Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020. Saturn revine în mers direct în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020. Saturn revine în mers direct în zodia Capricorn

De: Cancan 28/09/2020 | 19:54
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020. Saturn revine în mers direct în zodia Capricorn
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020. Saturn revine în mers direct în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Capricorn se bucură de revenirea în mers direct a lui Saturn în zodia lor, cu impact benefic asupra vieții personale și profesionale.

Saturn, planeta lecțiilor de viață, a obstacolelor, a răbdării și perseverenței, reintră astăzi în mers direct în zodia Capricorn, zodie pe care o guvernează și unde energia sa este foarte puternică. După o perioadă de aproximativ 3 luni, înțeleptul Saturn, numit și Marele Profesor din astrologie, își încheie retrogradarea și se pregătește să iasă definitiv din Capricorn, după 3 ani petrecuți aici, ani în care ne-a adus lecții legate de responsabilitate profesională, lecții legate de funcții, de putere în stat, putere politică și autoritate, dar și lecții legate de organizare, seriozitate și ambiție. Saturn va reveni aici abia peste 28-30 de ani, deci suntem pe ultima sută de metri cu planeta în mers direct în zodia sa de domiciliu și putem profita pentru a-i integra pentru totdeauna lecțiile.

Citește și: Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Peștii își îmbunătățesc relația

Ne-am simțit limitați, blocați, constrânși în atingerea unor obiective, tensionați și stresați profesional, în relațiile cu autoritățile din viața noastră, însă cei care au învățat lecțiile lui Saturn, care au fost răbdători și perseverenți în atingerea obiectivelor, au fost morali și demni, responsabili, sunt cei care se vor bucura de un ciclu de 28-30 de ani în care vor consolida ceea ce acum au clădit.

Zodiile cele mai afectate

Cele mai impactate zodii de Saturn sunt Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, dar și cei care au ascendent aici, iar următoarele zodii care resimt mai blând acest tranzit sunt Taur, Fecioară, Scorpion și Pești.

Saturn revine în mers direct într-un aspect tensionat cu Marte retrograd din zodia Berbec, ceea ce ne ajută să reevaluăm niște acțiuni din ultima perioadă și să le repunem pe direcția de mers înainte, chiar dacă mai greu și mai stresant. Pe de altă parte, tot astăzi, același Marte retrograd face un aspect benefic cu planeta iubirii, Venus, din zodia Leu, context care va ajuta foarte mult la revitalizarea relațiilor de cuplu, la reaprinderea pasiunii și la reevaluarea unor acțiuni sentimentale cu rezultate mai bune.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de revenirea în mers direct a lui Saturn întocmai în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale. Este o perioadă bună să-și reevalueze planul de atac, să-și reconsidere niște acțiuni și atitudini și să pornească spre atingerea obiectivelor, spre afirmare și poate chiar spre o nouă funcție sau o nouă direcție profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a-și reconsidera poziția în iubire și de a se apropia mai mult de partener, de a revitaliza sectorul sentimental.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să-și pună în practică niște diplome obținute, niște atestate. Totodată, Saturn le-a adus lecții de maturizare spirituală care acum pot fi folosite de nativi pentru progres personal sau profesional. Reevaluarea unor acțiuni din trecut legate de studii, diplome, cunoaștere, îi poate ajuta să-și atingă niște idealuri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia ca în plan sentimental să-și rectifice niște acțiuni trecute și să lase în spate ceea ce nu-i mai reprezintă și este toxic pentru ei. Relațiile de familie se pot îmbunătăți.

Horoscop zilnic Gemeni

Celor născuți în zodia Gemeni li se vor înlesni niște situații financiare care vizează credite, bănci, moșteniri, bani deținuți împreună cu alții, litigii, procese, cei care au fost nevoiți să renunțe la ceva material în acești trei ani ar putea avea acum ocazia de a vedea altfel situația sau de a recâștiga unele drepturi financiare pierdute. Unii nativi își pot reconfigura un plan de acțiune care vizează un proiect în care sunt implicați astfel încât să-l facă să le aducă beneficii financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a se împăca cu niște prieteni, de a discuta și negocia un parteneriat. Viața intimă se detensionează.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Saturn prin sectorul relațiilor, al căsătoriei și parteneriatelor profesionale. În plan sentimental se pot îmbunătăți relațiile și nativii pot ajunge la o altă înțelegere care să le consolideze legătura. O serie de obstacole și tensiuni relaționale se pot dizolva, însă nu trebuie să se aștepte ca totul să se petreacă de pe o zi pe alta, mai ales profesional, unde încă sunt tensiuni și este nevoie de o reevaluare a atitudinii față de superiori și o reconfigurare a planului de acțiune prin care vor să-și atingă niște obiective profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce, în schimb, ocazia de a discuta aspecte financiare profesionale într-un mod avantajos.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de revenirea în mers direct a lui Saturn în sectorul muncii și sănătății. După o perioadă tensionată profesional și cu multe încercări legate de sănătate, iată că nativii, dacă au învățat lecțiile și au devenit responsabili, vor reuși să-și îmbunătățească aceste sectoare de viață. Programul zilnic va căpăta îmbunătățiri, sarcinile se pot rezolva mai ușor, stilul de viață va deveni mai sănătos, însă este necesar ca anumite principii de viață și mentalități, chiar sisteme de valori, să fie reconfigurate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le va aduce reale îmbunătățiri în viața personală, dar și în modul de interacțiune cu ceilalți. Pesimismul din ultimul timp se va mai dizova.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt printre fericiții horoscopului deaorece Saturn revine în mers direct în sectorul iubirii și al acțiunilor (re)creative. Nativii, după reevaluarea unor frici și temeri, după reevaluarea unor sisteme de valori, au șansa de a-și îmbunătăți viața sentimentală. Cumva, trecutul poate fi lăsat în spate cu toate gândurile, amintirile și speranțele deșarte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a acorda mai multă atenție unor pasiuni și hobby-uri și de a-și lua timpul liber cuvenit pentru a face ceea ce le place și nu doar ceea ce trebuie. Probabil mulți nativi s-au simțit îngrădiți până acum, sechestrați în propriile lor acțiuni, incapabili să se relaxeze și distreze.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să se mai detensioneze în relațiile cu cei din jur, fiind vorba în primul rând de relațiile cu familia sau de acțiunile lor care vizează locuința și propria lor viață, propriile lor emoții, relația lor cu trecutul. Se pot înlesni situații în acest sens, însă trebuie ca în continuare să aibă mare grijă la relațiile de cuplu sau profesionale. Este nevoie de găsirea unui drum de mijloc pentru ca viața de familie să se îmbunătățească. Frământările interioare din ultima perioadă trebuie transformate în acte de curaj și în virtuți. Trecutul lor este o virtute pentru ceea ce sunt astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să devină mai responsabili și mai maturi și să-și reevalueze cu atenție atitudinea față de ceilalți.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au avut de învățat lecții grele legate de comunicare, de relația cu rudele, de modul în care raționează și gândesc, capitole la care li s-a cerut mai multă maturitate și responsabilitate. Probabil că mulți nativi au simți că nu pot lega noi relații, indiferent de natura lor, că la fiecare pas se ciocneau de un conflict, de o tensiune, un refuz, o amânare. Toate aceste aspecte se pot îmbunătăți. Ete nevoie de o reevaluare a situației de la locul de muncă, fie că este vorba de colegi, de proggram, de sarcini pentru că acum le pot negocia dintr-un alt unghi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și atinge niște obiective profesionale, de a se bucura de unele beneficii legate de imaginea lor de statutul lor. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de revenirea în mers direct a lui Saturn prin sectorul financiar, iar acest aspect le va înlesni nativilor multe din acțiunile întreprinse pentru a-și consolida bugetul. Cei care au învățat lecțiile saturniene, responsabilitate, răbdare, perseverență și modestie, se pot bucura de consolidarea veniturilor pe termen lung. Pe de altă parte, revizuirea unor atitudini sentimentale, reevaluarea unor acțiuni cu mai multă maturitate le poate aduce consolidarea unei povești de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a-și îmbunătăți niște principii și mentalități, de a progresa sentimental.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de revenirea lui Saturn, guvernatorul lor, în mers direct în zodia lor. Nativii vor simți o ușurare a multor aspecte legate de viața personală, relațională, profesională. Marele Învățător s-a asigurat în acești trei ani că nativii au învățat responsabilitatea, perseverența în atingerea obiectivelor, au devenit maturi și înțelepți. Este nevoie de o reevaluare a atitidinii pe care o au față de familie și cămin pentru a-și consolida cu adevărat poziția. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a se bucura de beneficiile unui bun de patrimoniu, de a rezolva un credit pentru casă, nevoi personale, o situație legată de bănci, procese, acte, litigii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct, dat fiind că Saturn le este și guvernator secundar. Nativii vor vedea mai optimist viața, vor simți că se pot detașa de unele aspecte inhibante din trecutul lor, pot lăsa în spate frici și temeri, vicii, obsesii, pt să-și îmbunătățească starea de sănătate considerabil, dar este nevoie ca acum să-și reevalueze niște tipare de gândire și atitudini pe care le au în comunicarea cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a rezolva conflicte în cuplu, dar și tensiuni cu colaboratorii, asociații, poate chiar o renegociere profitabilă a unui parteneriat.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

Horoscop zilnic Pești 

Cei născuți în zodia Pești vor simți cum li se ridică o serie de bariere relaționale, legate de viața socială, de relația cu prietenii și anturajul din care fac parte și vor avea ocazia să-și îmbunătățească o situație a unui proiect, să aibă o altă viziune asupra unor planuri de viitor. Viața socială, viața sentimentală, se vor îmbunătăți, mai ales dacă nativii au dat dovadă de maturitate și înțelepciune în relațiile cu ceilalți. Este nevoie de o reevaluare a valorii de sine, de recâștigarea încrederii în sine, a stimei personale, pentru ca lucrurile să funcționeze pe termen lung și relațiile să se consolideze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a-și încununa cu succes niște acțiuni profesionale. Reevaluarea atitudinii față de bani, de modul în care îi câștigă le poate aduce îmbunătățirea stilului de viață.

Parteneri
Scandal monstruos! Andra Măruță, făcută PRAF! „Arăți precum o mătușică”
Scandal monstruos! Andra Măruță, făcută PRAF! „Arăți precum o mătușică”
Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni
Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni
FOTO. Loredana Groza, noi imagini controversate! Cum s-a lăsat pozată și filmată cântăreața
FOTO. Loredana Groza, noi imagini controversate! Cum s-a lăsat pozată și filmată cântăreața
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
Nimeni nu se aştepta! Anamaria Prodan, reacţia MOMENTULUI după pozele cu burtica de gravidă a amantei lui Reghe
Nimeni nu se aştepta! Anamaria Prodan, reacţia MOMENTULUI după pozele cu burtica de gravidă a...
Cele mai bune anvelope allseason de pe piață în 2021. Mai merită să schimbi anvelopele de două ori pe an?
Cele mai bune anvelope allseason de pe piață în 2021. Mai merită să schimbi anvelopele...
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Artista a dezvăluit ce secret de alimentație are
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Artista a dezvăluit ce secret de alimentație are
E groaznic ce ne face sarea în exces! Cei care nu respectă limita cad ca spicele. Studiu
E groaznic ce ne face sarea în exces! Cei care nu respectă limita cad ca...
Mărturie incredibilă la 10 ani de la moartea Mălinei Olinescu! Bărbatul a recunoscut, în sfârșit
Mărturie incredibilă la 10 ani de la moartea Mălinei Olinescu! Bărbatul a recunoscut, în sfârșit
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Vărsător
Horoscop săptămâna 18 octombrie - 24 octombrie 2021 pentru zodia Vărsător
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
Anamaria Prodan a decis! Ce mesaj a transmis după apariția pozelor cu Reghe și amanta
Anamaria Prodan a decis! Ce mesaj a transmis după apariția pozelor cu Reghe și amanta
O criză fără precedent va lovi România. Nu va scăpa nimeni. Va fi din ce în ce mai rău
O criză fără precedent va lovi România. Nu va scăpa nimeni. Va fi din ce...
Florin Cîțu nu va mai fi premier! Ludovic Orban aruncă bomba. Cutremur total pe scena politică
Florin Cîțu nu va mai fi premier! Ludovic Orban aruncă bomba. Cutremur total pe scena...
Andreea Esca a anunțat plecarea de la PRO TV. Decizia va întrista milioane de români. „Dacă am vorbit o chestie...”
Andreea Esca a anunțat plecarea de la PRO TV. Decizia va întrista milioane de români....
Ungaria devine o super forță în Europa! S-a aflat care este planul făcut la Budapesta
Ungaria devine o super forță în Europa! S-a aflat care este planul făcut la Budapesta
Și-a dat în judecată soțul care a bătut-o. Motivul agresiunii e tulburător: i-a cerut să...
Și-a dat în judecată soțul care a bătut-o. Motivul agresiunii e tulburător: i-a cerut să...
Schimbarea cu care Simona Halep a surprins pe toată lumea. Cum arată acum sportiva
Schimbarea cu care Simona Halep a surprins pe toată lumea. Cum arată acum sportiva
VIDEO Teoria
VIDEO Teoria "nemuririi cuantice" a unei femei, conform căreia "nu murim niciodată cu adevărat", a...
"E o certitudine ce vă spun" Când va fi eliberat Cristian Cioacă, de fapt! Declarațiile...
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
Mihai visa să ajungă preot, dar a murit spânzurat. Mama îndurerată: „Vecinul a zis că ne omoară pe amândoi”
Mihai visa să ajungă preot, dar a murit spânzurat. Mama îndurerată: „Vecinul a zis că...
Poliția din Dubai a găsit ceasul de peste 400 000 de euro al lui Olăroiu! Fusese furat în Milano
Poliția din Dubai a găsit ceasul de peste 400 000 de euro al lui Olăroiu!...
Acum s-a aflat cu adevărat de ce nu vor să se vaccineze românii! Totul a fost postat pe internet
Acum s-a aflat cu adevărat de ce nu vor să se vaccineze românii! Totul a...
Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate. Artista este nevoită să se trateze la Paris
Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate. Artista este nevoită să se trateze la...
Jobul ascuns, plătit cu 3.000 de euro pe lună
Jobul ascuns, plătit cu 3.000 de euro pe lună
Antreprenor în mediul corporate. Cum arată viaţa unui expat plecat din România într-una dintre cele mai frumoase capitale europene
Antreprenor în mediul corporate. Cum arată viaţa unui expat plecat din România într-una dintre cele...
Anamaria Prodan, asaltată cu mesaje de apropiații Corinei: “Am început să primesc zeci de poze, povestiri”! Impresara a făcut publice mai multe imagini cu cea despre care se spune că e gravidă cu Laurențiu Reghecampf!
Anamaria Prodan, asaltată cu mesaje de apropiații Corinei: “Am început să primesc zeci de poze,...
Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum
Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum
Nicoleta a murit la 16 ani, după ce i s-a făcut rău la școală. „Și-a pus mâna la ceafă și...”
Nicoleta a murit la 16 ani, după ce i s-a făcut rău la școală. „Și-a...