Home » Trending » Horoscop săptămânal 24 – 30 august 2020. Racii trăiesc intens, profund

Horoscop săptămânal 24 – 30 august 2020. Racii trăiesc intens, profund

De: Madalina ManoleMarie Călin 22/08/2020 | 10:49
Horoscop săptămânal 24 – 30 august 2020. Racii trăiesc intens, profund

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 august 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 24 – 30 august 2020 se numără și cea a Racilor care au parte de trăiri afective intense, profunde.

Săptămâna 24 – 30 august 2020 debutează cu un aspect tensionat între planeta conflictului, Marte, din zodia Berbec și planeta lecțiilor de viață, Saturn retrograd, din zodia Capricorn. Prin urmare vom trece printr-un moment de criză (pe care-l resimțim deja de săptămâna trecută), vom simți dorința de a lupta pentru atingerea unor idealuri, pentru a obține independența, va exista posibilitatea de conflict între ce vrem noi și regulile impuse de autoritățile din viața noastră. Poate fi vorba de un conflict de autoritate, de putere, chiar și politic, dacă lărgim analiza la nivel mondial.

Todată, vom fi martorii unui aspect de susținere între Mercur, proaspăt intrat în zodia Fecioară, zodia sa de domiciliu, și planeta schimbărilor bruște, Uranus, retrograd în zodia Taur. Întreaga săptămână ne putem aștepta la știri și informații surprinzătoare, la vești-surpriză, la descoperiri revoluționare și chiar la adevăruri ieșite la suprafață în scop benefic. Vom avea parte de idei sclipitoare, ingenioase și momente de iluminare și va fi nevoie să fim mai atenți la impulsivitatea gândurilor și a deciziilor pe care le avem de luat.

Tot Mercur va fi responsabil și de un aspect de susținere cu Marele Benefic, Jupiter, retrograd în Capricorn, aspect care ne va aduce idei evolutive, progresiste și capacitatea de a înțelege la alt nivel, net superior, ceea ce trăim în prezent.

În plan sentimental, planeta iubirii, Venus, care a intrat în zodia Rac, va face o serie de aspecte tensionate cu planetele aflate în Capricorn, Jupiter și Pluton, dar și un aspect de susținere cu Neptun retrograd din zodia Pești. Ei bine, vom trăi intens, pasional și… spiritual această săptămână. Pe de o parte vom simți mai mult ca niciodată pofta de a ne distra, de a duce totul la extrem, de a face chiar excese, iar pe de altă parte vom căuta iubirea perfectă, ideală, romantică. Atenție la infidelitate, aventuri sentimentale, abandonarea principiilor și iluzionare (dezamăgire), mai ales în weekend, atunci când pasiunea atinge apogeul și puterea de seducție crește.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 30 august 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor resimți destul de tensionat această săptămână, însă pentru nativii care sunt pregătiți să facă o schimbare, mai ales profesională, totul va părea că se așează, după mult stres și agitație interioară, la locul său. Pentru ceilalți, acest context se va repeta în toamnă și va fi o ocazie de reevaluare și repunere în mișcare. Posibile vești financiare neașteptate, discuții revelatorii, sau capacitatea nativilor de a gândi și a veni cu soluții financiare bune. Unii Berbeci pot avea idei ingenioase despre cum să facă bani în perioada următoare.

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 30 august 2020

Cei născuți în zodia Taur simt nevoia acută de a evolua spiritual, de a pleca într-o călătorie, chiar mai mult de cunoaștere decât de relaxare, simt dorința de a face un pas înainte în dragoste și este posibil ca acum să înțeleagă multe aspecte sentimentale pe care le-au trăit în utimele luni. Vești neașteptate de la persoana iubită sau legate de copii, pot face și pot declarații de dragoste. Cineva le poate recunoaște adevăratele sentimente pe care le poartă. Comunicarea în cuplu se îmbunătățește și se reiau aspecte mai vechi care se lămuresc acum.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 30 august 2020

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de ajutorul familiei în ceea ce privește un proiect, însă și prietenii pot fi punct de sprijin. Nu vor fi chiar cei mai buni negociatori acum, și asta nu pentru că nu ar avea talent, ci pentru că s-ar putea ca ei înșiși să-și pună bețe în roate. Posibil ca cineva din trecut, poate chiar din copilărie, să-i caute și acest aspect să le facă o mare plăcere. În alte cazuri se află secrete intime, de familie care ajută la dizolvarea unor tipare toxice. În dragoste resimt puternic o mai mare necesitate de a fi valorificați de partener, iar în plan financiar se simt constrânși, dar aspectul le poate stimula întocmai reevaluarea abilităților și dorința de a progresa.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 30 august 2020

Cei născuți în zodia Rac au parte de o săptămână cu puternice trăiri emoțional-afective și sentimentale, dat fiind că planeta iubirii, Venus, aflată în zodia lor face numeroase aspecte cu celelalte astre de pe cer. Ei bine, va crește pofta de a se distra în cuplu, de a se lăsa pradă unor tentații, iar unii nativi vor simți nevoia să-și reevalueze relația. Nu sunt excluse situații care să le schimbe unele principii sentimentale, iar nativii singuri se pot îndrăgosti la drum, însă mare atenție la iluzionare pentru că exista posibilitatea ca totul să fie doar un vis de moment. Racii sunt mai sensibili ca niciodată, mai romantici și mai atractivi. Profesional, se pot încheia contexte, colaborări, contracte de afaceri și parteneriate.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 30 august 2020

Cei născuți în zodia Leu sunt mai determinați ca niciodată să-și monetizeze niște talente. Nativii muncesc cu multă determinare și au șanse să-și îmbunătățească veniturile pe termen lung. În plus, sunt foarte bine susținuți în comunicare, în exprimarea talentelor creative și în negocieri. Posibile vești bune legate de carieră, de ascensiunea profesională, aspect care în cazul unor nativi poate însemna preluarea unei funcții și, implicit, creșterea salariului. În plan sentimental pot avea parte de trăiri intense, iar acest aspect pentru unii nativi se poate petrece departe de ochii lumii, într-o relație ascunsă sau reluarea legăturii cu cineva din trecut.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 30 august 2020

Cei născuți în zodia Fecioară  au parte de o săptămână foarte bună dat fiind că atât Soarele, cât și Mercur, guvernatorul lor, se află în tranzit prin semnul lor. Nativii sunt energici, au poftă de viață, mai corect spus, reușesc să vadă viața dintr-un alt unghi, unul mai optimist și mai independent. Multe Fecioare vor avea șansa să facă un pas în ascensiunea lor profesională, inclusiv dacă-și pun în practică un talent personal sau o pasiune. Este o perioadă în care sunt luminați cu idei revoluționare, au parte de idei inedite care-i ajută în expansiune, să progreseze în direcția dorită, aceea direcție care-i însuflețește. În dragoste lucrurile merg foarte bine și pot restabili comunicarea cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 30 august 2020

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă mult de situații care vizează casa și familia și vor reuși să obțină rezultate bune. Unii nativi, care aveau în plan să-și cumpere o casă, o pot face acum sau pot obține creditul de care au nevoie sau negocierile vor funcționa așa cum își doresc și pot bate palma. La locul de muncă dau randament, sunt bine dispuși și relațiile cu colegii se îmbunătățesc semnificativ. Stare de sănătate foarte bună, energie și poftă de viață, de distracție.

Citește și: Horoscop săptămânal 17 – 23 august 2020. Leii au parte de noi începuturi în dragoste

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 30 august 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au șansa în această perioadă să rezolve tot ce ține de acte, hârtii, documente, tranzacții comerciale. Comunicarea este foarte bună, se pot lega prietenii noi, nativii pot cunoaște persoane importante și pot negocia proiecte de viitor. Unii Scorpioni se pun la masa rotundă și fac planuri de ascensiune. Pot primi ajutor și susținere din partea apropiaților. Atenție la conflictele care pot apărea la locul de muncă, mai ales cu superiorii. Este nevoie de diplomație și maturitate. În dragoste există o mare apropiere de partener la nivel interior, spiritual și unii nativi pot deveni mai romantici, mai sensibili la nevoile celuilalt. Posibile călătorii în doi în timpul cărora nativii să redescopere pasiunea.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 30 august 2020

În viața intimă nu iese totul așa cum își doresc cei născuți în zodia Săgetător, iar unii nativi vor fi forțați de un context să recunoască valoarea unei aventuri, în timp ce alții vor călca pe bec și se vor lăsa pradă unei infidelități. Cei singuri se pot îndrăgosti și pot pune foarte multă pasiune. Din punct de vedere financiar, se întrevăd șanse de a se pune în lumină. Ceva, un calcul, o investiție, o negociere, iese așa cum nativii își doresc, însă frământările pe această temă vor continua o perioadă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 30 august 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o perioadă în care pot reuși să-și înțeleagă mai bine nevoile emoționale, chiar și partenerul de viață. Nu sunt excluse tensiunile în cuplu, dar acestea se pot remedia cu multă înțelepciune și discuții sincere, în care se spune întocmai adevărul. Dialogul va fi foarte bun, dacă se dorește reapropierea partenerului. Unii Capricorni se pot împăca cu partenerul acum. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru ca nativii să-și ia un concediu și să se relaxeze în doi. Posibile vești despre o sarcină. Profesional sunt șanse foarte mari și foarte bune de a semna un nou contract, o nouă colaborare de afaceri.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 30 august 2020

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi mai puțini dispuși în această perioadă să se suprasolicite la locul de muncă, ba chiar nativii pot privi totul ca pe o distracție din care ies bani. Cei talentați pot valorifica mult un talent, îl pot transforma în meserie. Atenție, însă, la înșelătoriile financiare. Este o perioadă foarte bună pentru a reorganiza, reamenaja locuința, pentru a obține un credit în vederea cahiziționării unei case, unui teren. Vești bune legate de un bun de patrimoniu.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 30 august 2020

Este o perioadă favorabilă în dragoste pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii singuri pot cunoaște pe cineva nou care să-i atragă cu sufletul, spiritual, în timp ce nativii aflați în relații de lungă durată pot reanaliza niște aspecte, pot reevalua un context trecut, și pot folosi răspunsul pentru consolidarea relației. Peștii sunt romantici, sensibili, emoționali, declarativi cu sentimentele lor, poetici. Atenție totuși, la tendința de iluzionare pentru că ceva poate să nu fie real, ci la mijloc să fie multă iluzie. Mare atenție la modul de administrare a banilor. Există riscul de pierderi, înșelătorii.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2020

Parteneri
Umilință supremă! Motivul real pentru care COVE a renunțat la contract. De abia acum a recunoscut
Umilință supremă! Motivul real pentru care COVE a renunțat la contract. De abia acum a...
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
WOW! Ce au făcut Emma Răducanu și Ducesa de Cambridge împreună. Te așteptai la asta?
WOW! Ce au făcut Emma Răducanu și Ducesa de Cambridge împreună. Te așteptai la asta?
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și a credinței! Transformarea e totală
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată acum minunea lui Guță
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată...
Încă un actor legendar al României a părăsit scena!
Încă un actor legendar al României a părăsit scena!
Dieselgate 2.0: Se anunță mari probleme pentru Volkswagen și motorul Diesel
Dieselgate 2.0: Se anunță mari probleme pentru Volkswagen și motorul Diesel
Cine este femeia cu care Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin, la doar două luni după ce aceasta a născut
Cine este femeia cu care Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin, la doar două...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Un actor legendar din România a părăsit scena. Explicații surprinzătoare
Un actor legendar din România a părăsit scena. Explicații surprinzătoare
FOTO de neratat! Andreea Marin, în cea mai SCURTĂ ROCHIE de până acum. Toată lumea a observat ţinuta
FOTO de neratat! Andreea Marin, în cea mai SCURTĂ ROCHIE de până acum. Toată lumea...
Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021 pentru zodia Leu
Horoscop săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021 pentru zodia Leu
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
Anunț SOC despre PFIZER! BOMBA ZILEI! Ce efect advers are a treia doză
Anunț SOC despre PFIZER! BOMBA ZILEI! Ce efect advers are a treia doză
Medicamentul extrem de necesar care se va găsi în farmacii. Mulți români au nevoie de el
Medicamentul extrem de necesar care se va găsi în farmacii. Mulți români au nevoie de...
A MURIT ACTORUL CARE SEAMĂNĂ CU BĂSESCU. E doliu la Hollywood. Foto în articol
A MURIT ACTORUL CARE SEAMĂNĂ CU BĂSESCU. E doliu la Hollywood. Foto în articol
Dezastru pentru cei care stau la bloc! Un celebru economist avertizează: Pregătiți-vă de faliment!
Dezastru pentru cei care stau la bloc! Un celebru economist avertizează: Pregătiți-vă de faliment!
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
CHINUL trăit de Ianis Hagi cât a avut covid-19. Ce a fost cel mai greu de suportat
CHINUL trăit de Ianis Hagi cât a avut covid-19. Ce a fost cel mai greu...
Prietenia între specii. Joaca între un pui de câine şi fluture, într-un video viral adorabil
Prietenia între specii. Joaca între un pui de câine şi fluture, într-un video viral adorabil
Jador a văzut un sărman care se ruga pe stradă și l-a dus la un non stop. Ce-a urmat, sfâșietor!
Jador a văzut un sărman care se ruga pe stradă și l-a dus la un...
Bărbatul misterios pentru care Kelly din „Familia Bundy” l-a părăsit pe Brad Pitt în tinerețe
Bărbatul misterios pentru care Kelly din „Familia Bundy” l-a părăsit pe Brad Pitt în tinerețe
A murit la 26 de ani! Cine era, de fapt, tânăra răpusă de coronavirus
A murit la 26 de ani! Cine era, de fapt, tânăra răpusă de coronavirus
Ea e sexy jurnalista de la care o legendă a fotbalului nu și-a luat ochii! Întrebarea cu care l-a blocat
Ea e sexy jurnalista de la care o legendă a fotbalului nu și-a luat ochii!...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ..."
Ce avere are Dacian Cioloș, fosul prim-ministru al României?
Ce avere are Dacian Cioloș, fosul prim-ministru al României?
Cine este românca din Galaţi care va deveni miliardară. Legăturile cu Roşia Montană
Cine este românca din Galaţi care va deveni miliardară. Legăturile cu Roşia Montană
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
CARANTINA de WEEKEND! S-a făcut anunțul acum. Primele restricții impuse
CARANTINA de WEEKEND! S-a făcut anunțul acum. Primele restricții impuse
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care aruncă totul în aer
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care...