Am aflat motivul despărţirii. Divorţ în familia lui Gigi Becali: ”Din cauza lui, am…”

Publicat: 05/07/2017 | 00:00

Laura Babu, nepoata lui Teia Sponte, a divorţat de soţul ei, iar vinovatul principal pare să fie chiar vărul şi omul de încredere al lui Gigi Becali. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre scandal. (CITEŞTE ŞI: Milionarul a împărţit sute în stânga şi-n dreapta. Gigi Becali a făcut… ”ploaie de bani” la cafenea)

În familia lui Gigi Becali nu este, întotdeauna, pace şi armonie. Iar când în joc sunt şi sume mari de bani, lucrurile se complică şi mai mult. Laura Babu, nepoata lui Teia Sponte, a divorţat de soţul ei, iar vinovatul principal pare să fie chiar vărul, prietenul şi omul de încredere al finanţatorului FCSB. (VEZI ŞI: Imagini geniale cu patronul FCSB, aghiotantul Luţu şi… Gigi Becali a făcut piaţa cu Maybach-ul de 200.000 €! Râzi cu lacrimi când vezi ce a băgat la portbagaj)

Dispune desfacerea căsătoriei încheiate de părţi prin acordul soţilor. Dispune revenirea pârâtei la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, cel de Goga. Dispune ca autoritatea părintească asupra minorului să fie exercitată în comun de către ambii părinţi. Stabileşte locuinţa minorului, la locuinţa pârâtei.

Dispune obligarea reclamantului Babu Nicu la plata către pârâta Babu Laura, în favoarea minorului, a unei pensii lunare de întreţinere în cuantum de 600 de lei, începând cu data pronunţării prezentei hotărâri, până la majoratul minorului, plata fiecărei rate lunare a pensiei de întreţinere urmând a se efectua până în ultima zi lucrătoare a fiecărei luni, pentru luna în curs. Ia act că părţile nu solicită cheltuieli de judecată în prezenta cauză”, este decizia magistraţilor. (CITEŞTE AICI: FABULOS: Milionarul Gigi dă ”audienţe” din Mercedesul Maybach de 200.000 €! Mame cu prunci în braţe au făcut coadă la Palat!)

Relaţiile dintre Laura şi Nicu Babu s-au deteriorat din cauza scandalurilor cu Teia Sponte. “Cu siguranţă că au fost şi alte lucruri la mijloc, dar toate aceste scandaluri ne-au afectat cel mai mult. Îmi reproşa des că are de suferit din cauza lui şi a familiei mele şi ne certam mereu. Îmi spunea să rezolv situaţia cu rudele… Ne-am separat, dar în acte nu suntem încă divorţaţi”, declara Laura în urmă cu an (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

De unde a pornit tot scandalul? În 2008, nepoata lui Teia Sponte şi-a deschis o cafenea. La un an distanţă, mâna dreaptă a lui Gigi Becali şi-a amintit că spaţiul îi aparţine şi a cerut chirie. 800 de euro pe lună! Într-un final, Laura şi soţul ai au pierdut locul şi nu au mai recuperat mare parte din investiţie. Pentru o perioadă, Nicu Babu a fost patron la Săgeata Năvodari, formaţie la care s-a afirmat Alin Toşca.

Conform spuselor Laurei, Nicu Babu ar fi fost “lucrat” şi îndepărtat din club chiar de unchiul ei, Teia Sponte. A fost o lovitură teribilă pentru afacerist, care a pierdut atunci peste un milion de euro. Episodul cu cafeneaua, dar mai ales cel de la Săgeata Năvodari au stricat relaţiile dintre cei doi soţi. Care au ajuns să divorţeze. Nicu Babu îi reproşa Laurei că nu a fost în stare să gestioneze relaţia cu unchiul ei, Teia Sponte, şi se certau des din cauza vărului lui Gigi Becali. (VEZI AICI: Nici Ceauşescu nu a avut asemenea ambiţie! Familia milionarului Gigi Becali plănuieşte să construiască cel mai mare…)

Citește și...