Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019. Săgetătorii se retrag și meditează

Publicat: 28/01/2019 | 04:55

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător simt nevoia să facă o introspecție și să mediteze la situațiile din ultimul timp petrecute în viața lor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec își vor manifesta cu mai multă încredere sexualitatea și pot fi atrași de noi parteneli sexuali. Perioadă bună fantezii și pentru manifestarea erotismului și senzualității în cuplu, pentru recâștigarea încrederii în propria persoană, în capacitățile și calitățile de cuceritor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra unor conflicte și rivalități în zona financiară care pot lua naștere cu persoana iubită sau cu asociații și colaboratorii. Posibile discuții pe tema unei moșteniri, partaj, bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur își pot reanaliza și reconfigura traiectoria sentimentală, posibil chiar în urma descoperirii unor secrete care vizează persoana iubită. În unele cazuri, poate fi vorba de nereguli scoase la suprafață în parteneriatele de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă capacitatea intelectuală și determinarea necesară pentru a investiga niște dedesupturi ale unei relații de iubire sau profesionale. Moment bun de revigorare a sexualității.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot începe un set de analize, pot face controale și în unele cazuri pot fi atrași de remediile medicinei alternative și neconvenționale. Se cere prudență în dialogul cu colegii de muncă care pot încerca să-și manifeste rivalitatea și antipatia într-un mod imoral. Pot fi vorbiți pe la spate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite sutuațiile stresante de la locul de muncă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot descoperi niște secrete despre partenerul de viață și se pot simți răniți în orgoliu și ego, iar tendința va fi de răzbunare. De asemenea, contextul se conturează și cu privire la copii și nativii pot întoarce foaia în relația cu aceștia prin impunerea cu forța a unor principii și acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să abordeze într-un mod diferit un talent personal, am putea spune cu mai multă pasiune creativă.

Citește și: Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie 2019. Săgetătorii sunt încercați sentimental

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu se pot impune cu multă ambiție și răzvrătire în familie și pot cere schimbarea unor reguli și abordări. În unele cazuri pot întreprinde demersuri legate de locuință și pot avea discuții legate de bani, de plata unor taxe și impozite. Posibile discuții legate de moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate scoate la suprafață un secret de familie.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot fi atrași de domenii noi de cunoaștere, de științe oculte, dogme religioase și informații secrete. Unii nativi se pot înscrie la cursuri de dezvoltare personală și pot pleca în scurte călătorii de redescoperire a sinelui interior. Vor fi atrași de dialoguri spirituale și neconvenționale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate dezvălui un secret.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să nu facă investiții riscante și să-și asculte mai mult intuiția în tot ce este legat de parte financiară. Pot avea loc discuții despre buget cu partenerul de viață sau se încearcă o renegociere a unor condiții salariale la locul de muncă. Este un bun moment pentru refinanțarea unor proiecte, însă horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor atenție la menținerea în echilibru a riscurilor versus beneficiilor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot descoperi niște secrete, niște ascunzișuri în relația cu persoana iubită și pot dezvolta (uneori chiar voit) a atracție sexuală deosebită față de o persoană din anturaj, posibil ca o ripostă la cele aflate, întâmplate în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie prudenți dacă desfășoară activități periculoase, ce implică riscuri.

Citește și: Avem cel mai amănunțit horoscop chinezesc pentru Noul An!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor simți nevoia să mediteze asupra situațiilor din viața de zi cu zi. Nu neapărat vor căuta să ia decizii, însă vor face o introspecție, uneori acidă, intensă și nu este exclus să-și reproșeze modul de acționare într-un anume context. Momente de interiorizare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și caute pacea interioară pentru a putea începe evoluția spirituală.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn ar putea fi ușor dezamăgiți de niște prieteni sau s-ar putea lăsa manipulați de o persoană din anturaj care să aibă intenții mediocre, ascunse. Moment al rivalităților în cercul de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce vești legate de persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme, dar poate favoriza și dezvăluirea unor secrete.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să fie foarte atenți la un context care vizează zona socio-profesională. Este posibil ca niște persoane de rea credință, invidioase pe ascensiunea profesională, pe reușita lor să încerce să le pună bețe în roate și să-i defăimeze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă mare grijă la imaginea pe care și-au conturat-o la locul de muncă.

Citește și: Astrologul CANCAN.ro dezvăluie ce rezervă începutul anului fiecărei zodii în parte. Mega-horoscopul lunii ianuarie

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot descoperi niște adevăruri legate de o persoană străină, aflată în străinătate sau de altă cultură și religie. Astfel unele situații din trecut se pot elucida și nativii pot să treacă mai departe. Moment bun pentru debarasarea de scheme vechi, tipare toxice și prejudecăți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie sau de a pune la cale o călătorie în scop spiritual.

Citește și...