Home » Trending » Horoscop săptămânal 25 – 31 mai 2020. Peștii se pot îndrăgosti

Horoscop săptămânal 25 – 31 mai 2020. Peștii se pot îndrăgosti

De: Cristian L. 22/05/2020 | 14:17
Horoscop săptămânal 25 – 31 mai 2020. Peștii se pot îndrăgosti
Horoscop săptămânal 25 – 31 mai 2020. Peștii se pot îndrăgosti

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 mai 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 25 – 31 mai 2020 se numără și cea a Peștilor care au mari șanse să se îndrăgostească în această perioadă.

Săptămâna 25 – 31 mai 2020 este marcată de ingresul planetei Mercur, planeta comunicății și a intelectului, în zodia Rac, aspect care se petrece pe data de 28 mai și care ne aduce un plus de sensibilitate și emotivitate în raționament și exprimare. Discuțiile trec din zona rațiunii în cea a empatiei, ne deschidem sufletul cu mai multă ușurință, devenim mai romantici și mai dornici să ne exprimăm emoțiile și trăirile. Declarațiile de dragoste se fac auzite și interconectarea afectivă este mult mai pronunțată, fiind tentați să luăm decizii mai mult pe baza simțirilor decât a logicii. (CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 18 – 24 mai 2020. Săgetătorii demarează noi proiecte)

Încă din prima zi a săptămânii vom resimți aspectul de susținere dintre Marte intrat în zodia Pești și Uranus aflat în zodia Taur, aspect care ne face curajoși și dornici să ne eliberăm de constrângeri, indiferent că acestea sunt prilejuite de oameni, proiecte sau situații. Chiar dacă am fost nevoiți să renunțăm la ceva sau cineva, de acum vom vedea doar partea bună a contextului. Intuiția ne poate ajuta în acțiunile întreprinse în domeniul financiar, dar și în cel sentimental. Poveștile de dragoste se intensifică prin trăiri și dorințe, dar și nevoia de libertate și independență poate crește.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia de interconectare cu familia, de întoarcere la rădăcini, de redescoperire a propriei persoane. Va fi o perioadă în care nativii își vor acorda mai multă atenție ca niciodată și vor simți să facă mai multe pentru ei înșiși. Preocupări și analize, negocieri, care vizează o locuință. Situații din trecut legate de sectorul financiar vor avea acum ocazia de a fi înțelese, clasificate și rezolvate. Posibil să le sosească sume de bani neașteptate sau să pună în practică niște idei financiare revoluționare care să le îmbunătățească ulterior câștigurile.

Horoscop săptămânal Taur: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Taur vor deveni mai sensibili în comunicare, mai empatici, dar, totodată, vor fi și negociatori mai buni și vor avea ocazia să-și rediscute contracte, proiecte, acte și chiar salariul, remunerația. Mulți nativi se vor face plăcuți în urma dialogurilor avute, vor fi mai împăciuitori și mai toleranți cu cei din jur și vor lega mai ușor noi prietenii. Pot avea parte de surprize neașteptate din partea prietenilor sau a persoanei iubite și pot fi stimulați să pună în practică proiecte mai vechi, planuri din trecut pe care le abandonaseră sau cărora nu le dădeau atâta importanță. (VEZI ȘI AICI: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020)

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de ingresul lui Mercur, planeta lor guvernatoare, într-un sector financiar, iar acest aspect îi poate susține în negocieri și tranzacții și îi poate face dornici să se pună mai mult în evidență, fie prin comunicare, fie printr-un talent personal. Atenție la cheltuielile iresponsabile care pot deveni sursă de nemulțumire ulterior. Posibil să apară niște surprize legate de sectorul profesional, să fie tentați să reia un proiect, să se întoarcă la ceva din trecut. Mulți nativi vor fi foarte insistenți în atingerea unui obiectiv.

Horoscop săptămânal Rac: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Rac au parte de ingresul lui Mercur întocmai în zodia lor, aspect care le va trezi pofta de socializare, de cunoaștere și învățare a unor lucruri noi, dar totodată le va canaliza preocupările în zona casei, a familiei și a propriei persoane. În continuare pot fi ghidați de gânduri din trecut și amintiri. Nativii pot face declarații de dragoste cu mai multă ușurință, își pot recunoaște sentimentele ascunse, își pot conștientiza pasiunile secrete cu mai multă rațiune. Posibil ca niște dialoguri cu prietenii să le schimbe o credință, principiile și mentalitățile, să-i ajute să depășească un moment mai bulversant. (NU RATA: MEGA-HOROSCOPUL LUI 2020)

Horoscop săptămânal Leu: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Leu au parte de frământări menite să le scoată la suprafață niște frici și temeri, obsesii care trebuie analizate mult mai conștient pentru a fi înțelese și depășite. Unii nativi se pot pune în valoare mult mai mult prin accesarea unor cunoștințe deja asimilate, dar nefolosite până acum. Posibil ca spre finele săptămânii să afle niște secrete, să descopere niște adevăruri. O investiție, un ajutor financiar, o moștenire îi poate ajuta să-și îndeplinească în mod neașteptat un țel, pe unii chiar să se afirme în domeniul profesional pe care și-l doresc.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul guvernatorului lor, Mercur, prin sectorul prietenilor, iar pentru aceștia va urma o perioadă în care socializarea și interacțiunea cu ceilalți vor constitui principala activitate. Posibil ca prietenii să le ofere ajutor legat de un proiect profesional, să-i susțină într-un demers, mai ales legat de zona academică, să vină cu un sfat bun. Mulți nativi vor lega noi prietenii acum, vor face schimbări de principii care să le aducă noi oportunități de asociere. Posibil să aibă parte de dialoguri în cuplu care să le trezească noi instincte financiare sau să fie atrași de un partener cu care să aibă discuții filozofice. Niște studii și diplome obținute se pot dovedi benefice într-o colaborare.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Balanță se pun foarte bine în evidență prin comunicare, reușesc să iasă în față cu un discurs, dialog, negociere, să se facă apreciați într-o ședință, la un interviu. Posibile negocieri legate de statut, funcție. Oricum, zona carierei va intra în atenția nativilor în această săptămână și se vor preocupa mai mult de situația lor profesională. Nativii au ocazia să vadă niște rezultate ale muncii lor, inclusiv financiare. În unele cazuri este vorba de o preocupare majoră pentru a intra în posesia unei moșteniri, a unui bun de patrimoniu, credit, avantaj material.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de o perioadă în care multe principii și mentalități vor fi trecute printr-un nou filtru de gândire. Nativii vor analiza posibilitatea de a pune în valoare o diplomă obținută sau vor simți nevoia să învețe ceva nou pentru a se putea lansa într-un proiect. Posibil ca unii Scorpioni să înceapă noi relații în această perioadă sau să fie mai declarativi cu sentimentele lor în cuplu. Pot apărea surprize în plan relațional. Pe de altă parte, unii nativi au ocazia să-și transforme o pasiune, un hobby într-o sursă de colaborare, implicit de venit.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Săgetător sunt susținuți în această perioadă în negocieri profesionale, negocieri financiare, mai ales dacă sunt legate de o moștenire, proces, partaj, credit, bun de patrimoniu. Se întrevăd discuții intime, legate de viața sexuală, poate chiar de o infidelitate acre poate ieși la suprafață. Acțiunea nativilor este canalizată către rezolvarea unei situații legate de casă și familie. Posibil să fie vorba de activități legate de o renovare a locuinței, o reamenajare a casei.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul relațional, iar acest aspect poate ajuta în restabilirea comunicării în cuplu. Dialogul cu partenerul de viață poate fi constructiv, iar negocierile profesionale pot avea un rezultat mult mai bun decât până acum. Mulți Capricorni pot decide acum să se căsătorească. Cei singuri cunosc, descoperă persoane noi și pot începe noi relații, dar atenție că planeta iubirii și guvernatoarea sectorului sentimental, Venus, retrogradează în zodia Gemeni și poate aduce dezamăgiri ulterioare și totul să se rezume la o simplă aventură. O relație neconvențională, de asemenea, poate prinde viață acum. Creativitatea, intuiția, pot fi de ajutor în dezvoltarea unui nou hobby.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să ajungă la un acord cu colegii, cu șefii legat de o situație de la locul de muncă. Nativii vor fi eficienți în rezolvarea sarcinilor, vor avea idei bune pe care le vor pune în practică și își vor crește productivitatea. Cei care-și caută un loc de muncă pot obține acum un interviu, o promisiune de angajare. Totuși, este important să se și odihnească pentru că se pot suprasolicita psihic. Unii Vărsători pot face investiții în casă, pot cumpăra obiecte noi sau se pot interesa de valoarea unei locuințe, a unui credit în acest sens. Posibil ajutor financiar de la părinți. O serie de nativi vor începe să aibă mai multă grijă legată de felul în care arată, de stilul de viață și pot chiar începe o dietă. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL DESPĂRȚIRILOR PENTRU RESTUL ANULUI 2020. CARE SUNT ZODIILE CARE ÎȘI VOR SPUNE ADIO!)

Horoscop săptămânal Pești: 25 – 31 mai 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul iubirii și nativii vor fi mult mai comunicativi în cuplu, mult mai dispuși să-și rezolve problemele sentimental-emoționale, iar declarațiile de dragoste vor fi la ordinea zilei. Cei singuri se pot îndrăgosti, pot flirta și pot cuceri prin dialog poetic și gesturi romantice. Surprizele plăcute legate de acest sector nu se vor lăsa mult așteptate, însă nativii trebuie să rămână în continuare cu picioarele pe pământ, mai ales dacă este vorba de o nouă poveste de iubire. Cei care sunt despărțiți de curând pot relua comunicarea cu partenerul, pot renegocia o împăcare. Peștii sunt susținuți în negocieri, activități legate de comerț, de mediul academic și în tranzacții financiare.

 

Parteneri
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a rămas fără cuvinte. S-a dus direct la poliție
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
Vremea se schimbă total! Cod portocaliu de ninsori și viscol! Alertă ANM
Vremea se schimbă total! Cod portocaliu de ninsori și viscol! Alertă ANM
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii când s-au uitat pe camerele de supraveghere
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi Bădălău
A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi...
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce s-a infectat cu noul coronavirus
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce...
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Cine este
Cine este "El Chapo" al Asiei, arestat vineri în Amsterdam. Bărbatul conducea cel mai mare...
Claudia Pătrășcanu, mesaje HALUCINANTE trimise Biancăi. A înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu, mesaje HALUCINANTE trimise Biancăi. A înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în afara pieptului
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în...
Melania Trump a plecat în negru de la Casa Albă şi a ajuns în portocaliu în Florida
Melania Trump a plecat în negru de la Casa Albă şi a ajuns în portocaliu...
Gata, a recunoscut! A avut probleme MARI cu bătura! „Am ajuns la o perioadă de depresie, cu patima alcoolului un pic mai mult, încercam să fug într-un colț”. Ce s-a întâmplat cu bucătarul…
Gata, a recunoscut! A avut probleme MARI cu bătura! „Am ajuns la o perioadă de...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum țipă în dormitor: Nu mai urla că am făcut și eu...
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum...
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Anunț pentru absolut TOȚI cei care se vaccinează! Este foarte important să știe acest lucru
Anunț pentru absolut TOȚI cei care se vaccinează! Este foarte important să știe acest lucru
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la 112
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la...
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un monument de lene!”
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci de ani
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
300 de superfemei, singure si disperate sa gaseasca un iubit! E uluitor de ce nu vrea sa fie nimeni cu ele
300 de superfemei, singure si disperate sa gaseasca un iubit! E uluitor de ce nu...
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în câteva ore! Ce mesaj i-a trimis Mihaela Rădulescu
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în...
Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit totul: „Ești prietenul meu și lumea zice că...”
Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit...
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra şi Paris, şi au lăsat în urmă Bucureştiul ee
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra...
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu la care puţini s-ar fi gândit. Nimeni nu ştie care sunt planurile sale
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu...
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave în timpul probei
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave...
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!