Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 iulie 2020. Mercur îți încheie mersul retrograd în zodia Rac

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 iulie 2020. Mercur îți încheie mersul retrograd în zodia Rac

De: Madalina ManoleMarie Călin 11/07/2020 | 20:33
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 iulie 2020. Mercur îți încheie mersul retrograd în zodia Rac

Horoscopul zilei de 12 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac au parte de ieșirea din retrogradare a lui Mercur în semnul lor.

Evenimentul mult așteptat al acestei perioade a venit. De azi, Mercur, își reintră în mers direct în zodia Rac și ne aduce ocazia să vedem lucrurile mult mai clar, să scăpăm de confuzii și mai ales să ne îmbunătățim comunicarea cu cei din jur. După o perioadă în care ne-a cerut să facem reevaluări în anumite sectoare de viață, Mercur în Rac ne îndeamnă acum să luăm decizii, însă mare atenție, că filtrul gândirii nu este pur rațional, ci dimpotrivă, raționamentul nostru va fi bazat mult pe emoții și senzații.

Citește și: Horoscop săptămânal 13 – 19 iulie 2020. Racii ating un nivel înalt de spiritualitate

Mercur în mers direct în Rac va face în această perioadă aspecte tensionate cu Marte intrat în zodia Berbec, aspect care ne poate face destul de impulsivi în decizii, dar și cu Chiron retrograd din zodia Berbec, aspect care va răscoli puternic o serie de vulnerabilități în vederea depășirii lor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să clarifice o situație legată de o locuință, mutare, schimbare de domiciliu, bunuri de patrimoniu, acte, hârtii și documemte. De asemenea, nativii își vor face ordine în niște activități care vizează locul de muncă și vor avea o nouă viziune asupra stilului de viață adoptat, putând aduce îmbunătățiri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce tensiuni cu membrii familiei.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur își îmbunătățesc remarcabil comunicarea cu cei din jur, pot negocia cu mai multă încredere în propria lor persoană și au ocazia să planifice o vacanță, o deplasare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o nouă vizine asupra modului în care-și câștigă banii și asupra poveștii de iubire în care se află. Cei singuri vor face cuceriri și vor fi mult mai interesați să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Mercur, dat fiind că este planeta lor guvernatoare și astfel le limpezește viziunea. Nativii vor avea șansa să clarifice o situație financiară sau poate legată de familie, de un bun de patrimoniu, o casă, iar cei care-și negociază salariul o pot face cu mai mult aplomb. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să scoată la lumină un talent personal și să-l exploreze mai mult. Atenție la conflictele în cercul de prieteni!

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Mercur prin semnul lor, acum având ocazia să clarifice situații și să-și îmbunătățească comunicarea cu cei din jur, să ia decizii mai ușor. Posibile tensiuni care vizează cariera, profesia, ascensiunea profesonală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unora dintre nativi să se împace cu persoana iubită sau să rezolve o situație în cuplu, în familie, legată de o casă.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea capacitatea de a vedea cu alți ochi o situație din trecut, un moment care le-a indus teamă, le-a adus suferință, frământări psihice. Nativii pot rezolva inclusiv o problemă legată de sectorul financiar. Posibile conflicte de idei sau nemulțumiri legate de un curs, diplomă obținută. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce o mai mare apropiere de cineva din anturaj, poate o împăcare cu un prieten.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Mercur, dat fiind că le este guvernator. Nativii vor clarifica o situație ce ține de anturaj, de prieteni, poate de o relație intimă sau de un proiect în care sunt implicați sau în care doresc să se implice. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce conștientizarea unui aspect profesional, poate o nouă soluție legată de carieră, de ascensiunea profesională, pe care până acum nu o vedeau.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor vedea cu alți ochi un context profesional, poate chiar propria lor carieră care a intrat sub lupă sau poate vor găsi o cale de atingere a obiectivelor (poate prin intermediul unei asocieri). Pot exista tensiuni în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o nouă viziune asupra unui aspect legat de trecutul lor, poate o altă raportare la felul în care au grijă de sănătatea lor.

Nu rata: Horoscopul chinezesc a anunțat pandemia de coronavirus?!

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să vadă cu alți ochi, să analizeze dintr-un alt unghi niște principii și filozofii de viață și să le dea o altă conotație, să le înțeleagă la un nivel mai profund. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a relua o relație de prietenie sau de a planifica un curs, o călătorie. Posibil să fie vorba de o perioadă mai conflictuală la locul de muncă, mai obositoare și stresantă.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot reuși în perioada următoare să clarifice situații ce țin de credite, moșteniri, partaje, litigii, bani la comun cu alții. Totodată, nativii pot vedea cu alți ochi o aventură, o relație sexuală, intimă și nu este exclus să încheie un astfel de capitol. Profesional, lucrurile se îmbunătățesc. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de conflicte în cuplu în perioada aceasta.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de revenirea lui Mercur în mers direct în zodia lor parteneră și pentru acești nativi pe de o parte se vor clarifica situații ce țin de asocieri, colaborări, afaceri, iar pe de altă parte pot vedea cu alți ochi o situație de cuplu. Posibile tensiuni între părinți și soț/soție sau care pleacă de la un bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce dorința de-și îmbunătăți munca, stilul de viață.

S-ar putea să îți placă și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2020

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor reuși să vadă cu alți ochi o situație care vizează locul de muncă, pot să-ți îmbunătățească relația cu colegii și se pot concentra mult mai bine pe ceea ce au de făcut. Comunicarea în cuplu îți revine, iar o aventură poate deveni mai serioasă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie atenți la ceea ce comunică, mai ales pe cale oficială.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se bucură de revebirea în mers direct a lui Mercur întocmai în sectorul iubirii, iar acest tranzit le poate clarifica multe confuzii și le poate aduce o îmbunătățire a relației cu persoana iubită. Cei singuri vor fi mult mai dornici de cuceriri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să lămurească o situație care vizează familia prin raportare la partenerul de viață. Atenție la tendința de a cheltui impulsiv pe distracții în perioada următoare.

Imagine de hbieser de la Pixabay 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care i-a marcat viața Marianei Ionescu Căpitănescu
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...