Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 mai 2020. Marte a intrat în zodia Pești

Autor: A.N.
Publicat: 13/05/2020 | 21:05
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 mai 2020. Marte a intrat în zodia Pești

Horoscopul zilei de 14 mai 2020 aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești au parte de ingresul lui Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Iată, această săptămână este plină de evenimente astrologice majore. După ce Saturn a început retrogradarea în zodia Vărsător, chiar din prima zi a săptămânii, ieri și Venus și-a început mersul retrograd și șirul retrogradărilor nu se încheie aici, pentru că de mâine va retrograda și Jupiter în zodia Capricorn.

După ce Mercur a intrat în zodia Gemeni, iată că azi a venit timpul ca și Marte să schimbe semnul zodiacal și să ne imprime o energie aparte, alături de cea rațională și lucidă a Gemenilor.

Marte este planeta acțiunii și a determinării, iar atunci când tranzitează zodia Pești ne aduce trăiri intense și ne activează instinctele interioare, pofta de a trăi viața mai spiritual, de a acționa mai mult pe baza imaginației, a fanteziilor, a iluziilor. Totodată, Marte ne oferă capacitatea de a acționa în baza intuiției, însă ne poate face și să fugim de realitate, să ne cufundăm în visare și melancolie, să devenim nu neapărat mai fricoși, cât mai reținuți în manifestări.

Marte este responsabilă și cu dorințele noastre, inclusiv cele sexuale, însă în tranzitul său prin Pești acestea pot fi confuze și se pot transforma cu ușurință în deziluzii, dezamăgiri. Este o perioadă în care ar trebui să evităm aventurile și implicarea în noi povești de iubire, având în vedere că Venus, planeta iubirii, retrogradează în zodia Gemeni. Marte va tranzita Peștii până pe data de 28 iunie 2020.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor simți din plin ingresul lui Marte, planeta lor guvernatoare, în zodia Pești. Nativii pot fi tentați să se întoarcă cu gândul la trecut, să rememoreze niște amintiri, să se gândească la un fost partener. Pot fi tentați să reia legătura cu cineva din trecut. Pe de altă parte, o serie de frici și temeri s-ar putea activa, chiar obsesii și vicii pe care le credeau vindecate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că este important să aibă mai multă grijă la sănătate din punct de vedere psihic. Odihna și relexarea devin esențiale în perioada următoare pentru că altfel există risc de suprasolicitare nervoasă.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor activa sectorul prietenilor și nativii vor fi dornici de conversații, de stat la povești cu cei dragi. Nu este exclus ca o poveste de dragoste să se aprindă cu o persoană cunoscută prin intermediul anturajului sau pe internet, dar mare grijă că planeta lor guvernatoare, Venus, este în retrogradare și totul se poate reduce la o simplă aventură. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o mai mare determinare să-și pună în practică niște planuri și proiecte îndrăznețe, mai ales dacă au legătură cu comunicarea.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care-și manifestă autoritatea și la modul în care acționează în carieră, prin prisma funcția în care se află, pentru că sunt posibile conflicte și imaginea nativilor poate fi afectată. De evitat relațiile cu persoane cunoscute în zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate stimula dorința de a ieși în față, de a se face cunoscuți, însă trebuie să o facă pas cu pas și într-un mod foarte rațional, autentic și empatic.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte tranzitul lui Marte prin sectorul filozofiilor de viață și al studiilor înalte. Este posibil ca în această perioadă o serie de nativi să fie atrași de zona cunoașterii spirituale, de domenii noi care să le lărgească orizonturile, dar și să le răspndă la unele întrebări existențiale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere se folosească de acest ingres pentru a se înscrie la cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să trăiască foarte intens acest tranzit pentru că le aprinde dorința de a avea pe cineva alături. Cei care sunt într-o relație pot deveni mai profunzi în intimitate, mai dornici să-și cunoască cu adevărat partenerul, iar cei care sunt singuri sunt sfătuiți să evite aventurile amoroase pentru a nu suferi ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le va aduce determinarea necesară pentru a lupta să obțină o moștenire, îndârjire să se preocupe de un litigiu, proces, partaj, credit.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Marte întocmai prin sectorul relațiilor și nu este exclus ca nativii să cunoască pe cineva și să fie tentați să intre într-o nouă poveste de iubire, dar șansele ca aceasta să funcționeze sunt minime. În relațiile de lungă durată pot apărea unele tensiuni, însă este un bun moment să reaprindă pasiunea în cuplu, să-și canalizeze mai mult atenția pe partener, să-i dedice mai mult timp. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară poate aduce o un dialog legat de o colaborare, asociere.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță își vor canaliza energia către muncă și vor încerca să fie eficienți, activi, să-și rezolve sarcinile și responsabilitățile cât mai bine. Posibile tensiuni pot să apară cu colegii și ar fi de preferat să evite aventurile la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să acorde mai multă atenție odihnei și activităților relaxante și detensionante. De evitat stresul, surmenajul profesional pe cât posibil în acaestă perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor simți din plin ingresul lui Marte, guvernatorul lor tradițional, prin sectorul iubirii. Nativii vor fi dornici de flirt, dornici să cucerească, însă nu este momentul să intre în relații pentru a nu fi dezamăgiți ulterior. Cei care sunt deja parte a unei relații ar trebui să fie mai activi în cuplu, mai atenți la nevoile partenerului. Scorpionii care sunt părinți vor trebui să dea dovadă de mai multă implicare și atenție în creșterea și educația copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion poate aduce o dorință de distracție, chef de socializare și unii nativi se pot preocupa mai mult de o pasiune, un hobby.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor simți o determinare aparte pentru a petrece timp cu familia, pentru a rezolva niște conflicte cu cei dragi, posibil chiar legate de o moștenire, bun de patrimoniu. Nativii pot consuma multă energie în următoarea perioadă pentru a se ocupa de regimul unei locuințe, amenajări, renovări. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce un eveniment care-i va sensibiliza cu privire la o amintire din trecut, poate chiar din perioada copilăriei, a adolescenței.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor resimți tranzitul lui Marte prin sectorul comunicării, al călătoriilor pe distanțe scurte și al relației cu frații, rudele apropiate, chiar și vecinii. Nativii pot deveni în această perioadă mai empatici ca niciodată, pot lega noi prietenii, pot comunica mai ușor, cu mai multă sensibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a-și planifica o călătorie la rude, aspect care le va oferi o bucurie sufltească.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi determinați să-și îmbunătățească situația financiară și pot căuta noi surse de venit, inclusiv să-și dezvolte un talent și să-l transforme în sursă de venit în timp. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu evite cheltuielile compulsive, emoționale, bazate pe factori emoționali și nu raționali. Au această tendință!

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de ingresul lui Marte întocmai în semnul lor și vor simți asemenea unui val de energie care se revarsă peste ei. Nativii vor fi cuceritori, sociabili, dar în limita impusă de ei, vor fi determinați să-și atingă scopurile, mai ales dacă sunt de natură financiară, și vor avea parte de trăiri intense, inclusiv în relații. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi face foarte pasionali, dar atenție și la riscul de a fi dezamăgiți. Nu trebuie să creadă chiar tot ceea ce aud!

Citește și...