S-au cunoscut în urmă cu 34 de ani! Adevărul despre frăţia dintre Hagi şi Gigi Becali: ”M-a băgat în vestiarul Stelei ca să vând…”

Publicat: 28/05/2017 | 00:00

Gigi Becali şi Gică Hagi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de trei decenii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie cum l-a ajutat “Regele” pe patronul FCSB să facă averea pe care o deţine în prezent. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Naş şi fin, Gică Hagi şi Gigi Becali se luptă acum pentru titlul din Liga 1 la TAS. Nu-şi mai vorbesc în prezent. “Regele” a întrerupt orice legătură cu omul de afaceri.

“Este supărat pe mine. Nu-l sun pentru că îmi este teamă că îmi va închide telefonul”, a recunoscut patronul FCSB. Cei doi, cel mai probabil, se vor împăca. Pentru că niciunul nu este ranchiunos. (CITEŞTE ŞI: Gică Hagi este dezgustat de Gigi Becali. Latifundiarul a oferit replica: „Sunt în joc 40, 50 de milioane de euro! Nu-l sun, dar nu-l voi mai supăra niciodată”)

Relaţia de prietenie dintre cei doi s-a născut la sfârşitul anului 1983. La momentul respectiv, Becali nu avea absolut nicio treabă cu fotbalul. Din fericire pentru el, l-a cunoscut pe Hagi care, ulterior, i-a devenit şi naş. Imediat ce “Regele” a ajuns la Steaua, lucrurile s-au schimbat în bine pentru actualul patron al FCSB. “Tata avea sute de oi, iar Hagi m-a băgat de multe ori în vestiarul echipei ca să vând jucătorilor brânză şi iaurt”, a spus Becali.

Gigi Becali şi Gică Hagi într-o fotografie de colecţie realizată înainte de Revoluţie
Gigi Becali şi Gică Hagi într-o fotografie de colecţie realizată înainte de Revoluţie

Între timp, Gigi Becali a ajuns la o avere fabuloasă. Conform revistelor de specialitate, patronul FCSB ar avea în conturi 300 de milioane de euro. Dar cum a început latifundiarul din Pipera să facă aceşti bani? “În vara lui 1990 aveam 150.000 de dolari. M-am mai împrumutat de încă 100.000 la Gică şi m-am apucat de treabă. Când românii făceau comerţ cu portbagajul Daciilor, eu aduceam camioane de marfă. Pot să spun că banii luaţi de la Gică m-au ajutat să-mi fac averea mea de astăzi”, a povestit Becali. (CITEŞTE ŞI: FABULOS: Milionarul Gigi dă ”audienţe” din Mercedesul Maybach de 200.000 €! Mame cu prunci în braţe au făcut coadă la Palat! –  EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România).

În 1994, Hagi a acceptat să-i devină naş de cununie lui Gigi Becali. Relaţia dintre cei doi era deja sudată. Prietenia lor s-a consolidat odată cu trecerea anilor. S-au mai certat, dar au avut întotdeauna puterea să treacă peste orice conflict. La fel cum vor face, probabil, şi acum. Pentru că frăţia adevărată nu poate fi ruptă de nicio supărare. (VEZI AICI: HAGI îi ţine partea lui GIGI BECALI în războiul cu Armata! Ce a spus „Regele”)

Citește și...