Gigi Becali continuă lupta cu ANAF, care îi cere să plătească o datorie de aproape 10 milioane de lei. Finanţatorul FCSB solicită la Curtea de Apel Bucureşti anularea acesteia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile "războiului". (VEZI ŞI: Am aflat detaliile unui război despre care va vorbi toată România. Nicu Gheară plănuieşte în secret să-l umilească pe Gigi Becali!)

ANAF a publicat, anul trecut, lista ruşinii, pe care figura, surprinzător, şi Gigi Becali cu o datorie de 3,99 milioane de lei. La scurt timp, patronul FCSB a reacţionat şi a spus că este o încurcătură şi că, de fapt, statul român ar avea să-i restitue un milion de euro. (VEZI AICI: Mărturii în premieră. Milionarul plănuise o mega-lovitură. Gigi Becali a încercat să ia un super-fotbalist cu un sac de bani: ”Când am intrat la Palat…”)

Gigi Becali nu a achitat nimic, a “luat foc” când a auzit că trebuie să dea bani şi a contestat în justiţie datoria. Dosarul a ajuns, între timp, la Curtea de Apel Bucureşti, unde a fost înregistrat pe 30 iunie 2017. Nu a fost programată, până în prezent, nicio şedinţă, dar latifundiarul din Pipera aşteaptă fixarea unui termen.

Gigi Becali solicită anularea datoriei care, între timp, a crescut. Spre exemplu, în luna august a anului trecut, suma pe care patronul FCSB trebuia să o plătească la ANAF ajunsese la 9,6 milioane de lei! Omul de afaceri nu ia, însă, în calcul să achite ceva, motiv pentru care este decis să meargă până în pânzele albe pentru a scăpa de datorie.

“Am câştigat un proces, iar statul roman, prin ANAF, trebuie să spună că Gigi Becali nu trebuie să dea el un milion, ci invers. Vă confruntaţi acum cu o minciună a ANAF. Am câştigat în justiţie, ce mai vreţi? Nici când justiţia îmi dă dreptate nu am dreptate?”, spunea patronul FCSB în luna mai a anului trecut, când ANAF a publicat lista ruşinii. (CITEŞTE ŞI: Am aflat motivul despărţirii. Divorţ în familia lui Gigi Becali: ”Din cauza lui, am…”)

Astfel, Gigi Becali a ajuns să fie în război deschis cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ilfov şi este decis să nu dea niciun pas înapoi. Mai ales că este ferm convins că dreptatea este de partea sa şi că statul i-ar fi, de fapt, dator.

Citeste despre:gigi becali, gigi becali datorie anaf, gigi becali tribunal, gigi becali contestaţie, gigi becali razboi anaf


Share On Facebook