Soția perfectă din zodiac! Ea este preferata bărbaților

Autor: L.N.
Publicat: 07/02/2020 | 16:22
Soția perfectă din zodiac! Ea este preferata bărbaților

Astrologii au identificat soția perfectă din toate punctele de vedere. Orice bărbat s-ar simți norocos s-o aibă în viața lui.

Dacă ești femeie în zodia RAC, află că ai semnul cel mai orientat către viața de familie. Îți place la nebunie ideea de a te uni cu cineva pe viață și esti capabilă să faci orice pentru bărbatul și familia ta. Dacă nu esti căsătorită, așteți cu nerăbdare momentul măritișului. Iiar dacă te-ai căsătorit deja, cel mai important rol al tău este să aduci prosperitate și armonie în căminul tău.

Astrele îți oferă instinctul de a avea grijă de cei din jurul tău, așa că îți face plăcere să le fii mereu de folose apropiaților tăi. Atenție, totuși, să nu uiți de tine, atunci când pui pe primul loc viața de familie. Și cariera este importantă pentru tine, așa că ai grij să nu acumulezi frustrări în timp, din cauza că ai neglijat-o.

Cum tot ce ține de emoții și senzații o face să tresară, femeia rac în dragoste este mai sensibilă ca niciodată și trebuie protejată. Ea nu prea simte când un bărbat se folosește de ea și este adesea lăsată cu inima frântă de cei care profită de naivitatea și puritatea ei când vine vorba de iubire.

Femeia rac este compatibilă cu capricornii, scorpionii și peștii, care îi înțeleg bine profunzimea și sunt obișnuiți cu schimbările bruște de stare. Această zodie nu face casă bună cu semnele de foc și aer cum ar fi berbecul, săgetătorul, vărsătorul sau gemenii, deoarece aceștia o rănescu cu frivolitatea lor și nu sunt destul de atenți la momentele ei critice.

Citește și...