Loading the player...

Plaja milionarilor din Mamaia a fost în acest weekend scena unui eveniment fără precedent la noi. Doi milionari celebri s-au luat la harţă, totul transformându-se într-o confruntare fizică în stilul luptelor din ring. Din fericire, însă, totul a fost o glumă "de plajă" pusă la cale de protagonişti, nimeni alţii decât patronul FCSB Gigi Becali şi ”Bancherul” Iulian Mavlea, unul dintre cei mai şmecheri jucători de table din România, un bogat afacerist. Întreaga scenă a fost filmată de CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România! (VEZI ŞI: Ultima oră: Gigi Becali a ”luat foc” când a auzit că…)

Prieteni buni, pentru că îi uneşte aceeaşi pasiune pentru jocul de table, Gigi Becali şi Iulian Mavlea şi-au petrecut weekend-ul împreună, alături de familii şi alţi prieteni, pe plaja milionarilor de la Mamaia. Pe un soare arzător, Gigi şi Mavlea au fost puşi pe şotii, mai ales după primele ”linii”, adjudecate pe rând de ce doi combatanţi. Mavlea a dat 1-0 direct, comentând cu privire la pantalonii lui Gigi Becali, ridicaţi trei degete peste buric - uşor pe vechi -, fapt ce a stârnit râsetele celor prezenţi. ”Ce faci mă, ţii pantalonii în gât?” i-ar fi spus Mavlea lui Gigi Becali, iar acesta, cu zâmbetul pe buze, l-a luat la o trântă, pe caterincă, pe malul marii, aşa cum se observă din imaginile CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România.

Patronul FCSB şi Iulian Mavlea (dreapta) au încins o trântă... prietenească
Patronul FCSB şi Iulian Mavlea (dreapta) au încins o trântă... prietenească

Scorul a fost 0-1 pentru Becali....
Scorul a fost 0-1 pentru Becali....

(VEZI AICI ŞI PENTRU CE SUMĂ SE RĂZBOIEŞTE GIGI BECALI CU ANAF-UL)

A încercat Gigi să se dea cocoş, dar nu a prea a reuşit să-l dovedească pe Mavlea, fost luptător de mare performanţă, legitimat pe vremuri la Clubul Dinamo. Confruntarea a durat câteva zeci de secunde, dar cei doi ”războinici” de plajă au obosit şi şi-au văzut mai departe de activitatea comună, evident, jocul de table. Cel puţin din această privinţă, atmosfera a fost tensionată, pentru că se ştie că Mavlea este unul din cei mai buni jucători de table din ţară, şi nici Gigi nu se lasă mai prejos.

(CITEŞTE ŞI CE PLAN SECRET A PUS LA CALE NICU GHEARĂ CA SĂ-L UMILEASCĂ PE GIGI BECALI)

Ambii au jucat multe milioane de euro la table! Fostul campion la lupte libere Iulian Mavlea este cunoscut printre apropiaţi drept ”Bancherul” pentru că este un om săritor, cu suflet mare, care îşi ajută prietenii, dezinteresat sau nu, atunci când sunt la strâmtoare financiară. În plus, Mavlea este unul dintre abilii jucători de pe piaţa imobiliară de la noi şi totodată frate cu "Elefanţii": Marian Iancu, fostul patron al Poli Timişoara aflat în prezent în arest, Costel Mărgărit, Corneliu Iacobov şi echipa de la fostul "Rafo Oneşti", executaţi toţi milimetric de Traian Băsescu.

Citeste despre:gigi becali, gigi becali pe laja, gigi becali mamaia, gigi becali iulian mavlea, gigi becali luptă, gigi becali bătaie, iulian mavlea


Share On Facebook