Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 2 – 8 noiembrie 2020. Gemenii au parte de revelații sentimentale

Horoscop săptămânal 2 – 8 noiembrie 2020. Gemenii au parte de revelații sentimentale

De: Alice ZottaMadalina Manole 01/11/2020 | 23:50
Horoscop săptămânal 2 – 8 noiembrie 2020. Gemenii au parte de revelații sentimentale

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 noiembrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 2 – 8 noiembrie 2020 se numără și cea a Gemenilor care au parte de revelații la capitolul sentimental. Nativii înțeleg dintr-o altă perspectivă un astfel de context.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Săptămâna 2 – 8 noiembrie 2020 se remarcă prin ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării și a comerțului și rațiunii, care pe data de 3 noiembrie își reia mersul direct prin zodia Balanță. Mercur a avut o scurtă reîntoarcere aici, semn că a avut nevoie să clarifice niște situații relaționale, fie cu partenerul de viață, fie cu partenerii de afaceri, iar dacă s-au iscat tensiuni și conflicte, săptămâna aceasta sunt șanse mari ca lucrurile să se rezolve și să se îndrepte, dar mai ales să se ajungă la concluzii solide. În plus, se vor lua decizii mai ușor și acestea se vor dovedi de lungă durată, mai ales că Mercur reface careul cu Saturn, planeta înțelepciunii, dar și a limitărilor.

Citește și: Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Află și: Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu

Horoscop săptămânal Berbec: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să vadă cu alți ochi o situație partenerială. În cuplu, aceștia reușesc să ajungă la o viziune comuncă cu partenerul, să rezolve un conflict serios și să pune bazele unei comunicări solide. În plan profesional, vor avea mai mult curaj să renegocieze un contract și șansele de a se asocia pe termen lung sunt foarte mari. Nativii vor fi foarte agili și vor avea idei bune legate de ascensiunea lor profesionbală, iar dacă cineva va dori să-i sprijine nu ar trebui să refuze.

Horoscop săptămânal Taur: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână bună la locul de muncă. Nativii vor reuși să clarifice situații legate de modul în care-și desfășoară activitatea, își pot renegocia unele activități și chiar programul de lucru astfel încât să fie pe deplin mulțumiți. Taurii își îmbunătățesc comunicarea cu colegii și reușesc să ajungă la viziuni comune care se vor dovedi de viitor, dar și eficiente pentru randamentul colectiv. Pe de altă parte, va fi nevoie de o mai mare atenție pe care să o acorde sănătății, în special stilului de viață. În prima parte a săptămânii pot fi mai stresați și asta îi poate stimula să aducă unele îmbunătățiri.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură din plin de faptul că Mercur, care le este guvernator, își revine în mers direct pentru că nativii vor privi cu mai mult optimism ce se petrece în jurul lor și dintr-o nouă perspectivă. În plus, pot să se reapuce de un hobby sau de o activitate artistică sau care le face plăcere și pe care o puseseră în stand-by. Săptămâna aceasta este foarte bună pentru Gemenii care-și doresc să rezolve o situație sentimentală pentru că pot găsi soluții bune și de viitor și pot clarifica multe neînțelegeri în cuplu. Nativii singuri vor flirta mai mult și vor fi mai dornici să trăiască o pasiune, de aceea aventurile pot fi pe tema de zi, dar pot aduce și multe semne de întrebare nativilor, mai ales celor care cred că nu se mai pot îndrăgosti. Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți.

Horoscop săptămânal Rac: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Rac reușesc săptămâna aceasta să rezolve un conflict cu familia care până acum părea că nu-și găsește răspunsul. Pentru unii nativi va fi o perioadă a soluționărilor legate de o casă, de un credit imobiliar, de o mutare. Posibil ca un obstacol legat de acte să fie acum rezolvat. În cuplu reușesc să ajungă la înțelegeri cu partenerul de viață, chiar dacă va fi nevoie și de unele compromisuri. Dorința de a așterne liniștea și pacea în cămin va fi mai mare decât orice compromis pe care ar simți să-l facă.

Vezi și: Astrologul CANCAN.ro a dezvăluit ce probleme medicale vom întâmpina în funcție de zodie. Cel mai detaliat horoscop al sănătății pentru 2020

Horoscop săptămânal Leu: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Leu se vor bucura de o comunicare exepțională întreaga săptămână, dar asta ăi poate stimula și să spună mai mult decât trebuie, să fie indiscreți și să deranjeze în jurul lor cu atotudinea. Dacă vedem partea cu plus, nativii pot veni cu idei bune la locul de muncă, care se vor dovedi adevărate soluții și-și pot face o imagine solidă printre colegi. Rațiunile nativilor pot de multe ori să nu empatizeze cu cele ale celorlalți, dar cel mai probabil Leii nu vor da înapoi din a-și spune punctul de vedere. Sunt susținuți dina  doua parte a săptămânii toți cei care au de dat examene, interviuri, care au de susținut ședințe și discursuri publice.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor resimți din plin revenirea în mers direct a lui Mercur, guvernatorul lor, pentru că li se vor limpezi multe viziuni, idei și vor reuși să ia mult mai ușor decizii, mai ales că ceea ce vor decide acum se va dovedi serios și de viitor. Sunt foarte maturi în raționament și foarte prudenți în investițiile financiare. Sectorul banilor va fi bine aspectat și vor reuși să negocieze contracte, să facă analize financiare cu înțelepciune și se pot pregăti pentru că încep să vină fel și fel de oportunități de creștere a veniturilor. Comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăți și au șanse să ia decizii împreună privind viitorul relației.

Horoscop săptămânal Balanță: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de revenirea în mers direct a lui Mercur prin zodia lor pentru că multe dileme avute, multe confuzii se vor clarifica. În plus, emoțiile nativilor vor fi mai ușor înțelese și este momentul să lase în spate ceva din trecut, poate o relație, o dezamăgire. Balanțele vor avea parte de idei bune, de sclipiri de moment care să le trezească noi viziuni. Unii nativi discută despre cămin, despre familie și reușesc să clarifice o situație care vizează traiul în doi, poate o mutare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor vedea mult mai clar o situație cu care s-au confruntat în trecut, fie ea sentimentală, fie ea legată de sănătate sau orice alt context care le-a creat anxietăți și frici. Nativii pot căpăta multă înțelepciune și pot jongla cu idei noi despre cum să-și depășească frustrările și nemulțumirile avute. Posibil ca niște regrete să pună stăpânire pe ei și să profite de context pentru a le discuta cu cineva. Dacă niște analize nu au ieșit pe placul lor, săptămâna aceasta pot merge din nou la control. S-ar putea să aibă surpriza ca rezultatul, diagnosticul să fie cu totul altul.

Te-ar putea interesa: Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi Anul Șobolanului de Metal

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia săptămâna aceasta să se bucure de roadele și succesul unui proiect de grup. Nativii pot resuscita ceea ce nu a funcționat până acum și chiar se pot bucura de sprijinul și ajutorul unei persoane din anturaj sau al unui prieten. Mulți Săgetători vor apela la noi strategii de promovare, mai ales că acum au idei mult mai clare despre ceea ce trebuie să facă. Viața socială se va anima și pot reuși să lege noi relații de lungă durată sau să-și consolideze o relație de prietenie.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn sunt foarte determinați să se exprime profesional. După o perioadă în care au analizat un context profesional, acum nativii au idei mult mai bune și mai mature, mai responsabile despre ceea ce trebuie să facă pentru a-și atinge obiectivele. Cariera și afirmarea profesională le ocupă toată atenția și dacă până acum nu au știut ce decizie să ia sau în ce direcție să se îndrepte, acum vor ști. Va fi o perioadă în care se vor face auziți, însă important este să nu facă abuz de autoritate pentru că imaginea lor ar avea de suferit. Pot ajunge la viziuni comune cu partenerii și asociații se pot îndrepta către același ideal.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia săptămâna aceasta să vadă mult mai limpede un context de viață. Nativii își pot clarifica viziunile de viitor în urma stabilizării unor principii și mentalități. De altfel, vor lăsa în spate acele prejudecăți care le inhibă evoluția și-i țin pe loc, chiar dacă acestea sunt legate de călătorii, un subiect fierbinte al perioadei. Unii Vărsători simt că este momentul să mai învețe ceva, să se dezvolte profesional și astfel pot căuta să se înscrie la cursuri și seminarii de perfecționare sau pot da un examen amânat pentru a obține o diplomă, un atestat. Inclusiv viața sentimentală se va îmbunătăți în urma concluziilor pe care le vor trage săptămâna aceasta.

Horoscop săptămânal Pești: 2 – 8 noiembrie 2020

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să vadă dintr-o altă persectivă o situație financiară sau legată de viața intimă. Astfel, nativii care au fost atașați de bunuri materiale, de obiecte, valoroase sau nu, au șansa acum să le scoată din viața lor și să se elibereze de povara unor amintiri. Pe de altă parte, frica de a pierde ceva sau pe cineva se va dizolva dacă nativii dau dovadă de maturitate și înțelepciune. Pot veni cu idei bune despre cum să scape de o datorie, cum să-și achite un credit, cum să câștige un proces sau ce să facă cu o moștenire avută. Viața intimă se vede acum într-o nouă lumină, sub o altă perspectivă, iar acest aspect poate aduce în discuție o infidelitate sau o aventură, o relație secretă, ascunsă. Fiind vorba de implicarea lui Saturn, fie este o lecție de viață dureroasă, au parte de o pierdere pentru că nu au valorificat pe cineva, fie este corectitudinea și decența saturniană care cere oficializarea relației sau, după caz, recunoașterea infidelității și a greșelii. Se pot dezvălui secrete care nu mai pot fi ascunse.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Parteneri
Sentinţa: 300 de ani de închisoare! Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea:
Sentinţa: 300 de ani de închisoare! Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea: "Am fost goală...
FOTO. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu face videochat și a ajuns să aibă o avere de două milioane de euro!  Larisa duce o viață de lux
FOTO. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu face videochat și a ajuns să aibă o...
BANCA TRANSILVANIA vine un ARTEON, cea mai frumoasă (ȘI IEFTINĂ) limuzină germană
BANCA TRANSILVANIA vine un ARTEON, cea mai frumoasă (ȘI IEFTINĂ) limuzină germană
Zone erogene ale bărbaților care produc plăceri uriașe
Zone erogene ale bărbaților care produc plăceri uriașe
Cât de tare se modifică vaginul după nașterea naturală și în cât timp îşi revine?
Cât de tare se modifică vaginul după nașterea naturală și în cât timp îşi revine?
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Rusia trimite o undă de șoc la nivel european! Navele militare intervin chiar acum! SUA anunță deja mutări de trupe pe flancul de Est
Rusia trimite o undă de șoc la nivel european! Navele militare intervin chiar acum! SUA...
Iulia Vântur, imaginile virale de la Bollywood. Scene de amor cu altă femeie VIDEO
Iulia Vântur, imaginile virale de la Bollywood. Scene de amor cu altă femeie VIDEO
Mama copilului sfâșiat de câine nu înțelege cum s-a putut întâmpla tragedia:
Mama copilului sfâșiat de câine nu înțelege cum s-a putut întâmpla tragedia: "Până şi hoţii...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o dată…
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Doliu în muzica populară din România! S-a stins inima muzicii lăutărești
Doliu în muzica populară din România! S-a stins inima muzicii lăutărești
Declarația incredibilă făcută de soțul Serenei Williams. E uluitor ce se va întâmpla peste 5 ani
Declarația incredibilă făcută de soțul Serenei Williams. E uluitor ce se va întâmpla peste 5...
NATO intensifică prezenţa militară în estul Europei. Rusia denunţă
NATO intensifică prezenţa militară în estul Europei. Rusia denunţă "limbajul ameninţărilor"
Alexandru Rafila a dat marea veste pentru România. Se relaxează restricțiile! Când intră în vigoare
Alexandru Rafila a dat marea veste pentru România. Se relaxează restricțiile! Când intră în vigoare
Cuvinte sfâșietoare despre Petrică Mîțu Stoian, înregistrate cu telefonul!
Cuvinte sfâșietoare despre Petrică Mîțu Stoian, înregistrate cu telefonul!
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e, modelul a încremenit!
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Dan Negru, mutare surprinzătoare. Prezentatorul pleacă de la Antena 1 după 22 de ani
Dan Negru, mutare surprinzătoare. Prezentatorul pleacă de la Antena 1 după 22 de ani
A renunțat la haine pentru a îndemna oamenii să facă sport! Starul fitness care vrea să revoluționeze activitățile sportive
A renunțat la haine pentru a îndemna oamenii să facă sport! Starul fitness care vrea...
Tragedie pentru o cunoscută prezentatoare TV! Fiica ei a murit la 18 ani, de COVID: „Mă despart de iubirea vieţii mele
Tragedie pentru o cunoscută prezentatoare TV! Fiica ei a murit la 18 ani, de COVID:...
Mesajul sfâșietor a lui Ionuț Cercel pentru tătăl lui, Petrică Cercel, la 5 luni de la trecerea în neființă: ”Și dacă aș reuși”
Mesajul sfâșietor a lui Ionuț Cercel pentru tătăl lui, Petrică Cercel, la 5 luni de...
Cum puteţi lua mii de lei gratis de la Guvern pentru a vă schimba frigiderul, aspiratorul, maşina de spălat sau electrocasnicele vechi
Cum puteţi lua mii de lei gratis de la Guvern pentru a vă schimba frigiderul,...
Care este şcoala pe care dacă o faci în România ai cele mai mari şanse să devii milionar în euro sau să îţi găseşti un loc de muncă unde eşti plătit cu mii de euro
Care este şcoala pe care dacă o faci în România ai cele mai mari şanse...
Bursucu își schimbă numele din buletin! Cum îl va chema în curând
Bursucu își schimbă numele din buletin! Cum îl va chema în curând
Cine este vedeta atacată pentru că a pozat GOALĂ pe Instagram! ”Ai un soț și copii!”
Cine este vedeta atacată pentru că a pozat GOALĂ pe Instagram! ”Ai un soț și...
George Simion, atacat cu cerneală la Iași, în timpul manifestațiilor de Ziua Unirii
George Simion, atacat cu cerneală la Iași, în timpul manifestațiilor de Ziua Unirii
Dispozitiv smart neobișnuit pentru atelier, disponibil la Lidl
Dispozitiv smart neobișnuit pentru atelier, disponibil la Lidl
Planta care ajută în bolile inflamatorii. Conține o substanţă care are efect similar ibuprofenului
Planta care ajută în bolile inflamatorii. Conține o substanţă care are efect similar ibuprofenului