speciale şi 22 de elicoptere
Preşedinte: Cea mai mare lovitură de la de la moartea lui Pablo Escobar. Cel mai...
VIDEO Zanni s-a întors în centrul unde a crescut! „Bravo că ți-ai adus aminte să vii la casa ta. Sunt mândră”
VIDEO Zanni s-a întors în centrul unde a crescut! „Bravo că ți-ai adus aminte să...
Filmul din cariera lui pe care Brad Pitt ar vrea ca lumea să îl uite!
Filmul din cariera lui pe care Brad Pitt ar vrea ca lumea să îl uite!
„Nicu” și-a ucis cumnata însărcinată în nouă luni, apoi s-a înjunghiat în piept. „M-au chinuit. Mi-am pierdut...”
„Nicu” și-a ucis cumnata însărcinată în nouă luni, apoi s-a înjunghiat în piept. „M-au chinuit....
Fotbalistul și-a pozat soția goală, în pat, la câteva zile de la scandal: „Când pozezi singură, dar noaptea vii să îți ceri iertare!
Fotbalistul și-a pozat soția goală, în pat, la câteva zile de la scandal: „Când pozezi...
Polițiștii Secției 10 au descins acasă la un băiat de 5 ani: Nu au greșit adresa! Cum a reacționat copilul
Polițiștii Secției 10 au descins acasă la un băiat de 5 ani: Nu au greșit...
Prognoza meteo ANM duminică, 24 octombrie: Vremea se răcește considerabil în toată țara
Prognoza meteo ANM duminică, 24 octombrie: Vremea se răcește considerabil în toată țara
Isărescu cutremură piaţa imobiliară: Vedeţi AICI cât veţi plăti de acum
Isărescu cutremură piaţa imobiliară: Vedeţi AICI cât veţi plăti de acum
Veşti proaste: După Delta, o nouă tulpină de COVID îngrozeşte medicii şi face ravagii
Veşti proaste: După Delta, o nouă tulpină de COVID îngrozeşte medicii şi face ravagii
EXCLUSIV Clipe de panică la botezul fiului lui Culiță Sterp?
EXCLUSIV Clipe de panică la botezul fiului lui Culiță Sterp? "Cred că s-a speriat toată...
Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai
Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai
Când va veni valul 5 al pandemiei. Arafat a făcut anunțul!
Când va veni valul 5 al pandemiei. Arafat a făcut anunțul!