Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2020. Mercur iese din retrogradare în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2020. Mercur iese din retrogradare în zodia Balanță

De: Madalina Manole 02/11/2020 | 21:25
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2020. Mercur iese din retrogradare în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță se bucură de revenirea în mers direct a lui Mercur întocmai în zodia lor.

Mercur, planeta comunicării, revine astăzi în mers direct în zodia Balanță, după o perioadă de trei săptămâni în care a retrograd, întâi în Scorpion și apoi în Balanță. Avem ocazia de a vedea mult mai clar o situație relațională în care ne aflăm, fie că este vorba de o situație cu partenerul de viață, fie una cu partenerul de afaceri. Este o perioadă bună să ne clarificăm neînțelegerile avute, să ne schimbăm viziunea asupra unui parteneriat, unei relații și să luăm deciziile corecte și de viitor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 2 – 8 NOIEMBRIE 2020. GEMENII AU PARTE DE REVELAȚII SENTIMENTALE)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au șansa să lămurească o situație cu partenerul de viață și chiar să se împace dacă au avut conflicte în ultimul timp. Nativii văd mult mai clar dacă relația în care se află are viitor sau nu. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a discuta în noi termeni un contract și de a clarifica niște înțelegeri cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să-și eficientizeze munca, să vadă mult mai clar o situație profesională și să ia deciziile corecte privind un job. Nativii pot ajunge la viziuni comune cu colegii și se pot pune de acord în privința unor sarcini comune, pot să depășească un conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să profite de acest tranzit și să facă schimbări în stilul de viață, să aducă mai mult echilibru. Nativii pot lua decizia de a încheia o colaborare neprofitabilă.

Horoscop zilnic Gemeni

Cu Luna încă în tranzit prin zodia lor și cu Mercur, guvernatorul lor, revenit în mers direct, cei născuți în zodia Gemeni au parte de o zi excepțională. Nativii văd mult mai clar o situație sentimentală, se împacă sau ajung la o înțelegere cu persoana iubită și se dedică cu mai multă atenție educației copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a face și ceea ce le place, poate de a relua un hobby, o activitate distractivă, de a-și repune în funcțiune niște talente artistice.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să rezolve un context ce ține de casă, să vadă mult mai clar o situație legată de locuință și să ajungă la o înțelegere cu familia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unui dialog serios cu partenerul de viață legat de sarcinile din locuință sau legat de o mutare împreună.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să se bucure de revenirea în mers direct a lui Mercur în sectorul comunicării, iar acest aspect le poate aduce deblocarea unor proiecte legate de comunicare sau comerț, dar și o gândire mai clară, un raționament mai sobru. Mulți nativi se desprind de tipaare vechi de gândire. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți comunicarea cu cei din jur și chiar de a se împăca cu cei dragi cu care au fost în tensiuni până acum.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, mai ales că au ocazia de acum să vadă mult mai limpede o situație financiară. Nativilor li se deblochează o sumă de bani și pot depăși niște frustrări legate de bani. În plus, pot avea inspirație și idei bune despre cum să-și stabilizeze veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le readuce încrederea în sine și le cere să se pună mai mult în valoare, să caute să-și valorifice un talent nativ, o abilitate pe care o au.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță răsuflă ușurați odată ce Mercur și-a reluat mersul direct prin zodia lor și au șansa să vadă cu alți ochi o situație ce vizează viața lor personală, chiar relația cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce idei despre cum să se pună mai mult în valoare și le poatet readuce încredere, o viziune de viitor mult mai optimistă.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot profita de revenirea în mers direct a lui Mercur în zodia Balanță și se pot desprinde de trecut sau pot avea o viziune mai clară asupra a ceea ce a fost și astfel să ia o decizie în privința unei acțiuni trecute, poate a unei relații încheiate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie responsabili în privința stării de sănătate. Acum pot afla un remediu eficient pentru a ameliora o afecțiune cronică.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să-și îmbunătățească relațiile cu prietenii și să dea mai multă importanță vieții sociale. Nativii pot vedea mai clar un context legat de un proiect în care sunt implicați, pot avea idei bune de promovare și pot primi sprijin neașteptat, dar mai ales sfaturi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce nevoia de a-și manifesta emoțiile și oricât ar evita să vorbească cu persoana iubită, pot fi puși în fața unei conjuncturi în care să fie nevoiți să o facă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au șansa acum să vadă mult mai clar o situație profesională, cel mai probabil legată de direcția lor în carieră. Nativii pot să aibă idei inspirate despre cum să-și actualizeze un plan de atingere a unor țeluri profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de -și îmbunătăți imaginea, mai ales în fața superiorilor.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tot resimțit acut nevoia de a evolua, de a mai învăța ceva și acum se pot hotărî acum să se înscrie la un curs sau seminar, să dea un examen pentru a obține o diplomă, un atestat, chiar și permisul de conducere. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a se raporta altfel la convingerile persoanei iubite și poate de a găsi împreună o direcție de viitor bazată pe aceleași idealuri și așteptări.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot simți că o serie de planuri financiare li se deblochează, mai ales dacă au legătură cu o moștenire, un bun de patrimoniu, un litigiu sau un credit. Unii nativi pot obține mai ușor un împrumut acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să profite de revenirea în mers direct a lui Mercur pentru a-și pune ordine în viața intimă. Dialogurile pe teme delicate sunt binevenite acum și pot veni cu clarificări. Este momentul să încheie o infidelitate sau să oficializeze o relație ascunsă.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2020)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...