Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 18 – 24 mai 2020. Săgetătorii demarează noi proiecte

Horoscop săptămânal 18 – 24 mai 2020. Săgetătorii demarează noi proiecte

De: A.N. 15/05/2020 | 22:24
Horoscop săptămânal 18 – 24 mai 2020. Săgetătorii demarează noi proiecte
Horoscop săptămânal 18 – 24 mai 2020. Săgetătorii demarează noi proiecte

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 mai 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 18 – 24 mai 2020 se numără și cea a Săgetătorilor care au șanse mari să demareze noi proiecte, colaborări, asocieri și parteneriate.

Săptămâna 18 – 24 mai 2020 este marcată de ingresul Soarelui în zodia Gemeni, aspect care se va petrece pe data de 20 mai și care, la doar două zile distanță, va fi urmat de Luna Nouă din zodia Gemeni, fenomen care va aduce noi începuturi și va deschide noi oportunități, în special legate de comunicare, comerț, sistem educațional, călătorii pe distanțe scurte. Vom avea ocazia să cunoaștem oameni noi, să legăm noi prietenii, să ne creionăm noi orizonturi. Ideile nu ne vor lipsi și informațiile noi ne vor acapara.

Urmează o săptămână în care socializarea va fi la ea acasă, în care pofta de plimbare și dialog, corespunzătoare zodiei Gemeni, va fi adusă la lumină de Soare și totul sub razele unor noi orizonturi propuse de Luna Nouă.

Începând cu data de 21 mai 2020, Venus retrograd din zodia Gemeni, dar și Mercur, întocmai guvernatorul Gemenilor, vor face aspecte tensionate cu Neptun din Pești. În preajma acestor zile s-ar putea să fim deziluzionați, dezamăgiți de situații, oameni, dialoguri, motiv pentru care ar trebui să nu avem așteptări prea mari de la cei din jur, ci să ne bazăm pe propriile puteri. În poveștile de iubire pot ieși la suprafață secrete, infidelități, dar mai ales putem vedea adevărata față a partenerului. Pe de altă parte, vom fi confuzi, bulversați, tentați să dăm crezare zvonurilor, informațiilor mincinoase și știrilor false.

Pe data de 22 mai, Venus retrograd va face o conjuncție cu Mercur, intrat în zodia Gemeni, aspect care va aduce lămuriri în relații, dialoguri raționale care pot aduce împăcări (dar și despărțiri) și idei bune despre cum să ne revizuim strategiile financiare. De asemenea, este o perioadă bună să spunem tot ceea ce am ținut în noi, să facem dezvăluiri ale unor adevăruri pe care le-am ținut ascunse, să tragem concluzii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 mai 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să iasă în evidență prin comunicare, dialog, discursuri publice. Noi începuturi se întrevăd legate de acest sector, aspect care poate aduce noi proiecte educaționale, noi negocieri, în special ale unor contracte financiare mai vechi, ale unor plăți. Nativii vor avea idei și și le vor exprima cu ușurință în această perioadă, însă este de preferat să nu spună chiar tot ce le trece prin minte și nici să nu creadă chiar tot ce le ajunge la urechi. Posibil să lămurească o situație legată de cuplu, de un fost partener.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 mai 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de noi începuturi financiare, aspect care poate însemna noi inițiative care să le îmbunătățească veniturile, dar și renegocieri ale unor contracte din trecut. Posibil ca unii nativi să reia o colaborare. Este o perioadă bună să negocieze niște aspecte profesionale, chiar salariul. De asemenea, nativii vor avea idei inedite despre cum să se pună într-o nouă lumină, să se afirme în carieră. Este momentul să-și descopere un talent și să-l valorifice. De verificat facturile, cheltuielile restante, datoriile.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 mai 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de ingresul Soarelui în semnul lor, dar și de formarea aspectului de Lună Nouă, prin urmare pentru nativi se anunță noi începuturi importante, legate de viața personală, de principii, relații, dar și de sectorul profesional. Nativii reușesc să se reorganizeze în tot acest haos din ultima perioadă și reușesc să-și demareze planuri și proiecte avute, mai ales dacă acestea au legătură cu comunicarea, educația și comerțul. Reevaluarea trecutului va fi primordială pentru că de această dată primește noi rațiuni pentru a-l dizolva și vindeca. Este momentul să treacă de un obstacol, de o barieră avută, să se desprindă de niște credințe și prejudecăți.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 mai 2020

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să-și rescrie prezentul prin acceptarea și reevaluarea dintr-un alt punct de vedere a trecutului, cu fricile lui, cu temerile și obsesiile lui. O serie de mentalități, gânduri, idei se pot recontura foarte frumos acum, dar pentru asta este nevoie să coboare în adâncurile lor, în profunzimea ființei lor. În plan financiar pot veni vești bune și nu este exclus să fie vorba de o renegociere a unui contract din trecut sau de un context care prevede o moștenire, partaj. Se întrevede sprijin de la partenerul de viață și ocazia de a lămuri o situație mai delicată din trecut.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 mai 2020

Cei născuți în zodia Leu au parte de o perioadă favorabilă comunicării, revederii cu cei dragi, reluării unor relații de prietenie. Totodată, este o săptămână în care au șansa de a lega noi prietenii, de a pune în funcțiune planuri mai vechi care au fost limitate. Este un moment foarte bun pentru a relua un dialog de afaceri, o renegociere a unui parteneriat, colaborare. În plan sentimental, există posibilitatea unei împăcări, dacă se schimbă reguli în cuplu și se ajunge la noi acorduri.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 mai 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de noi începuturi legate de carieră, de sectorul profesional, iar nativii au mari șanse să se afirme prin comunicare sau în activități legate de acest sector, activități academice, dar și legate de comerț, cu atât mai mult cu cât Mercur le este și guvernator.  Totuși, există riscul de a se iluziona înainte de vreme, deci pașii mici și siguri vor fi de bun augur acum. Creativitatea, intuiția îi va susține în această perioadă. Fecioarele vor ajunge la concluzii raționale legate de principiile și credințele cu care trebuie să meargă mai departe.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 mai 2020

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să-și pună în ordine viața sentimentală, mai ales că Venus retrograd, guvernatoarea lor, îi susține în redefinirea unor principii și mentalități legate de modul în care își manifestă sentimentele și le primesc pe ale celorlalți. Pe de altă parte, pot avea parte de momente de epifanie care vor contribui la redefinirea și îmbunătățirea stilului de viață. Zona studiului și a cunoașterii este activă și nativii pot învăța multe lucruri noi în această perioadă, pot chiar decide să studieze ceva nou care să-i ajute în zona profesională.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 mai 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de transformări interioare profunde, mai corect spus, continuă șirul acestor transformări deja începute cu ceva timp în urmă cu conștientizări. Marte, guvernatorul lor, nu-i susține foarte mult în afirmarea unor talente personale, însă îi motivează să-și schimbe atitudinea față de ei înșiși dacă-și doresc mai mult. Sentimental, pot avea parte de deziluzii majore, deci nu este momentul să se avânte în noi relații pentru că nu vor depăși stadiul de aventură.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 mai 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de multă determinare în sectorul profesional și au ocazia să se pună în evidență cu ajutorul comunicării, aspect care poate aduce (re)negocierea unui contract de colaborare, unui parteneriat foarte avantajos. Luna Nouă se formează în sectorul relațiilor și pentru mulți nativi poate aduce noi povești de dragoste, însă dat fiind că Venus, întocmai planeta iubirii, este retrogradă acestea pot să nu aibă longevitate. În schimb, sunt susținute dialogurile de împăcăre, lămurirea unor aspecte de cuplu.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 mai 2020

Cei născuți în zodia Capricorn pun în aplicare noi strategii financiare raționale și nu este exclus să aducă îmbunătățiri legate de modul în care-și desfășoară activitățile. Negocierile s-ar putea să nu fie ușoare, iar sarcinile primite la locul de muncă să nască cotroverse. O serie de Capricorni pot lua decizia de a schimba un loc de muncă pentru unul mai bine plătit. Atenție la noile contracte semnate pentru că se pot strecura erori, pot fi înșelătoare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 mai 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de noi începuturi în dragoste. Poate fi vorba de noi relații, însă dat fiind că Venus, planeta iubirii, retrogradează, șansele să depășească stadiul de aventură sunt minime. Cu toate astea, sunt susținute împăcările și nativii se pot întoarce la o fostă relație, însă este recomandat să stabilească foarte clar termenii și condițiile. Creativitatea și istețimea financiară pot ajuta nativii să se pună mai mult în valoare.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 mai 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de momente și dialoguri delicate în familie sau legate de familie, de o locuință, de regimul unui bun de patrimoniu. Posibil ca unii nativi să se iluzioneze în privința achiziționării unei case, însă actele să nu fie în regulă, să mai fie nevoie să se agite pentru a obține tot ce le trebuie. Pe de altă parte, unii nativi pot fi stimulați să își schimbe domiciliul, să se mute cu persoana iubită, însă această decizie nu trebuie să fie pripită, ci analizată foarte rațional.

 

Tags:
Parteneri
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a rămas fără cuvinte. S-a dus direct la poliție
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
Vremea se schimbă total! Cod portocaliu de ninsori și viscol! Alertă ANM
Vremea se schimbă total! Cod portocaliu de ninsori și viscol! Alertă ANM
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii când s-au uitat pe camerele de supraveghere
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi Bădălău
A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi...
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce s-a infectat cu noul coronavirus
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce...
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Cine este
Cine este "El Chapo" al Asiei, arestat vineri în Amsterdam. Bărbatul conducea cel mai mare...
Claudia Pătrășcanu, mesaje HALUCINANTE trimise Biancăi. A înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu, mesaje HALUCINANTE trimise Biancăi. A înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în afara pieptului
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în...
Melania Trump a plecat în negru de la Casa Albă şi a ajuns în portocaliu în Florida
Melania Trump a plecat în negru de la Casa Albă şi a ajuns în portocaliu...
Gata, a recunoscut! A avut probleme MARI cu bătura! „Am ajuns la o perioadă de depresie, cu patima alcoolului un pic mai mult, încercam să fug într-un colț”. Ce s-a întâmplat cu bucătarul…
Gata, a recunoscut! A avut probleme MARI cu bătura! „Am ajuns la o perioadă de...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum țipă în dormitor: Nu mai urla că am făcut și eu...
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum...
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Anunț pentru absolut TOȚI cei care se vaccinează! Este foarte important să știe acest lucru
Anunț pentru absolut TOȚI cei care se vaccinează! Este foarte important să știe acest lucru
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la 112
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la...
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un monument de lene!”
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci de ani
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
300 de superfemei, singure si disperate sa gaseasca un iubit! E uluitor de ce nu vrea sa fie nimeni cu ele
300 de superfemei, singure si disperate sa gaseasca un iubit! E uluitor de ce nu...
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în câteva ore! Ce mesaj i-a trimis Mihaela Rădulescu
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în...
Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit totul: „Ești prietenul meu și lumea zice că...”
Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit...
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra şi Paris, şi au lăsat în urmă Bucureştiul ee
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra...
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu la care puţini s-ar fi gândit. Nimeni nu ştie care sunt planurile sale
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu...
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave în timpul probei
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave...
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!