Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 20 – 26 iulie 2020. Peștii au parte de noi începuturi în dragoste

Horoscop săptămânal 20 – 26 iulie 2020. Peștii au parte de noi începuturi în dragoste

De: Madalina Manole 17/07/2020 | 14:01
Horoscop săptămânal 20 – 26 iulie 2020. Peștii au parte de noi începuturi în dragoste
Horoscop săptămânal 20 – 26 iulie 2020. Peștii au parte de noi începuturi în dragoste

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 iulie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 20 – 26 iulie 2020 se numără și cea a Peștilor care au parte de noi începuturi în iubire.

Săptămâna 20 – 26 iulie 2020 debutează cu o Lună Nouă în zodia Rac, a doua lunație din acest an în același semn zodiacal, un fenomen astrologic mai rar, care vine să ne deschidă noi drumuri, să ne aducă noi începuturi și oportunități, de această dată fiind legate de sectorul emoțional și sentimental. Vom avea șansa să deschidem noi uși care ne vor duce „acasă”, să clădim noi fundații, să punem piatra unei temelii solide atât în viața de familie, cât și în relații. De asemenea, vom avea nevoie să ne raportăm la un nou concept asupra a ceea ce înseamnă siguranță și cămin.

Această Lună Nouă din Rac, grație aspectelor tensionate cu Saturn retrograd din zodia Capricorn,  ne cere multă responsabilitate și maturitate vizavi de noi înșine și ne cere să găsim echilibru între profesie și familie pentru a fi fericiți și împliniți. Ceea ce nu funcționează după acest concept s-ar putea destrăma. De asemenea, mare parte din săptămână va sta sub energia saturniană care ne cere mai mult simț practic, mai multă organizare în viața noastră, mai multă disciplină, în caz contrar putând fi martorii unor blocaje, unor limitări și constrângeri (mai ales de natură profesională).

La două zile distanță, pe data de 22 iulie 2020, Soarele va activa zodia Leu, zodia sa de domiciliu unde strălucește mai puternic ca nicăieri și, implicit, ne determină și pe noi să ne dorim să strălucim. Din această poziție ne oferă putere, vitalitate, curaj, creativitate și ne face dornici de a ieși în evidență, de a ne expune calitățile. Atenție, totodată, și la orgoliu și mândrie, la aroganță, la modul în care ne manifestăm puterea și autoritatea pentru că pot exista tendințe de exagerare în aceste direcții.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 iulie 2020, grație aspectului de susținere dintre Mercur din zodia Rac și Uranus din zodia Taur, ne aduce idei ingenioase, putem găsi soluții revoluționare la problemele cu care ne confruntăm, putem primi informații neașteptate, vești surprinzătoare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 20 – 26 iulie 2020

Cei născuți în zodia Berbec pot simți că-și atingi cu mare greutate niște obiective profesonale, motiv pentru care este recomandat să-și reorganizeze programul și să dea dovadă de mai multă responsabilitate vizavi de sarcinile pe care le au. Luna Nouă le poate aduce noi orizonturi legate de familie, de partenerul de viață, de căsnicie, de ideea de cămin, poate chiar o schimbare de domiciliu. Nativii vor da dovadă de creativitate, de simț artistic, însă cu greu vor pune bazele unor acțiuni în acest sens. Se întrevăd vești foarte bune legate de sectorul financiar, găsirea unor soluții la probleme de criză, reușita unei negocieri, obținerii unui credit imobiliar.

Horoscop săptămânal Taur: 20 – 26 iulie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână foarte bună, comunicarea le va fi aliat de nădejdee și vor reuși să obțină ceea ce-și doresc prin dialog calm, sensibil. Nativii pot avea idei foarte bune despre cum să se pună în valoare, despre cum să-și evidențieze un talent sau despre cum să facă bani. Deplasările, micile călătorii, și negocierile sunt foarte bine aspectate. Și în plan sentimental lucrurile merg foarte bine, însă spre finele săptămânii pot fi cuprinși de unele frici, temeri sau se pot lăsa pradă unor iluzii și vise. Mulți nativi încep să vadă fața reală a unei persoane apropiate. Interes aparte pentru rezolvarea unei chestiuni de familie sau care vizează o locuință, un bun de patrimoniu.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20 – 26 iulie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de noi și fructoase începuturi financiare și pot rezolva chestiuni materiale din trecut, poate chiar să returneze o datorie sau cineva să le returneze un împrumut. Comunicarea, ideile și soluțiile ingenioase, capacitatea de negociere vor fi arme solide pentru nativi în această săptămână, cu condiția să fie cumpătați și atenți la ceea ce spun. Va fi nevoie de multă înțelepciune atunci când deschid gura pentru a nu isca conflicte greu de gestionat ulterior.

Horoscop săptămânal Rac: 20 – 26 iulie 2020

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Nouă care se formează întocmai în semnul lor și care le poate aduce a doua șansă să rezolve un aspect legat de viața personală, de relația în care se află și, totodată, să demareze ceva ce ține de zona profesională, deși nu va fi ușor nici acum, mai ales dacă vorbim de o afacere personală, parteneriat, colaborare, asociere într-un proiect. Pot, totuși, asculta sfaturile prietenilor pentru că se vor dovedi a le fi de ajutor sau pot fi ajutați de o persoană importantă.

Horoscop săptămânal Leu: 20 – 26 iulie 2020

Imediat după formarea aspectului de Lună Nouă care aduce unele clarificări mentale, psihice, aduce ocazia de a vedea mult mai matur și responsabil o situație de viață, și chiar posibilitatea de a scăpa de niște frici și temeri, cei născuți în zodia Leu au parte de ingresul Soarelui în zodia lor, iar acest aspect le va fi foarte benefic timp de o lună de zile, în special din punct de vedere al sănătății și vitalității. Atenție la stresul profesional! Pe de altă parte, va fi o săptămână creativă și mulți nativi se vor dedica relaxării, iubirii, vor petrece timp cu copiii mai mult.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20 – 26 iulie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară își pun ordine în idei, integrează noi principii și se folosesc de convingerile lor pentru a face față unor provocări. Atenție la comunicarea în cuplu, mai ales dacă se aduc în discuție subiecte financiare, legate de cheltuieli. De asemenea, posibile tensiuni cu partenerul din cauza prietenilor. Cu diplomație și înțelepciune, printr-o abordare diferită a situației, se pot rezolva conflictele. Luna Nouă se va petrece pe casa prietenilor și poate aduce ocazia de a cunoaște noi persoane alături de care nativii să demareze noi proiecte, însă se cere responsabilitate și atenție în luarea deciziilor finale.

Horoscop săptămânal Balanță: 20 – 26 iulie 2020

Cei născuți în zodia Balanță pun accent pe sectorul relațiilor și reușesc să-și vindece o rană emoțională, poate să depășească o despărțire fiind foarte conștienți de ceea ce-și doresc mai departe. Luna Nouă le poate aduce o nouă ocazie de afirmare în carieră, le poate aduce noi începuturi profesionale, dar va fi nevoie de maturitate și responsabilitate în preluarea unor responsabilități. Pe de altă parte, este momentul să rezolve o situație ce vizează o moștenire, un credit, partaj, împrumut, litigiu.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20 – 26 iulie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor trebui să-și schimbe niște idei, concepții, mentalități și convingeri și vor reuși prin dialog sincer, prin deschidere la comunicare cu persoana iubită sau, dacă este vorba de un context profesional, cu un partener de afaceri. Vor avea idei, vor găsi soluții, însă trebuie să înlăture rigiditatea din gândire, să accepte și alte variante, mai ales dacă este vorba de o negociere sau de un context care presupune acte, hârtii, documente.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20 – 26 iulie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător reușesc, după multe obstacole, să rezolve un context financiar care vizează o moștenire, un bun de patrimoniu, un partaj, să obțină un credit sau să achite un împrumut. Comunicarea la locul de muncă, cu colegii, negocierile unui aspect financiar sunt susținute, însă mare atenție în dragoste, pentru că o relație care nu este solidă, care nu este oficială se poate încheia. Cuplurile au parte, în schimb, de mai multă înțelegere și chiar de o renaștere a pasiunii.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20 – 26 iulie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi relaționale, în cuplu, căsnicie sau profesionale, în relația cu asociații și partenerii de afaceri. Nativii trebuie să dea dovadă de multă responsabilitate, de multă determinare și răbdare în aceste direcții, dacă vor ca lucrurile să iasă bine. Este nevoie de înțelepciune în soluționarea unui conflict între familie și partener sau legat de o locuință, de o casă, de o mutare. Cei singuri sau aflați la început de relație se pot îndrăgosti, pot fi cuceriți de o persoană cu care rezonează intelectual.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 – 26 iulie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o săptămână bună, în care cheful de socializare, interacțiune cu cei dragi este mare. Nativii se dedică activităților distractive, relaxante, petrec timp cu familia, cu persoana iubită, rezolvă situații ce țin de locuință, poate chiar de un bun de patrimoniu. La locul de muncă au idei bune, care sunt luate în calcul și toate acestea pot deschide noi orizonturi profesionale.

Horoscop săptămânal Pești: 20 – 26 iulie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Nouă în sectorul iubirii, prin urmare, de noi începuturi în dragoste. Cei singuri cunosc noi persoane, poate chiar din cercul de prieteni sau prin intermediul anturajului, și se pot îndrăgosti, iar cei care sunt parte a unei relații petrec timp de calitate, relaxant, distractiv cu persoana iubită și astfel pot consolida relația. Totuși, nativii trebuie să ia în calcul că este nevoie de mai multă responsabilitate și maturitate emoțională pentru ca lucrurile să funcționeze, fie că este vorba de o relație de prietenie, fie de una de iubire. Atenție la cheltuieli! Nativii pot exagera.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei nu a trecut neobservat. Internauții au remarcat imediat schimbarea
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
Bill Gates pariază pe aceste locuri de muncă. Nu vor dispărea niciodată
Bill Gates pariază pe aceste locuri de muncă. Nu vor dispărea niciodată
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Ce pensie primește Elena Merișoreanu. Suma este colosală față de majoritatea pensiilor românilor
Ce pensie primește Elena Merișoreanu. Suma este colosală față de majoritatea pensiilor românilor
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...