Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 iulie 2020. Soarele intră în zodia Leu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 iulie 2020. Soarele intră în zodia Leu

De: Madalina ManoleMarie Călin 21/07/2020 | 20:13
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 iulie 2020. Soarele intră în zodia Leu

Horoscopul zilei de 22 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Leu au parte de ingresul Soarelui întocmai în semnul lor.

Soarele, guvernatorul zodiei Leu, ajunge azi în domiciliul său, unde va sta timp de aproximativ o lună și unde strălucește cel mai puternic și are cea mai mare energie. Acest aspect se va răsfrânge asupra noastră într-un mod plăcut, vom avea energie mai multă, vitalitate, poftă de distracție și dorință de a ne face văzuți, de a străluci, de a ne face remarcați și apreciați.

Citește și: Horoscop săptămânal 13 – 19 iulie 2020. Racii ating un nivel înalt de spiritualitate

Soarele în zodia Leu scoate la iveală mai ușor sentimentele, ne face mai dornici de manifestarea lor, mai dornici de iubire și, totodată, mai creativi, mai plini de viață și mai artistici, mai teatrali. Există, însă, și posibilitatea să devenim mai orgolioși, mai aroganți și mândri, și putem exagera în manifestarea autorității și a puterii personale (profesionale).

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin sectorul iubirii, al copiilor, al creativității și distracțiilor. Prin urmare, pentru acești nativi se va aprinde interesul pentru dragoste, dorința de a iubi și a fi iubiți, își vor manifesta mai puternic talentele artistice și nu este exclus să-și dorească, să planifice venirea pe lume a unui copil sau, cei care sunt părinți, vor acorda o atenție deosebită copiilor. Cum Soarele le este șși guvernator al iubirii, mulț Berbeci singuri vor fi determinați să-ți găsească jumătatea acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a-și planifica o vacanță. Dorința de relaxare, de distracție va fi foarte mare în perioada următoare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor dedica energia în perioada următoare unui aspect care vizează casa, locuința și familia. Nativii vor petrece mai mult timp cu cei dragi, vor lucra la înnodarea unor relații de familie, vor renova, redecora o casă. Atenție la manifestarea autorității în fața celor dragi! Trecutul se va lumina și vor vedea cu alți ochi niște experiențe. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce dialoguri legate de schimbarea domiciliului.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul comunicării, iar acești nativi vor deveni adevărați artiști ai cuvintelor, magicieni care vor ști când și cum să se folosească de dialog pentru a se pune în evidență și pentru a obține ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce o poftă mare de  a pleca în vacanțe, în scurte deplasări, plimbări. Perioadă în care pot străluci în negocieri.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul financiar. Astrul le va lumina puternic interesele în acxest scop și le va aduce determinare, energie pentru a-și îmbunătăți veniturile. Totodată, punerea în evidență a unor talente personale le poate aduce un ban în plus, recunoaștere. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține în creșterea stimei de sine, însă îi sfătuiește să nu o conducă către orgoliu, vanitate.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de ingresul Soarelui, guvernatorul lor, întocmai în semnul lor și acești nativi vor fi cu adevărat în centrul atenției. Leii vor avea poftă de viață, vitalitatea va crește, iar cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate acum se pot vindeca. Creativitatea va fi un punct forte pe care îl pot explora cu încredere. În cuplu situația se va îmbunătăți remarcabil. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot face excese de putere, mai ales dacă dețin funcții înalte. Pot exagera cu impunerea autorității, a punctului de vedere și pot da dovadă de îngâmfare, atitudine care va fi taxată.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea șansa să vadă cu alți ochi o situație din trecut. Soarele le va lumina mintea, psihicul, le va aduce sclipire în gândire și ideile care le vin acum se pot dovedi de ajutor pentru ei, mai ales pentru a se debarasa de unele frici, temeri, vicii, obișnuințe toxice.  Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce o stare de spirit bună și posibilitatea de a fi mai responsabili cu propria lor sănătate, de a o îmbunătăți.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul prietenilor și va crește interesul pentru socializare, interacțiune socială. Nativii vor dedica mai mult timp celor dragi, vor avea chef de ieșit și distrat împreună cu aceștia. Pe de altă parte, o serie de planuri pot fi puse în aplicare acum și pot face proiecte de viitor interesante. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a cunoaște noi persoane. Unele Balanțe se vor implica în acțiuni de caritate, umanitare.

Nu rata: Horoscopul chinezesc a anunțat pandemia de coronavirus?!

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au șansa timp de o lună să iasă în evidență, să se facă remarcați și apreciați din punct de vedere profesional. Nativii pot străluci în carieră, însă nu trebuie să se aștepte că totul va fi ușor, ci mai degrabă vor reuși asta fiind ori foarte motivați de scopul lor, ori forțați de un context. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate duce ocazia de a străluci în fața celorlalți și pot astfel să-și îmbunătățească imaginea, însă va fi nevoie să o facă cu responsabiltate și maturitate.

Horoscop zilnic Săgetător

Soarele în tranzit prin sectorul principiilor de viață și al călătoriilor le poate lumina mintea celor născuți în zodia Săgetător, astfel încât se pot aștepta să aibă parte de idei strălucitoare, de o nouă viziune asupra unor situații, chiar de un nou sistem de valori, noi mentalități și credințe. Va fi o perioadă de întoarcere la spiritualitate și nu sunt excluse călătoriile, vacanțele. Este o perioadă în care unii nativi se pot înscrie la cursuri și seminarii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești de peste hotare.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați să se ocupe de o situație care vizează o moștenire, un bun de patrimoniu, un credit. Unii nativi se pot implica într-un proces sau pot avea o altă viziune asupra unei investiții. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce un interes aparte față de sectorul intim, de propria lor sexualitate pe care vor dori să o pună mai mult în lumină. Cei care au aventuri sau relații ascunse pot simți nevoia să le oficializeze, să le scoată în public.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor de lungă durată și al parteneriatelor profesionale. Nativii pot vedea cu alți ochi relația de cuplu, unii pot face pasul spre căsătorie, în timp ce alții pot fi mult mai determinați să-și consolideze povestea, deși nu vor lipsi tensiunile. Cei singuri pot întâlni pe cineva care să le placă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere multă responsabilitate și chiar răbdare într-un context de afaceri, profesional. Posibil ca în această perioadă să fie determinați să semneze noi parteneriate, colaborări, asocieri.

S-ar putea să te intereseze și: Cum arată, de fapt, constelațiile zodiacale și ce stele importante cuprind acestea

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii și al sănătății. Acest ingres le va aduce nativilor multă putere de muncă, determinare, eficiență în rezolvarea sarcinilor propuse, nsă și posibilitatea de epuizare și extenuare dacă exagerează. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă responsabilitate față de propria lor sănătate. Va fi nevoie de o îmbunătățire a stilului de viață în perioada imediat următoare.

Imagine de Alexas_Fotos de la Pixabay 

Parteneri
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu mă pune să…”
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu...
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor. E puțin șocant…
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor....
ȘOC! Vedeta din România care a ajuns la un pas de ANOREXIE după ce a slăbit 70 de kg. E devastată
ȘOC! Vedeta din România care a ajuns la un pas de ANOREXIE după ce a...
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervențiile estetice! `Nu te mai recunoaștem`
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervențiile estetice! `Nu te mai recunoaștem`
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:...
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Toată România îl ştia. Zi tristă, a murit subit în urma unui infarct
Toată România îl ştia. Zi tristă, a murit subit în urma unui infarct
Cel mai ieftin SUV nou-nouț care poate fi cumpărat azi în România
Cel mai ieftin SUV nou-nouț care poate fi cumpărat azi în România
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe președinte: „Dacă simțeați că sunt fraier …”
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Anamaria Prodan apelează la ajutorul divin. Cum vrea să-l aducă pe Reghecampf acasă
Anamaria Prodan apelează la ajutorul divin. Cum vrea să-l aducă pe Reghecampf acasă
Cum să îi cucereşti pe bărbaţi în funcţie de zodie. Nativii care pun lumea la picioare femeii iubite
Cum să îi cucereşti pe bărbaţi în funcţie de zodie. Nativii care pun lumea la...
Mărturia mamei din Constanța care a născut singură, în curtea casei, apoi a încercat să scape de prunc:
Mărturia mamei din Constanța care a născut singură, în curtea casei, apoi a încercat să...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a îngrășat enorm și NIMENI nu-și mai aduce aminte de el
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a...
Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial
Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial
O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză
O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză
Bomba anului în showbiz. Ilie Năstase, din nou tătic
Bomba anului în showbiz. Ilie Năstase, din nou tătic
Un nou efect advers după Covid-19. Ce le-a apărut în cap oamenilor
Un nou efect advers după Covid-19. Ce le-a apărut în cap oamenilor
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”
Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”
Ludovic Orban anunţă demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi ruperea de Iohannis
Ludovic Orban anunţă demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi ruperea de Iohannis
Prodanca și-a găsit alinarea alături de EL! Prima imagine împreună. Nu, nu e Reghe
Prodanca și-a găsit alinarea alături de EL! Prima imagine împreună. Nu, nu e Reghe
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a dat-o actorului
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
Imagine șocantă cu Viorica de la Clejani la spital! NU a fost externată! Adevărul despre starea ei
Imagine șocantă cu Viorica de la Clejani la spital! NU a fost externată! Adevărul despre...
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii au remarcat-o
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ..."
E oficial! Carantina de NOAPTE in Romania! Incepe de azi!
E oficial! Carantina de NOAPTE in Romania! Incepe de azi!
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
TOP 30 vedete sexy în costume de baie. Anca Țurcașiu le-a luat fața divelor Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu! Pe ce poziții sunt Elena Udrea, Mirela Vaida, Carmen de la Sălciua sau Bianca Comănici
TOP 30 vedete sexy în costume de baie. Anca Țurcașiu le-a luat fața divelor Bianca...
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
De la 1 octombrie NU mai poate fi folosită cartea de identitate! Atenție, români!
De la 1 octombrie NU mai poate fi folosită cartea de identitate! Atenție, români!