Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 mai 2020. Mercur intră în zodia Rac

Publicat: 27/05/2020 | 20:42
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 mai 2020. Mercur intră în zodia Rac

Horoscopul zilei de 28 mai 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii Rac au parte de tranzitul lui Mercur în zodia lor, cu impact asupra personalității și a modului de interacțiune cu ceilalți.

Citește și: Horoscop săptămânal 25 – 31 mai 2020. Peștii se pot îndrăgosti

După un tranzit rapid prin domiciliul său, prin Gemeni, iată că Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, intră în zodia Rac, zodie pe care o tranzitează timp de aproximativ două luni. Tranzitul este atât de amplu, deoarece va avea și o perioadă de retrogradare în Rac, între 18 iunie și 12 iulie.

Nu rata: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Mercur în Rac ne îndreaptă atenția către suflet, către interiorul nostru, și susține raționamentul bazat mai mult pe emoții. În acest tranzit, comunicarea devine mai sensibilă, mai romantică, facem declarații de dragoste și apreciem cuvintele poetice. Totodată, este posibil să accentuăm unele frici interioare, să activăm unele temeri și emoții pe care să nu știm să le stăpânim. Putem fi mai oscilanți și mai suspicioși în gândire.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte detranzitul lui Mercur prin sectorul familiei și al locuinței și dincolo de aspectele pe care nativii le vor pune la punct în aceste zone, de negocierile avute cu părinții și autoritățile din viața lor, de negocierile care privesc achiziționarea, renovarea unei case, Mercur îi va stimula să coboare în profunzimea sufletului lor și să stea mai mult de vorbă cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să analizeze din alt unghi modul în care privesc și se raportează la ideea de cămin.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin sectorul comunicării, al studiului și al călătoriilor pe distanțe scurte. Nativii vor reuși să sensibilizeze prin dialog, să se apropie într-un mod deosebit de cei din jur, să se împace cu unele rude, dar mai ales să învețe cu conștiinciozitate și responsabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a pleca într-o plimbare, poate în locuirile natale, poate în vizită la persoane dragi.

Horoscop zilnic Gemeni

Mercur, întocmai guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, iese din semnul lor și activează sectorul financiar. Astfel, nativii vor fi susținuți în negocieri, în activități legate de comerț și pot discuta și renegocia niște condiții salariale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să încerce în această perioadă să se pună mai mult în valoare și să scoată profit dintr-jn talent cu care au fost înzestrați.

Află și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de talentele oratorice cu care-i înzestrează Mercur în tranzit prin semnul lor și nativii le vor pune în practică, reușind să impresioneze pe cei din jur prin comunicarea afectivă și sensibilă de care dau dovadă. Mercur îi va susține în negocieri, în tranzacții și activitățile comerciale pe care le întreprind. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie foarte atenți la gândurile lor, la ideile pe care le au pentru că în această perioadă vor veni din abundență și se pot dovedi extrem de folositoare.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de o perioadă în care procesele de introspecție, dramele de conștiință, nevoia de analiză a celor mai profunde gânduri se activează. Nativii vor coborî până în cele mai ascunse locuri ale rațiunii pentru a încerca să se înțeleagă, să-și explice de ce au luat anumite decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că în această perioadă pot sta la masa rotundă cu trecutul, pot avea un dialog cu ei înșiși foarte puternic, pe care ar trebui să-l transfomre într-unul constructiv și nicidecum să-l ducă în zona depresiei și anxietății.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară, au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul responsabil cu interacțiunea socială și activitățile umanitare sau pentru umanitate. Nativii au parte de o perioadă în care interesul pentru prieteni crește, o perioadă în care pot interacționa cu oameni noi, pot lega noi alianțe. De asemenea, comunicarea în mediul online va deveni de interes și va putea sta la baza unor proiecte și planuri îndrăznețe. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară aduce posibilitatea negocierii unor aspecte profesionale de viitor.

Descoperă și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul carierei. Pentru acești nativi poate fi vorba de o perioadă în care își negociază funcția, statutul, implicarea în proiecte profesionale. Totodată, poate fi vorba de o analiză a țelurilor profesionale pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot apărea probleme legate de imagine și reputație. Atenție la vorbeșe pe la spate!

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion. Au ocazia odată cu acest tranzit mercurian să își analizeze o serie de principii de viață, o serie de mentalități li filozofii. Mulți nativi vor găsi răspunsuri la întrebări existențiale care-i macină. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce un interes aparte pentru studiu, pentru cunoașterea mai în profunzime a unor aspecte și nu este exclus ca unii nativi să se înscrie în această perioadă la seminarii sau cursuri de edzvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi mânați de energia mercuriană să coboare în profunzimile ființei lor și să caute explicații ale unor trăiri, ale unor stări suffletești pe care le au. Poate fi o perioadă intensă emoțional. Pe de altă parte, nativii vor avea ocazia să negocieze niște contracte, drepturi financiare, să achite niște credite, să se preocupe de regimul unei moșteniri, unui bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a flirta, însă pe parcursul tranzitului șansele de a lega ceva mai mult decât o aventură sunt minime.

Citește și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul relațiilor, al căsniciei și al parteneriatelor profesionale. Nativii vor fi interesați să-și negocieze niște contracte de afaceri, vor avea parte de dialoguri interesante, dar și tensionate cu asociații și colaboratorii, unii chiar încercând să obțină noi drepturi și privilegii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că în acest tranzit comunicarea cu persoana iubită poate fi dificilă și chiar conflictuală.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor negocia și discuta pe baza unor aspecte ce țin de modul în care-și îndeplinesc sarcinile, ce țin de programul de lucru și nu sunt excluse tensiunile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că în perioada aceasta care începe de astăzi riscul de a se suprasolicita nervos din cauza muncii este foarte mare. Mai multă atenție acordată odihnei și relaxării.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul iubirii și al activităților distractive, recreative și creative. Pentru nativi va începe o perioadă în care tumultul sufletesc se va mai domoli, în care vor comunica mai cald, mai sensibil și mai romantic în cuplu. Peștii vor face declarații de dragoste și își vor recunoaște sentimentele cele mai profunde. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce multă creativitate, dorință de relaxare și odihnă, poftă de a petrece timpul într-un mod cât mai plăcut sufletului.

Citește și...