Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 august 2020. Taurii capătă noi perspective sentimentale

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 august 2020. Taurii capătă noi perspective sentimentale

De: Madalina Manole 28/08/2020 | 21:12
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 august 2020. Taurii capătă noi perspective sentimentale

Horoscopul zilei de 29 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 august 2020 spune că nativii din zodia taur au ocazia să-și schimbe imaginea de ansamblu asupra vieții sentimentale.

Astăzi se formează la grad perfect un aspect de susținere între planeta comunicării, Mercur, aflată în zodia Fecioară, și Marele Benefic al astrologiei, planeta expansiunii, Jupiter, aflat în retrogradare în zodia Capricorn. Aspectul ne va aduce idei progresiste, optimiste, gândire pozitivă și o mare poftă de dialog și interacțiune cu cei din jur, dar și interes pentru cunoaștere, pentru a face descoperiri. Atenție, ca de obicei, la exagerări pentru că Jupiter este retrograd și ne poate face să cădem în extreme!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de idei foarte bune despre cum să progreseze profesional, cum să-ți atingă niște obiective în carieră. Nativii atrag foarte mult atenția asupra lor prin felul în care comunică și gândesc. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că nu trebuie să se arunce în necunoscut, mai ales dacă pentru asta ar trebui să renunțe la ceva ce deja au. Răbdare și analiză amănunțită.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să deschidă noi perspective, să aibă noi puncte de vedere asupra unei relații sentimentale. Acum pot avea o viziune de ansamblu foarte clară și concisă fie asupra persoanei iubite, fie asupra propriilor lor sentimente. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a avea idei bune despre cum să exploreze și expandeze un talent pe care-l au, o pasiune, poate un hobby.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au idei bune despre cum să valorifice o moștenire, să obțină un bun de patrimoniu, să-și îmbunătățească veniturile prin investiții. Mare atenție la tendința de iluzionare și exagerare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce unora dialoguri cu ei înșiși și ocazia de a-și înțelege la alt nivel un aspect care vizează viața personală, intimă, trecutul.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să clădească, prin dialog, o viziune de ansamblu asupra viitorului unei relații parteneriale, cel mai probabil fiind vorba chiar de relația de cuplu. Nativii sunt optimiști și asta îi ajută în vindecare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a răspunde ferm, promt, practic la nevoile partenerului de viață.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de idei productive despre cum să-ți îmbunătățească situația financiară. Unii nativi găsesc soluții progresiste despre cum să-și valorifice un talent și chiar să-l transforme în meserie. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce capacitatea de a-și urma întocmai programul făcut și astfel de a conștientiza importanța organizării în viața de zi cu zi.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot cunoaște astăzi persoane care să le trezească interesul, cu care să comunice la nivel mental, să empatizeze la nivel de principii și mentalități, iar atracția va fi foarte mare în cazul celor singuri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce idei bune și noi perspective despre punerea în practică a unui talent sau pasiune. Distracția și pofta de viață vor fi la ele acasă.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au paret de momente de conștientizare, de adevărate revelații legate de viața lor, trecutul lor, copilăria. Unii nativi își schimbă perspectiva asupra vieții de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o mai mare nevoie de implicare în activitățile legate de casă și familie.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să-și dezvolte o viziune de ansamblu asupra unui proiect sau asupra unei relații de prietenie. Noi perspective profesionale se pot contura pentru mare parte din nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a cunoaște persoane înțelepte cu care să aibă ce vorbi și de la care să aibă ce învăța. De ascultat sfaturile acestora!

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au idei financiare, capătă o nouă perspectivă asupra unui aspect legat de carieră. Unii nativi cercetează posibilitatea de a-și crește veniturile prin imagine sau printr-o avansare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o mai mare nevoia de a se expune public, de a ieși în față prin dialog și ideile pe care le au.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de revelații, de descoperiri elevate, de înțelegri superioare ale vieții. Mentalitățile, principiile de viață ale nativilor trec la un nivel superior. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a planifica sau a pleca într-o călătorie, cel mai probabil o călătorie de cunoaștere, de explorare a necunoscutului.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se axează foarte mult pe cunoașterea de sine, pe descoperirea relației între ei și trecutul lor. Nativii pot avea parte de revelații, de epifanii și atracția către zona ezoterică va fi foarte mare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce o stare interioară optimistă, o gândire mai pozitivă, dar și tendință de a supraevalua o situație, deci atenție!

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești găsesc soluții noi, progresiste și dezvoltă noi viziuni de ansamblu în legătură cu un proiect profesional, parteneriat de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a-și face planuri de viitor alături de partenerul de viață, planuri optimiste, însă și ușor fanteziste. Atebție la excese în cazul petrecerilor și distracțiilor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A făcut mărturisirea cu puțin timp înainte de a muri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Cum s-a schimbat viața
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc total, creatura avea doi metri
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc...
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
Marea împăcare pentru Simona Halep. Este anunțul anului după furtună
Marea împăcare pentru Simona Halep. Este anunțul anului după furtună
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor fi noii jurați ai MasterChef
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor...
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze palmieri
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze...
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste bună pentru cinci nativi
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste...