Nicu Gheară, investitor la Dinamo! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă culisele unei mutări care îl face pe Gigi Becali să tremure. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Ionuţ Negoiţă nu s-a ferit niciodată să declare că aşteaptă lângă el un investitor puternic. Toamna trecută, Adrian Mutu a anunţat că un indian negociază preluarea clubului. Tratativele nu au avut, însă, efectul scontat.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, în exclusivitate, culisele unui mutări care, dacă s-ar realiza, va uimi toată România. (CITEŞTE ŞI: Percheziţiile din ”Groapă” scot la iveală o învârteală de patru milioane de euro. Cum a ”deturnat” milionarul Negoiţă autocarul şi baza de antrenament a lui Dinamo)

Indianul dornic să ajungă patron la Dinamo ar fi fost doar o “săgeată”. El ar fi testat terenul pentru un alt investitor. Mult mai puternic şi foarte cunoscut în România: Nicu Gheară!

“Mutu a venit la Dinamo cu dorinţa clară de a-l convinge pe Gheară să vină investitor. Omului de afaceri i-a surâs ideea, mai ales că vrea să-l pună la respect pe Gigi Becali şi să-i arate cine este şeful. Indianul a fost trimis de Mutu pentru a afla care este situaţia în acte, datoriile, ce probleme sunt prin club... Tot! Indianul nu a fost niciodată interesat să cumpere clubul. A fost doar o «săgeată». El obţinea informaţii pentru Mutu, care, mai departe, le transmitea lui Gheară. Acum se cunoaşte perfect situaţia clubului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor. Dar venirea lui Gheară la Dinamo ar reprezenta un adevărat tun. Gigi Becali ar avea toate motivele să se teamă. FCSB va avea un concurent serios, nu ca până acum. Gheară are relaţii foarte bune cu Mutu şi Negoiţă, deci nu este exclusă o implicare a sa, chiar şi din umbră”, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al managerului general de la Dinamo.

Contactat de CANCAN.RO, Adrian Mutu a fost extrem de zgârcit în declaraţii pe marginea acestui subiect. “Cel mai bine ar fi să-l sunaţi pe domnul Nicu Gheară”, ne-a declarat, misterios, “Briliantul”. În ciuda repetatelor încercări, omul de afaceri stabilit de mai mulţi ani în străinătate nu a putut fi contactat.

Cert este că Gigi Becali are toate motivele să se teamă privind supremaţia FCSB-ului dacă sosirea lui Nicu Gheară la Dinamo s-ar materializa. Fostul jucător al Rapidului are potenţă financiară şi ar putea aduce în “Ştefan cel Mare” jucători de clasă din România şi străinătate pe baza relaţiilor pe care le are. (VEZI AICI: ADI MUTU, oprit de poliţişti în trafic! Ce a făcut ”Briliantul”: ”Eram cu...”)

L-a atacat dur pe Becali: "Nenorocit! Oier! Bulă de România!"

În urmă cu patru ani, prin intermediul site-ului său personal, Nicu Gheară l-a atacat dur pe Gigi Becali, pe care l-a acuzat că a încercat să-i facă rău.  

„Vreau să vă povestesc un episod despre Gigi Becali, acest nenorocit care vorbeşte de Dumnezeu doar pentru a impresiona lumea. În urmă cu mai mulţi ani, la un meci Bulgaria - România, am avut o discuţie mai aprinsă cu Ioan Becali. La trei zile de la acest incident, Gigi Becali a chemat la el la Palat mai multe persoane şi le-a dat cîte 10.000 de euro ca să ne facă rău mie şi familiei mele. Majoritatea au luat banii. Cătălin Zmărăndescu era pe atunci mâna dreaptă a lui Becali. Chiar şi aşa, el nu doar că nu a vrut să pună mâna pe banii oferiţi de nenorocit, ci a şi spus că nu vrea să facă parte din acel complot. Cam asta face acest oier, dar el nu îşi dă seama cât de mic este. Nu îşi dă seama că a ajuns păcăliciul ţării, dacă pe vremuri se spuneau bancuri cu Bulă, acum se spun cu Gigi Becali. Bulă de România, ăsta este el. O glumă proastă! Într-un articol viitor voi arăta, mai pe îndelete, cine este acest Gigi Becali…”, a scris Gheară la momentul respectiv. (CITEŞTE ŞI: Cum l-am filmat pe fiul celebrului Rivaldo. "Câinele" a încălcat regulamentul înaintea finalei)

Citeste despre:dinamo, nicu gheara, ionut negoita, adrian mutu, nicu gheara dinamo, gigi becali, nicu gheara gigi becali


Share On Facebook