FABULOS: Milionarul Gigi dă ”audienţe” din Mercedesul Maybach de 200.000 €! Mame cu prunci în braţe au făcut coadă la Palat!

Publicat: 21/05/2017 | 00:00

Este deja cunoscut faptul că Gigi Becali are mână largă şi ajută pe toată lumea. Latifundiarul din Pipera nu rămâne indiferent la problemele oamenilor şi le oferă sprijin celor care îi bat la poartă. Însă nu toată lumea ştie că milionarul dă "audienţe" din Mercedesul Maybach de 200.000 de euro. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă arată imaginile fabuloase. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Luţu, omul de încredere al lui Gigi Becali, îi deschide poarta latifundiarului din Pipera şi nici bine nu iese din curte, că maşina exclusivistă, pe care şi-o doresc toţi milionarii, este asaltată de mai multe mame cu prunci în braţe, care fac coadă la Palat. După câteva momente în care fiecare persoană încearcă să discute cu milionarul, care se află la volan, „cancelarul” Luţu este chemat de şeful lui să preia toate dosarele şi are obligaţia clară în „fişa postului” să răspundă fiecărui caz social.

Gigi Becali dă ”audienţe” din Mercedesul Maybach de 200.000 de euro
Gigi Becali dă ”audienţe” din Mercedesul Maybach de 200.000 de euro

Patronul FCSB este una dintre puţinele persoane publice care nu stă pe gânduri când vine vorba să acorde un ajutor oamenilor sărmani. Una dintre cele mai recente situaţii în care Gigi Becali nu a rămas insensibil a fost drama lui Alexandru Bostangică, cunoscut şi ca “Regele canalelor”, care locuieşte de peste zece ani pe unde apucă. (Vezi toate detaliile AICI).

Contactat de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, patronul FCSB i-a oferit bărbatului de 39 de ani o cameră într-un complex de cămine din zona Berceni, construit de latifundiar pentru persoanele nevoiaşe.

“Da, domnule, îl ajut. Cum să-i întorc spatele? Este român ca şi mine şi nu-l mai pot lăsa să sufere. Staţi puţin, vă rog… Luţuleee, vino aici!”, a fost prima reacţie a lui Becali.

Omul de încredere al finanţatorului FCSB a fost, imediat, mandatat să rezolve problema lui Bostangică. “Ocupă-te de caz cât de repede poţi, este prioritar”, i-a transmis Becali lui Luţu, după care i-a dat telefonul să discute toate detaliile cu reporterul CANCAN.RO. (Citeşte AICI mai multe)

Citește și...