Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020. Saturn revine în mers direct în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020. Saturn revine în mers direct în zodia Capricorn

Redacția Cancan.ro 28/09/2020 | 19:54
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020. Saturn revine în mers direct în zodia Capricorn
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020. Saturn revine în mers direct în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Capricorn se bucură de revenirea în mers direct a lui Saturn în zodia lor, cu impact benefic asupra vieții personale și profesionale.

Saturn, planeta lecțiilor de viață, a obstacolelor, a răbdării și perseverenței, reintră astăzi în mers direct în zodia Capricorn, zodie pe care o guvernează și unde energia sa este foarte puternică. După o perioadă de aproximativ 3 luni, înțeleptul Saturn, numit și Marele Profesor din astrologie, își încheie retrogradarea și se pregătește să iasă definitiv din Capricorn, după 3 ani petrecuți aici, ani în care ne-a adus lecții legate de responsabilitate profesională, lecții legate de funcții, de putere în stat, putere politică și autoritate, dar și lecții legate de organizare, seriozitate și ambiție. Saturn va reveni aici abia peste 28-30 de ani, deci suntem pe ultima sută de metri cu planeta în mers direct în zodia sa de domiciliu și putem profita pentru a-i integra pentru totdeauna lecțiile.

Citește și: Horoscop săptămânal 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Peștii își îmbunătățesc relația

Ne-am simțit limitați, blocați, constrânși în atingerea unor obiective, tensionați și stresați profesional, în relațiile cu autoritățile din viața noastră, însă cei care au învățat lecțiile lui Saturn, care au fost răbdători și perseverenți în atingerea obiectivelor, au fost morali și demni, responsabili, sunt cei care se vor bucura de un ciclu de 28-30 de ani în care vor consolida ceea ce acum au clădit.

Zodiile cele mai afectate

Cele mai impactate zodii de Saturn sunt Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, dar și cei care au ascendent aici, iar următoarele zodii care resimt mai blând acest tranzit sunt Taur, Fecioară, Scorpion și Pești.

Saturn revine în mers direct într-un aspect tensionat cu Marte retrograd din zodia Berbec, ceea ce ne ajută să reevaluăm niște acțiuni din ultima perioadă și să le repunem pe direcția de mers înainte, chiar dacă mai greu și mai stresant. Pe de altă parte, tot astăzi, același Marte retrograd face un aspect benefic cu planeta iubirii, Venus, din zodia Leu, context care va ajuta foarte mult la revitalizarea relațiilor de cuplu, la reaprinderea pasiunii și la reevaluarea unor acțiuni sentimentale cu rezultate mai bune.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de revenirea în mers direct a lui Saturn întocmai în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale. Este o perioadă bună să-și reevalueze planul de atac, să-și reconsidere niște acțiuni și atitudini și să pornească spre atingerea obiectivelor, spre afirmare și poate chiar spre o nouă funcție sau o nouă direcție profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a-și reconsidera poziția în iubire și de a se apropia mai mult de partener, de a revitaliza sectorul sentimental.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să-și pună în practică niște diplome obținute, niște atestate. Totodată, Saturn le-a adus lecții de maturizare spirituală care acum pot fi folosite de nativi pentru progres personal sau profesional. Reevaluarea unor acțiuni din trecut legate de studii, diplome, cunoaștere, îi poate ajuta să-și atingă niște idealuri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia ca în plan sentimental să-și rectifice niște acțiuni trecute și să lase în spate ceea ce nu-i mai reprezintă și este toxic pentru ei. Relațiile de familie se pot îmbunătăți.

Horoscop zilnic Gemeni

Celor născuți în zodia Gemeni li se vor înlesni niște situații financiare care vizează credite, bănci, moșteniri, bani deținuți împreună cu alții, litigii, procese, cei care au fost nevoiți să renunțe la ceva material în acești trei ani ar putea avea acum ocazia de a vedea altfel situația sau de a recâștiga unele drepturi financiare pierdute. Unii nativi își pot reconfigura un plan de acțiune care vizează un proiect în care sunt implicați astfel încât să-l facă să le aducă beneficii financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a se împăca cu niște prieteni, de a discuta și negocia un parteneriat. Viața intimă se detensionează.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Saturn prin sectorul relațiilor, al căsătoriei și parteneriatelor profesionale. În plan sentimental se pot îmbunătăți relațiile și nativii pot ajunge la o altă înțelegere care să le consolideze legătura. O serie de obstacole și tensiuni relaționale se pot dizolva, însă nu trebuie să se aștepte ca totul să se petreacă de pe o zi pe alta, mai ales profesional, unde încă sunt tensiuni și este nevoie de o reevaluare a atitudinii față de superiori și o reconfigurare a planului de acțiune prin care vor să-și atingă niște obiective profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce, în schimb, ocazia de a discuta aspecte financiare profesionale într-un mod avantajos.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de revenirea în mers direct a lui Saturn în sectorul muncii și sănătății. După o perioadă tensionată profesional și cu multe încercări legate de sănătate, iată că nativii, dacă au învățat lecțiile și au devenit responsabili, vor reuși să-și îmbunătățească aceste sectoare de viață. Programul zilnic va căpăta îmbunătățiri, sarcinile se pot rezolva mai ușor, stilul de viață va deveni mai sănătos, însă este necesar ca anumite principii de viață și mentalități, chiar sisteme de valori, să fie reconfigurate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le va aduce reale îmbunătățiri în viața personală, dar și în modul de interacțiune cu ceilalți. Pesimismul din ultimul timp se va mai dizova.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt printre fericiții horoscopului deaorece Saturn revine în mers direct în sectorul iubirii și al acțiunilor (re)creative. Nativii, după reevaluarea unor frici și temeri, după reevaluarea unor sisteme de valori, au șansa de a-și îmbunătăți viața sentimentală. Cumva, trecutul poate fi lăsat în spate cu toate gândurile, amintirile și speranțele deșarte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a acorda mai multă atenție unor pasiuni și hobby-uri și de a-și lua timpul liber cuvenit pentru a face ceea ce le place și nu doar ceea ce trebuie. Probabil mulți nativi s-au simțit îngrădiți până acum, sechestrați în propriile lor acțiuni, incapabili să se relaxeze și distreze.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să se mai detensioneze în relațiile cu cei din jur, fiind vorba în primul rând de relațiile cu familia sau de acțiunile lor care vizează locuința și propria lor viață, propriile lor emoții, relația lor cu trecutul. Se pot înlesni situații în acest sens, însă trebuie ca în continuare să aibă mare grijă la relațiile de cuplu sau profesionale. Este nevoie de găsirea unui drum de mijloc pentru ca viața de familie să se îmbunătățească. Frământările interioare din ultima perioadă trebuie transformate în acte de curaj și în virtuți. Trecutul lor este o virtute pentru ceea ce sunt astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să devină mai responsabili și mai maturi și să-și reevalueze cu atenție atitudinea față de ceilalți.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au avut de învățat lecții grele legate de comunicare, de relația cu rudele, de modul în care raționează și gândesc, capitole la care li s-a cerut mai multă maturitate și responsabilitate. Probabil că mulți nativi au simți că nu pot lega noi relații, indiferent de natura lor, că la fiecare pas se ciocneau de un conflict, de o tensiune, un refuz, o amânare. Toate aceste aspecte se pot îmbunătăți. Ete nevoie de o reevaluare a situației de la locul de muncă, fie că este vorba de colegi, de proggram, de sarcini pentru că acum le pot negocia dintr-un alt unghi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și atinge niște obiective profesionale, de a se bucura de unele beneficii legate de imaginea lor de statutul lor. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de revenirea în mers direct a lui Saturn prin sectorul financiar, iar acest aspect le va înlesni nativilor multe din acțiunile întreprinse pentru a-și consolida bugetul. Cei care au învățat lecțiile saturniene, responsabilitate, răbdare, perseverență și modestie, se pot bucura de consolidarea veniturilor pe termen lung. Pe de altă parte, revizuirea unor atitudini sentimentale, reevaluarea unor acțiuni cu mai multă maturitate le poate aduce consolidarea unei povești de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a-și îmbunătăți niște principii și mentalități, de a progresa sentimental.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de revenirea lui Saturn, guvernatorul lor, în mers direct în zodia lor. Nativii vor simți o ușurare a multor aspecte legate de viața personală, relațională, profesională. Marele Învățător s-a asigurat în acești trei ani că nativii au învățat responsabilitatea, perseverența în atingerea obiectivelor, au devenit maturi și înțelepți. Este nevoie de o reevaluare a atitidinii pe care o au față de familie și cămin pentru a-și consolida cu adevărat poziția. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a se bucura de beneficiile unui bun de patrimoniu, de a rezolva un credit pentru casă, nevoi personale, o situație legată de bănci, procese, acte, litigii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de revenirea lui Saturn în mers direct, dat fiind că Saturn le este și guvernator secundar. Nativii vor vedea mai optimist viața, vor simți că se pot detașa de unele aspecte inhibante din trecutul lor, pot lăsa în spate frici și temeri, vicii, obsesii, pt să-și îmbunătățească starea de sănătate considerabil, dar este nevoie ca acum să-și reevalueze niște tipare de gândire și atitudini pe care le au în comunicarea cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a rezolva conflicte în cuplu, dar și tensiuni cu colaboratorii, asociații, poate chiar o renegociere profitabilă a unui parteneriat.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

Horoscop zilnic Pești 

Cei născuți în zodia Pești vor simți cum li se ridică o serie de bariere relaționale, legate de viața socială, de relația cu prietenii și anturajul din care fac parte și vor avea ocazia să-și îmbunătățească o situație a unui proiect, să aibă o altă viziune asupra unor planuri de viitor. Viața socială, viața sentimentală, se vor îmbunătăți, mai ales dacă nativii au dat dovadă de maturitate și înțelepciune în relațiile cu ceilalți. Este nevoie de o reevaluare a valorii de sine, de recâștigarea încrederii în sine, a stimei personale, pentru ca lucrurile să funcționeze pe termen lung și relațiile să se consolideze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a-și încununa cu succes niște acțiuni profesionale. Reevaluarea atitudinii față de bani, de modul în care îi câștigă le poate aduce îmbunătățirea stilului de viață.

Parteneri
Virgil Musta face dezvăluirea serii cu lacrimi în ochi: Nu vă ascund. Nu s-a mai abținut
Virgil Musta face dezvăluirea serii cu lacrimi în ochi: Nu vă ascund. Nu s-a mai...
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
'NU mai vreau să trăiesc așa! Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu' - Dan Bittman, răbufnire fără precedent
'NU mai vreau să trăiesc așa! Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu'...
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
Coronavirusul pătrunde în organism cel mai des prin această parte a corpului. Rezultatele studiului
Coronavirusul pătrunde în organism cel mai des prin această parte a corpului. Rezultatele studiului
Disperarea a pus stăpânire în spitalele românești. 'Pacienți care s-au agățat de asistente, implorând să nu-i lase să moară!'
Disperarea a pus stăpânire în spitalele românești. 'Pacienți care s-au agățat de asistente, implorând să...
S-a aflat! Secretul care l-a ajutat pe Smiley să devină tată. Greu de imaginat
S-a aflat! Secretul care l-a ajutat pe Smiley să devină tată. Greu de imaginat
Descoperire epocală. Organul despre care nu se știa nimic. Poate salva milioane de vieți
Descoperire epocală. Organul despre care nu se știa nimic. Poate salva milioane de vieți
Teo Trandafir, spune adevarul: Eu nu am adoptat-o pe Maia. Vestea șoc dupa 16 ani
Teo Trandafir, spune adevarul: Eu nu am adoptat-o pe Maia. Vestea șoc dupa 16 ani
S-a iubit cu mulți bărbați și n-a ascuns asta: M-am săturat să mă culc cu alt bărbat în fiecare seară! A spus tot, n-a mai ținut cont de nimic
S-a iubit cu mulți bărbați și n-a ascuns asta: M-am săturat să mă culc cu...
Familia Rednic în doliu! A murit subit astăzi, erau atât de iubiți de milioane de români
Familia Rednic în doliu! A murit subit astăzi, erau atât de iubiți de milioane de...
Secretul de la Caracal! Ce ar ascunde judecătorii? Bunicul Luizei a explodat
Secretul de la Caracal! Ce ar ascunde judecătorii? Bunicul Luizei a explodat
BREAKING NEWS: Trump a confirmat: 'Urmează România' Scandal mare internațional
BREAKING NEWS: Trump a confirmat: 'Urmează România' Scandal mare internațional
Horoscop 22 octombrie 2020. Singura zodie cu succes deplin! Bucurie de nedescris
Horoscop 22 octombrie 2020. Singura zodie cu succes deplin! Bucurie de nedescris
A fost ales cel mai înfricoşător film al tuturor timpurilor. Celelalte două pelicule care completează clasamentul
A fost ales cel mai înfricoşător film al tuturor timpurilor. Celelalte două pelicule care completează...
Live video Real Madrid – Shakhtar Scor. Galatacii speră la victorie. UEFA Champions League
Live video Real Madrid – Shakhtar Scor. Galatacii speră la victorie. UEFA Champions League
Leo de la Strehaia, la judecata țigănească, după cea alungat-o de acasă pe Anca! „O să plătești mulți bani. E prea mare rușinea”
Leo de la Strehaia, la judecata țigănească, după cea alungat-o de acasă pe Anca! „O...
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
Anunt ingrijorator! Unul dintre voluntarii vaccinului de Covid-19 a murit in timpul testelor
Anunt ingrijorator! Unul dintre voluntarii vaccinului de Covid-19 a murit in timpul testelor
Augustin Viziru a făcut ravagii la Ferma cu „arma
Augustin Viziru a făcut ravagii la Ferma cu „arma" lui: „Doamne, dar ce mărime are?"....
Cum face un român 400.000 de lei vânzând ceva la care nu v-aţi fi gândit. Ideea i-a venit la început de pandemie
Cum face un român 400.000 de lei vânzând ceva la care nu v-aţi fi gândit....
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan proiecte cu fonduri europene de 2 MILIARDE de euro
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan...
BOMBĂ! Ce a făcut Smiley pentru a putea avea un copil cu Gina Pistol?
BOMBĂ! Ce a făcut Smiley pentru a putea avea un copil cu Gina Pistol?
Lumea este șocată! Ce s-a aflat despre Anamaria Prodan și mama ei vitregă
Lumea este șocată! Ce s-a aflat despre Anamaria Prodan și mama ei vitregă
Ludovic Orban a făcut anunțul: 'Da, am luat decizia'
Ludovic Orban a făcut anunțul: 'Da, am luat decizia'
Dacia a lansat cel mai așteptat model din gama DUSTER. Nu este deloc IEFTIN!
Dacia a lansat cel mai așteptat model din gama DUSTER. Nu este deloc IEFTIN!
Astrologul britanic care a prezis pandemia, face o noua dezvaluire! Ce se va intampla cu omenirea in urmatoarele 6 luni
Astrologul britanic care a prezis pandemia, face o noua dezvaluire! Ce se va intampla cu...