Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 iulie 2020. Leii pot avea probleme de sănătate

Publicat: 30/07/2020 | 21:29
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 iulie 2020. Leii pot avea probleme de sănătate

Horoscopul zilei de 31 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Leu pot avea probleme de sănătate, mai ales agravarea unor afecțiuni mai vechi, deja cronicizate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 27 IULIE – 2 AUGUST 2020. BERBECII POT FI CONFLICTUALI)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să nu poată duce la cap un plan făcut din cauza unor factori externi ce nu pot fi controlați și nu depind de nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că lipsa de comunicare sau un mesaj transmis greșit în cuplu sau interpretat greșit de către nativi sau partener poate aduce tensiuni și neînțelegeri.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să întâmpine unele probleme într-o deplasare, călătorie, vizită pe care o au de făcut. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce unele frământări cu privire la o situație profesională. În unele cazuri este vorba de o incapacitate de concentrare asupra procesului de învățare.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni își fac griji pentru bani și bunuri materiale pe care le dețin și cărora nativii intenționează să le schimbe statutul, fie să le vândă, fie să le treacă pe numele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că li se pot impune niște condiții financiare deloc pe plac și tendința va fi de refulare, dar și refuz.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tensiuni majore în cuplu, neînțelegeri plecate de la umplerea paharului până la refuz, neacceptarea unei situații amoroase în care sunt puși de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că în carieră lucrurile sunt destul de tensionate și nu este bine să pună paie pe foc acum. Neînțelegeri cu superiorii.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea simți mai obosiți, mai fără chef și energie astăzi. Nativii se pot confrunta chiar cu unele probleme de sănătate cauzate de un stil de viață mai dezechilibrat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează pe cei cu probleme cronice că situația se poate vulnerabiliza suplimentar și ar fi binE să fie mai atenți și mai conștienți. Fără excese!

Horoscop zilnic Fecioară

Sectorul sentimental trece printr-o perioadă supusă unor reevaluări și este posobil ca cei născuți în zodia Fecioară să resimtă contextul ca fiind foarte limitativ, restrictiv. Planurile în cuplu nu ies, tensiunile se accentuează. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poatea duce neînțelegeri inclusiv în relația cu copiii.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se simt încorsetați de obligativitatea de a rezolva niște situații de familie. Nativii pot fi destul de conflictuali în momentul în care li se impune să facă ceva sau sunt limitați într-o acțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să aibă mare grijă la contactul cu persoanele cu autoritate pentru că pot avea accese de furie care să-i coste.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de blocaje, limitări și constrângeri într-o acțiune ce vizează comunicarea sau o deplasare, călătorie. Nativii nu pot transmite un mesaj sau li se impune să tacă într-un context, cel mai probabil profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o stare de apatie și dezamăgire vizavi de un context de viață.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot primi vești foarte proaste despre o situație financiară, o investiție, un credit, chiar și despre salarizare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite negocierile pentru că pot să nu obțină rezultatele dorite. Limitări financiare și blocaje ale unor sume de bani.

Horoscop zilnic Capricorn

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn pot avea un chef de vorbă care va stresa pe cei din jur. Nativii pot spune lucrurilor pe nume, iar faptul că sunt direcți poate deranja. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce în atenție unele probleme administrative sau domestice care necesită rezolvare rapidă.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se pot confrunta cu ușoare neplăceri legate de sănătate, însă fie vor fi trecătoare, fie ușor de suportat. În orice caz, horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă odihnă și evitarea stresului. Nativii au tendința de a se îngrijoara pentru toate știrile citite, pentru toate informațiile auzite.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se împart în două categorii: cei care tac și refuză un dialog cu prietenii și cei care spun verde-n față ce au de zis. Posibil ca unii nativi să resimtă constrângeri și limitări din partea unor persoane din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a se îndepărta cu multă detașare de un grup cu care nu mai empatizează.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2020)