Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 iulie 2020. Săgetătorii au parte de escapade

Publicat: 05/07/2020 | 19:25
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 iulie 2020. Săgetătorii au parte de escapade

Horoscopul zilei de 6 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător pot face mici plimbări, escapade.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să primească niște vești bune, chiar neașteptate, surprinzătoare, din partea prietenilor sau din partea unei persoane importante. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține să pună bazele unui proiect sau să demareze primele grafice, scheletul, unui plan pe care-l au în cap de ceva vreme.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie nemulțumiți de o situație care le vizează zona profesională, cariera. Nativii pot fi puși într-o ipostază publică inconfortabilă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuește să nu pună la suflet chiar tot ceea ce aud. Posibile bârfe, informații destabilizatoare care vin din zâmpul muncii.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de idei bune, revoluționare care le pot aduce nativilor o altă stare de spirit. Aceștia pot vedea cu alți ochi o situație de care se simțeau legați, ancorați. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă o foarte bună creativitate și inspirație în tot ceea ce-și propun să facă.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia astăzi să descopere remedii, soluții la problemele cu care se confruntă, indiferent de sfera din care fac parte, dar în special legate de un context administrativ, financiar sau din viața intimă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o surpriză neașteptată din partea unor prieteni sau a unei persoane din anturaj cu care au unele afinități.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se pot aștepta la fel și fel de situații ciudate, reacții surprinzătoare din partea celor cu care au planuri astăzi, în special fiind vorba de relațiile sentimentale, de partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie prudenți într-un context profesional, chiar juridic.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se pot confrunta cu fel și fel de situații neplăcute, neprevăzute, la locul de muncă, momente incomode și nu este exclus să aibă parte de tensiuni cu colegii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce mult stres și o doză mare de surmenaj. Se recomandă odihnă și relaxare.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au chef de distracție, de ieșit în oraș, de petrecere a timpului într-un mod plăcut. Pentru unii nativi, activitățile de plăcere se rezumă la citit, vizionat un film, activități artistice și culturale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a cunoaște o persoană care să le incite interesul.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă să rezolve o situație care vizează locuința. Poate fi vorba de un demers administrativ sau de o reparație, curățenie, renovare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționeză că se întrevăd divergențe cu părinții sau, de la caz la caz, cu cei care locuiesc sub același acoperiș.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt plini de viață, cu chef de socializare, poftă de a comunica cât mai mult, chiar până la zona de flirt. Nativii au șanse să rezolve o chestiune care vizează niște acte, documente. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce unor nativi chef de plimbare, de făcut drumeții, escapade.

Horoscop zilnic Capricorn

În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Capricorn se pot afla încă sub tensiunea creată de Luna Plină și Eclipsa de Lună care tocmai s-a produs în semnul lor și sunt sfătuiți să nu ia decizii majore. După prânz, horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a rezolva în chip avantajos o situație financiară. Zi bună pentru demersuri legate de bani.

Horoscop zilnic Vărsător

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Vărsător au parte de o zi pe placul lor, în care sporește creativitatea, ingeniozitatea și inventivitatea, dar și neprevăzutul,a spect care le place și le incită simțurile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite activitățile riscante, oricât de curajoși ar vrea să pară.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot trece prin fel și fel de frământări interioare, unele fondate, altele nu și nu este exclus să se confrunte și cu insomnii. Nativii pot avea unele responsabilități cărora să nu știe sau să nu poată să le facă față. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite suprasolicitarea psihică, mentală, surmenajul.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 6 – 12 IULIE 2020. GEMENII VINDECĂ O RANĂ SENTIMENTALĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2020