Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie 2019. Săgetătorii sunt încercați sentimental

Publicat: 24/01/2019 | 19:04

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 28 ianuarie – 3 februarie 2019 se numără și cea a Săgetătorilor care pot traversa o perioadă cu multe încercări în plan sentimental.

Săptămâna 28 ianuarie – 3 februarie 2019 nu este marcată de evenimente astrologice impactante, prin urmare vom analiza tranzitul selenar și sextilul creat dintre Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, proaspăt intrat în zodia Vărsător, și Jupiter, planeta marilor beneficii și a expansiunii, aflat în domiciliul natal, în Săgetător. La modul general, va fi o săptămână încărcată de optimism, chef de distracție, o perioadă în care vom dori cu mai multă ardoare să petrecem timpul într-un mod plăcut, alături de oamenii dragi. Moment bun pentru reluarea unor vechi relații de prietenie.

Reamintim și punctăm că în continuare se resimt din plin efectele celor două eclipse ale lunii ianuarie, eclipsa parțială de Soare din Capricorn și eclipsa totală de Lună din Leu, pe care le-am analizat anterior.

Horoscop săptămânal Berbec: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot avea ocazia, încă din primele zile ale săptămânii, să intre în posesia unei sume de bani sau a unui bun material, să-și rotunjească veniturile posibil chiar prin inițierea unor demersuri pentru a prelua o moștenire. Este o perioadă bună pentru studiu, pentru începerea unor cursuri de perfecționare profesională și pentru susținerea examenelor și a interviurilor. Către finele săptămânii se activează sectorul prietenilor și nativii pot pleca în călătorii alături de aceștia, pot petrece timp de calitate în cercul de cunoștințe și, totodată, pot lua niște decizii în plan sentimental în urma unor dialoguri cu aceștia, mai ales că este o perioadă dominată de introspecție pe acest segment al vieții de cuplu.

Horoscop săptămânal Taur: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o săptămână impactantă la nivel emoțional, o săptămână în care adevărul le va deveni revelație. Nativii vor retrăi toate deziluziile, neîmplinirile și nemulțumirile ultimilor aproximativ 7 ani, însă nu este vorba de o perioadă de regret și suferință, ci din contră, vor fi extrem de determinați să încheie tot ce le stă în calea evoluției personale și profesionale. Posibil ca în zona sentimentală să ia decizii radicale și neașteptate pe fondul unor secrete care ies la iveală acum. În orice caz, nu vor lipsi tensiunile din cuplu. Pe de altă parte, încântarea nativilor va veni în plan financiar și profesional, unde se anunță oportunități remarcabile atât de îmbunătățire a veniturilor, cât și de avansare în carieră. Aceștia pot fi atrași de noi domenii de cunoaștere și pot începe cursuri în acest sens, iar weekendul, atunci când Luna le va traversa casa carierei, poate veni cu idei de afaceri ingenioase și revoluționare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor începe săptămâna cu mult stres și agitație la locul de muncă. Unele sarcini se pot dovedi anevoioase, suprasolicitante, iar unele proiecte pot lua o traiectorie dezamăgitoare pentru superiori. Tot acest context profesional s-ar putea să aibă un impact negativ asupra stării de sănătate, motiv pentru care odihna, activitățile detensionante și alimentația sănătoasă ar trebui să le devină aliat încă din prima zi a perioadei analizate. Pe de altă parte, contextul poate fi transformat într-un stimul puternic pentru schimbarea direcției în carieră și îmbunătățirea imaginii profesionale. Sunt sfătuiți să dea curs dorinței de a studia domenii noi de activitate și, de ce nu, chiar să înceapă cursuri în acest sens. În plan sentimental vor predomina confuziile și neînțelegerile cu persoana iubită și nu ar fi rău dacă în weekend nativii ar deschide dialoguri pe această temă. Poate fi momentul să se despartă de persoanele care nu-i mai reprezintă din niciun punct de vedere.

Horoscop săptămânal Rac: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot simți pe parcursul acestei săptămâni o îmbunătățire a situației de la locul de muncă, atât în rezolvarea și administrarea sarcinilor și responsabilităților, cât și în relația cu colegii și superiorii. Nativii vor fi creativi, își vor manifesta cu mai multă încredere talentele și vor avea o abordare optimistă a situațiilor cu care se vor confrunta în viața de familie și în cuplu, inclusiv în relația cu copiii. Se cere, în schimb, atenție mai multă la sănătate, riscul de contactare a unor boli fiind destul de mare în această perioadă. În weekend, când Luna le va traversa casa financiară și a intimității, atenția nativilor se va îndrepta către distracție, sex și bani, ceea ce poate aduce cheltuieli semnificative și o destabilizare a bugetului.

Horoscop săptămânal Leu: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu se vor preocupa în prima parte a săptămânii de casă și familie. Nu este exclus ca unii Lei să se implice în tranzacții imobiliare, să cumpere sau să vândă o casă, un teren, un obiect. Zona sentimentală va fi și de această dată în atenția nativilor și este posibil să înceapă adevărate războaie cu partenerul de viață care să izbucnească fie de la bani, fie de la timpul limitat pe care-l petrec împreună. Atenție, însă, și la tendința de infidelitate care le poate da târcoale celor mai puțin fericiți și împliniți în viața de cuplu. Pentru cei singuri se poate naște o idilă la locul de muncă, mai ales că zona profesională capătă valoare către finele perioadei analizate și nu este exclus ca unii nativi să facă schimbări legate de job sau chiar de carieră.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de o surpriză plăcută în sectorul financiar. Nativii pot primi o sumă de bani, pot încasa un comision sau pot vinde un bun material, însă se recomandă prudență în administrarea finanțelor, deoarece va crește și dorința de a cheltui bani. În sectorul profesional pot apărea noi oportunități, dar va fi nevoie de dorință și voință din partea acestora pentru a da curs noilor provocări. Posibile probleme pot apărea în familie și o rudă va avea nevoie de ajutorul lor. În weekend pot pleca într-o scurtă călătorie alături de persoana iubită și pot reuși să-și îmbunătățească considerabil relația. Cei singuri ar putea cunoaște un posibil viitor partener de cuplu.

Horoscop săptămânal Balanță: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna cu avânt din punct de vedere financiar. Nativii pot încasa o sumă de bani mult așteptată și pot găsi noi oportunități de a-și îmbunătăți veniturile. Contextul îi va sprijini puternic în acestă privință. Poate fi momentul schimbării locului de muncă, dar și al angajării, în cazul acelora care au fost la interviuri și și-au căutat un (nou) job. Perioadă favorabilă pentru a trece un examen, a obține o diplomă sau a câștiga un concurs. Posibile discuții interminabile cu persoana iubită în încercarea de a găsi un sens comun, de a îmbunătăți compatibilitatea. Se cere reechilibrarea situației carieră-familie pentru a reașterne armonia în cuplu.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu optimism, Luna tranzitându-le întocmai semnul. Nativii vor fi creativi, intuitivi, vor avea inițiativă și imaginație și toate aceste calități pot deschide o nouă viziune asupra posibilității de a-și îmbunătăți situația financiar-profesională. Vor fi interesați să obțină noi venituri și nu este exclus să înceapă o colaborare sau să-și mai ia un job suplimentar. În unele cazuri, o afacere de familie poate da roade sau pot demara un proiect alături de persoana iubită. Către finele perioadei analizate se cere prudență în călătorii, existând riscul de neplăceri și accidentări la drum.

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de multă acțiune în sectorul sentimental. Nativii pot fi confuzi cu privire la propria lor relație și nu se vor simți în stare să ia atitudine, să ia o decizie vizavi de partenerul de viață. De asemenea, pot fi atrași de o fostă iubire sau de o persoană implicată în altă relație. Am putea spune că moralitatea le va fi mult pusă la încercare în această perioadă, însă, totodată, resimt acut nevoia de libertate emoțională, de detașare sentimentală. O atenție deosebită trebuie să o aibă acei nativi care se află în relații extraconjugale. În acest răstimp pot ieși la suprafață secrete. Către finele săptămânii, când Luna le va traversa casa banilor, nativii vor fi tentați să facă mai multe cheltuieli, dar se vor preocupa și de creșterea veniturilor și vor căuta soluții în acest sens.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de discuții controversate și disconfort în zona relațiilor cu membrii familiei sau cu prietenii. Dialogurile pot avea ca temă viața de cuplu a nativilor, aspect care-i va deranja peste măsură. În plus, această situație poate amplifica starea de irascibilitate și stresul cu care se confruntă din cauza sectorului financiar care, deși bine aspectat, indică unele probleme, posibil blocaje în recuperarea unor sume de bani. Din punct de vedere sentimental, Capricornii traversează o etapă bună, de consolidare a relației și vor fi atrași de activități noi care să alunge monotonia. Se recomandă mai multă odihnă pentru îmbunătățirea stării de sănătate și prudență la deplasări, în special în weekend, când există un risc mai mare de accidente și accidentări.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de aprecieri la locul de muncă și vor avea șansa de a-și consolida statutul profesional, în special în prima parte a săptămânii când Luna le va traversa casa carierei. Se cere totuși atenție la dialogul cu colegii deoarece se crează un context care vizează atât sfera sentimentală, cât și cea profesională. Poate fi vorba de o relație cu un coleg care să iasă la suprafață sau din cauza unei astfel de atracții să existe bârfe și neplăceri la locul de muncă. Cei care se află în relații de lungă durată pot lua decizia de a se muta împreună. Pe de altă parte, se cere mai multă atenție la alimentație și evitarea exceselor de orice fel.

Horoscop săptămânal Pești: 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești se concentrează pe partea financiară, care le poate ridica niște probleme, neplăceri și le poate aduce stres. Totodată, este vizată și cariera, iar unii nativi vor încerca să-și îmbunătățească statutul profesional. Nu este exclus să studieze noi domenii sau să înceapă cursuri de perfecționare profesională. Posibil ca din cauza problemelor de la job sau cu banii să fie afectată și relația cu persoana iubită. Sfatul nostru este să se pună accent pe dialog și comunicare. Astfel problemele pot fi înțelese mai ușor și chiar pot fi depășite cu sprijinul și ajutorul persoanei iubite. Se recomandă mai multă odihnă și imunizarea organismului.

 

Citește și...