Raed Arafat, tras pe dreapta de Poliție fiind bănuit că folosea sirenele pentru a impresiona gagicile
Altceva cu Adrian Artene
Home » Stiri » Horoscop săptămânal 27 iulie – 2 august 2020. Berbecii pot fi conflictuali

Horoscop săptămânal 27 iulie – 2 august 2020. Berbecii pot fi conflictuali

De: Elena NicaMadalina Manole 24/07/2020 | 19:53
Horoscop săptămânal 27 iulie – 2 august 2020. Berbecii pot fi conflictuali

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 27 iulie – 2 august 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 27 iulie – 2 august  2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 27 iulie – 2 august  2020 se numără și cea a Berbecilor care pot fi stresați și extrem de conflictuali.

Săptămâna 27 iulie – 2 august  2020 nu este marcată de ingresuri noi ale planetelor în zodii, însă va fi amprentată de foarte multe aspecte interplanetare. Astfel, încă din prima zi ne confruntăm cu un aspect tensionat între planeta iubirii, Venus din zodia Gemeni, și planeta iluziilor, Neptun retrograd din zodia Pești. Ei bine, acest aspect ne poate aduce confuzii sentimentale, tentații amoroase, superficialitate în dragoste, tendința de a ne iluziona în privința unei povești de dragoste, dezamăgiri și speranțe năruite.

Totodată, dacă privim partea cu plus a situației, acest aspect se formează pentru a doua oară în ultimele două luni, prima data formându-se cu Venus în mers retrograd. Asta poate însemna o reevaluare a unei situații sentimentale cu care ne-am întâlnit în ultima perioadă. Este ca și cum ni se ridică un val de pe ochi și vedem din alt unghi o poveste de iubire, mult mai realistic. Poate fi o nouă șansă pentru relațiile nou începute. Către finele săptămânii chiar vom avea ocazia să spunem ce simțim, ce gândim cu adevărat, să facem declarații, dezvăluiri, să scoatem adevărul la suprafață.

Pe de altă parte, aspectul de susținere dintre Neptun și Jupiter retrograd din Capricorn accentuează în această săptămână necesitatea de a reevalua niște idei, principii, credințe, convingeri și aduce nașterea unor noi filozofii de viață. Credința va ocupa un loc important în sufletul nostru și ne putem întoarce către spiritualitate pentru că doar astfel vom reuși să depășim blocajele și greutățile din viața noastră. Contextul este susținut și de aspectul de opoziție dintre Mercur și Jupiter care ne determină să ne reevaluăm niște idei și concepții, de această dată legate de familie, de carieră, de raportarea noastră la viața profesională versus viața personală.

Horoscopul săptămânii 27 iulie – 2 august  2020 ne atenționează, totuși, că putem fi implicați în conflicte, scandaluri, tensiuni mentale, cuvinte agresive, acțiuni impulsive venite din lipsă de analiză rațională, din idei spontane, context susținut de aspectele tensionate dintre planeta comunicării, Mercur, din zodia Rac și planeta acțiunii și a războiului, Marte, din zodia Berbec. Totodată, acest context astrologic ne favorizează să spunem lucrurilor pe nume, să fim mai convingători și să avem mai multă încredere în ideile noastre.

Săptămâna se încheie cu un aspect tensionat între Soarele din zodia Leu și planeta răsturnărilor de situație, Uranus din zodia Taur. Acest context aduce multă rebeliune, surprize neașteptate, nesupunere, dorință de independență și libertate, neacceptarea autorității și a constrângerilor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 27 iulie – 2 august  2020

Va fi o săptămână destul de stresantă pentru cei născuți în zodia Berbec și foarte conflictuală,a stfel încât nativii vor trebui să-și gestioneze foarte bine gândurile căci se pot transforma ușor în frici și temeri și panici. Berbecii vor avea parte de tensiuni cu cei din jur și se vor enerva pentru că planurile nu le ies așa cum își doresc. Cel mai probabil vor simți că bat pasul pe loc, că nu reușesc să-și atingă niște obiective, iar sfatul meu este o reconfigurare a traseului, chiar o reevaluare a unor idei și rațiuni avute. În plan sentimental vor avea parte de niște rosturnări de situație și pot traduce totul ca și cum nu ar avea noroc, însă situația nu este chiar atât de negativă cum au tendința să o vadă. Se cer niște reevaluări în cuplu, o revizuire a atitudinii pentru ca lucrurile să funcționeze.

Horoscop săptămânal Taur: 27 iulie – 2 august 2020

Cei născuți în zodia Taur sunt tensionați în zona financiară și cel mai bine ar fi ca în această perioadă să facă o reevaluare a modului în care-și câștigă banii și chiar să evite cheltuielile majore pentru că acestea pot fi făcute ca urmare a unor lipsuri emoționale, nu neapărat din impulsivitate, cât din dorința de a se simți bine psihic. Este momentul să se valorifice mai mult. Pentru unii nativi poate fi vorba de lipsuri financiare care să-i împiedice să-și ducă la bun sfârșit un plan. În plan sentimental este o perioadă destul de conflictuală, tensionată și în cuplu se pot spune lucruri dureroase. Este nevoie de o reevaluare a unor concepții, principii și idei pentru a merge mai departe împreună.  În schimb, cei singuri pot fi dornici de flirt și chiar pot lega noi relații cu persoane cunoscute, cel mai probabil, pe internet sau prin intermediul prietenilor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 iulie – 2 august  2020

Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să facă o reevaluare a unor principii de viață, să-și reanalizez raționamentul pentru că vor avea tendința de a fi destul de conflictuali cu cei din jur și pot arunca vorbe, mai ales în cercul de prieteni, care să deranjeze. Relația cu superiorii poate fi, de asemenea, tensionată. Chiar dacă vor dori să spună adevărul, va fi recomandat să nu-l arunce în față, ci să fie diplomați, atenți la formulare. Sectorul financiar poate fi supus unor nemulțumiri și neplăceri, pot exista discuții în cuplu plecate de la bani, și este de preferat ca nativii să evite investițiile riscante, speculațiile financiare și creditele. În plan sentimental, lucrurile merg bine, nativii își exprimă sentimentele, trăirile, fac declarații, însă mare atenție la impunerea autorității în cuplu.

Horoscop săptămânal Rac: 27 iulie – 2 august  2020

Cei născuți în zodia Rac se simt limitați, blocați într-un context profesional și este foarte probabil să aibă parte de tensiuni și conflicte cu superiorii, să se spună lucruri dureroase și adevăruri. De asemenea, o serie de parteneriate profesionale, colaborări, asocieri se pot încheia sau veștile financiare care vin această zonă nu vor fi deloc pe placul nativilor. Partea cu plus a săptămânii vine din zona spirituală, capitol la care nativii vor avea parte de binecuvântări, iar cei care se reîntorc către credință pot trece mai ușor pste această perioadă. Va fi o perioadă în care schimbarea principiilor de viață îi va ajuta foarte mult. Unii Raci vor duce o luptă între ideile raționale și cele spirituale.

Horoscop săptămânal Leu: 27 iulie – 2 august  2020

Cei născuți în zodia Leu simt nevoia de mai multă independență, mai multă libertate și vor face tot posibilul să scape de constrângeri și limitări. Cu Soarele, întocmai guvernatorul lor, în zodia lor, vor avea multă energie și determinare să acționeze în direcțiile dorite, totuși către weekend nu trebuie să exagereze cu autoritatea și impunerea punctului de vedere, mai ales în fața partenerului de viață. Trebuie să înțeleagă că nu întotdeauna au dreptate. Unii nativi vor simți să lucreze mai mult la imaginea lor, ceea ce poate însemna inclusiv o schimbare de look.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 iulie – 2 august  2020

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de tensiuni în grupul de prieteni, dar și în relația de cuplu. Poate unele planuri nu vor funcționa așa cum nativii își doresc, poate se anulează, se reconfigurează sau poate exista un conflict între prieteni și persoana iubită. Este de preferat să nu  arunce vorbe fără a le gândi cu atenție. În relațiile de lungă durată, reanalizarea și rediscutarea unor probleme se va dovedi constructivă. Cei singuri se pot aventura în relații pasagere, aventuri intime, însă atenție la dezvoltarea unor obsesii, pasiuni.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 iulie – 2 august  2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o săptămână mai bună în care-și pot liniști emoțiile, trăirile interioare, pot reuși să-și pună ordine în idei, să se împace cu un gând sau chiar cu o persoană dragă. Nativii comunică bine cu cei din jur și pot obține ceea ce-și doresc prin felul în care-și exprimă nevoile și dorințele. Partea cu minus a săptămânii poate veni din zona profesională, de afaceri, unde un contract, un parteneriat nu aduce beneficiile financiare așteptate. Oricum, mare grijă la negocieri! Atenție, de asemenea, la tensiuni în cuplu pentru că se pot relua discuții mai vechi și se pot arunca vorbe dure.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 iulie – 2 august  2020

Cei născuți în zodia Scorpion sunt tensionați, stresați fie de o problemă partenerială, fie de un context profesional, legat de locul de muncă. Pot exista tensiuni cu colegii, cu superiorii și nu este exclus ca nativii să simtă că nu pot ajunge unde-și doresc, că nu-și pot atinge un obiectiv profesional. Posibil ca un adevăr să iasă la iveală în cuplu, mai ales dacă este vorba de o infidelitate, sau unii nativi să fie tentați să calce strâmb și va fi nevoie de comunicare, de sinceritate și deschidere pentru a depăși situația.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 iulie – 2 august  2020

Cei născuți în zodia Săgetătorau parte de o săptămână destul de dificilă și tensionată în care vor trebui să facă față unor solicitări profesionale, unui stres financiar major. Trebuie să fie foarte atenți la modul în care comunică și negociază, dar și la călătorii și deplasări care pot fi problematice. Tensiunile în cuplu, în dragoste, nu vor conteni și se cere schimbarea unor principii și idei, se cer transformări interioare. Însă, partea cu plus a perioadei este dată întocmai de faptul că nativii vor intra într-o etapă de perfecționare a sistemului de valori, de reconfigurare a unor principii de viață, mentalități și credințe.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 iulie – 2 august  2020

Pentru cei născuți în zodia Capricorn nu va fi o săptămână bună pentru comunicare, negociere și posibil să intervină nemulțumiri chiar legate de deplasări, călătorii planificate. Nativii se simt în continuare constrânși de un context profesional și pot apărea conflicte cu asociații, partenerii de afaceri. Posibil ca și în familie să fie vorba de unele tensiuni mai greu de gestionat. Mare atenție la manifestarea autorității. În dragoste pot avea parte de situații neprevăzute, surprinzătoare, mai ales în weekend. Cei singuri se pot pune în evidență mai mult și pot atrage, pot cuceri prin atitudine.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 iulie – 2 august  2020

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o săptămână norocoasă în care pot cunoaște persoane noi, pot lega noi prietenii și pot negocia în beneficiul lor un contract. Unele vești legate de o călătorie s-ar putea să nu le fie pe plac. Posibil ca în familie și în relația cu partenerul, soțul/soția să intervină unele neplăceri, iar în weekend chiar să aibă parte de surprize și evenimente neprevăzute. Unii nativi vor simți acut nevoia de a fi mai liberi, mai independenți. O situație din trecut îi poate urmări, îi poate tensiona și agita.

Horoscop săptămânal Pești: 27 iulie – 2 august  2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână foarte bună în dragoste și dacă sunt singuri pot cunoaște pe cineva, posibil prin intermediul unor activități comune, de care se pot îndrăgosti. Atenție mare, însă, că ceea ce se arată acum poate fi iluzoriu și nativii pot fi prea visători. În cuplu se reevaluează o situație din trecut, de această dată din alt unghi, și concluziile pot fi diferite, dar benefice relației. Aspectul de susținere poate aduce o împăcare, o nouă șansă, o reaprindere a pasiunii.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars
Parteneri
Ce s-a întâmplat
Ce s-a întâmplat "în ultimii trei ani" între Anamaria Prodan şi Dan Alexa. Răsturnare de...
FOTO. Silvia, fosta soție a lui Timofte, divorțează din nou! Cum arată la 42 de ani, după ce a plecat în SUA
FOTO. Silvia, fosta soție a lui Timofte, divorțează din nou! Cum arată la 42 de...
5 SUV-uri de familie ce costă maximum 4.000 de euro
5 SUV-uri de familie ce costă maximum 4.000 de euro
„Am scăpat de durerile de spate cu ajutorul jucăriilor sexuale”. Efectele nebănuite ale orgasmului
„Am scăpat de durerile de spate cu ajutorul jucăriilor sexuale”. Efectele nebănuite ale orgasmului
Vedete care au apelat la mame surogat pentru a face copii. Paris Hilton a devenit mămică
Vedete care au apelat la mame surogat pentru a face copii. Paris Hilton a devenit...
MORMÂNTUL lui Attila Hunul, găsit pe lotul 1 al autostrăzii A7
MORMÂNTUL lui Attila Hunul, găsit pe lotul 1 al autostrăzii A7
UMILINȚĂ CRUNTĂ pentru toată România! Anunțul făcut în direct la TV: A ajuns ZELENSKI să ne dea palme!
UMILINȚĂ CRUNTĂ pentru toată România! Anunțul făcut în direct la TV: A ajuns ZELENSKI să...
Imaginea care o va ÎNFURIA pe Prodanca. Reghe tace și le face! Antrenorul și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii!
Imaginea care o va ÎNFURIA pe Prodanca. Reghe tace și le face! Antrenorul și Corina...
BANCUL ZILEI. Bulă iese din biserică și dă 50 de euro unei escorte: Nu, e prea puțin, trebuie minim 100!
BANCUL ZILEI. Bulă iese din biserică și dă 50 de euro unei escorte: Nu, e...
Emily Burghelea a ajuns din nou la spital: „Am apelat la soluția finală. Am chemat un preot”
Emily Burghelea a ajuns din nou la spital: „Am apelat la soluția finală. Am chemat...
Când a văzut ce purta o concurentă la Miss Universe, publicul a încremenit. „Așa ceva...”
Când a văzut ce purta o concurentă la Miss Universe, publicul a încremenit. „Așa ceva...”
Au fost găsite drone ruseşti ce conţineau cipuri olandeze Nexperia şi NXP. Producătorii susţin că fac tot posibilul să împiedice furnizarea directă a cipurilor către Rusia, dar nu pot monitoriza comerţul dintre intermediari
Au fost găsite drone ruseşti ce conţineau cipuri olandeze Nexperia şi NXP. Producătorii susţin că...
CRESC PENSIILE în România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am luat o decizie FOARTE CLARĂ
CRESC PENSIILE în România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am luat...
Previziuni sumbre pentru 2023, făcute de George Friedman. ”Nu războiul din Ucraina va fi chinuitor”
Previziuni sumbre pentru 2023, făcute de George Friedman. ”Nu războiul din Ucraina va fi chinuitor”
Povestea tragică a actorului care l-a interpretat pe maestrul din „The Karate Kid”
Povestea tragică a actorului care l-a interpretat pe maestrul din „The Karate Kid”
Cristina a fost găsită moartă, înghețată în zăpadă, lângă trei ciobănești, la 5 km de casă
Cristina a fost găsită moartă, înghețată în zăpadă, lângă trei ciobănești, la 5 km de...
Șoferul străin, care a lovit o femeie gravidă în opt luni, a fost arestat preventiv. Copilul nu a putut fi salvat
Șoferul străin, care a lovit o femeie gravidă în opt luni, a fost arestat preventiv....
Fulgy, surpriză de proporții de ziua iubitei lui. Cum a reacționat Bia Khalifa când a văzut cadoul:
Fulgy, surpriză de proporții de ziua iubitei lui. Cum a reacționat Bia Khalifa când a...
Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere
Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere
Caz rușinos! Cum s-a răzbunat o mamă pe învățătoarea fiicei ei, pentru că o neglijează la ore
Caz rușinos! Cum s-a răzbunat o mamă pe învățătoarea fiicei ei, pentru că o neglijează...
Lidl va vinde din nou un televizor LED smart, la un preț imbatabil
Lidl va vinde din nou un televizor LED smart, la un preț imbatabil