Nici Ceauşescu nu a avut asemenea ambiţie! Familia milionarului Gigi Becali plănuieşte să construiască cel mai mare…

Publicat: 01/06/2017 | 00:00

Familia patronului FCSB are în plan să construiască un SPA gigantic, care urmează să fie cel mai modern din România. Investiţia totală este de ordinul milioanelor de euro. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Familia lui Gigi Becali deţine mai multe afaceri în România, multe dintre acestea profitabile. Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, machedonii sunt decişi să se lanseze puternic într-un domeniu total nou pentru ei.

Mai exact, familia lui Gigi Becali are în plan să ridice cel mai modern şi mai mare SPA din România. Lucrările ar urma să demareze imediat ce proiectul va fi finalizat. (VEZI AICI: S-au cunoscut în urmă cu 34 de ani! Adevărul despre frăţia dintre Hagi şi Gigi Becali: ”M-a băgat în vestiarul Stelei ca să vând…”)

Investiţia totală este de ordinul milioanelor de euro. Banii nu sunt, însă, o problemă pentru familia lui Gigi Becali. Doar latifundiarul din Pipera are, conform revistelor de specialitate, o avere care se ridică la 300 de milioane de euro. Centrul SPA pe care plănuieşte să-l construiască familia lui Becali va fi unul cu dotări de ultimă generaţie, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cei care ar urma să se relaxeze la respectivul centru vor avea absolut tot ce doresc la dispoziţie. Familia patronului FCSB va investi cât este necesar în aşa fel încât SPA-ul să fie numărul unu din România. Această afacere ar fi, cu siguranţă, profitabilă dacă ţinem cont că sunt foarte puţine centre dotate corespunzător la noi în ţară. Iar persoane care doresc să detaşeze de problemele cotidiene sunt cu sutele de mii.

Centrul SPA pe care familia lui Gigi Becali plănuieşte să-l construiască va conţine elemente precum camere de masaj, sesiuni de aromaterapie, hidromasaj, saune cu aburi sau uscate şi multe alte facilităţi. Obiectivul principal al investiţiei este să le ofere clienţilor un set complet de servicii de relaxare.

Gigi Becali va construi un spital în Pipera

În urmă cu mai multe luni, Gigi Becali a promis că, alături de un alt om de afaceri căruia nu a vrut să-i dezvăluie numele, va investi nu mai puţin de 50 de milioane de euro pentru a ridica un spital modern în Pipera.

”Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, este gata să revină în ţară şi să lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate. Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate. Medicii vor câştiga 10.000 de euro pe lună, nu-şi mai vor dori să plece în străinătate”, a spus patronul FCSB (CITEŞTE ŞI: Gigi Becali şi-a făcut stână de oi în Pipera! Imagini de colecţie cu latifundiarul în postură de cioban)

Citește și...