Imagini exclusive cu domeniul fostului viceguvernator BNR, acuzat de trafic de influenţă. Şi-a finalizat Palatul ”copiat” de pe bancnota de 10 lei!

Publicat: 29/06/2017 | 00:00

Judecat pentru trafic de influenţă, Bogdan Olteanu s-a retras total din viaţa publică şi s-a dedicat familiei. A avut timp să se ocupe îndeaproape de ultimele finisaje ale vilei pe care şi-a ridicat-o în Snagov, iar construcţia este, acum, gata, fiind una dintre cele mai frumoase din zonă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu reşedinţa de vis a fostului viceguvernator al BNR. (VEZI ŞI: A pus buldozerele pe Palatul istoric, iar acum... Regele Medicamentelor a ridicat un ”mastodont din beton” în cartierul milonarilor!)

Bogdan Olteanu şi-a construit, la Snagov, o vilă impunătoare. Palatul, care pare “copiat” de pe bancnota de 10 lei, tocmai a fost finalizat. Construcţia, situată între reşedinţele pe care le deţin Omar Hayssam şi Irinel Columbeanu, arată de-a dreptul fabulos. (VEZI AICI: Cum l-am filmat pe fostul viceguvernator scăpat de arestul la domiciliu. Primele imagini după ce s-a retras TOTAL din viaţa publică)

Palatul fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor a fost ridicat pe un teren de 2.000 de metri pătraţi şi se află pe malul lacului Snagov. Imobilul este compus din subsol, parter şi două etaje. Domeniul este deservit şi de un debarcader, iar pe el mai există şi un foişor, realizat în stil brâncovenesc. Vila a fost ridicată într-un decor de poveste, iar Bogdan Olteanu şi familia sa trăiesc într-un lux incredibil. (CITEŞTE ŞI: Cel mai bogat antrenor din România a investit milioanele de la arabi într-o super-proprietate la Snagov. Şi-a construit UN PALAT pe malul lacului!)

Construcţia palatului a început în primăvara anului 2013, iar ultimele lucrări s-au încheiat recent. Aşa cum se poate observa din imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vila este ridicată cu mult bun gust. Domeniul impresionant pe care îl deţine fostul viceguvernator al BNR la Snagov i-a fost concesionat pe o perioadă de 60 de ani.

După ce a fost reţinut de DNA şi plasat în arest la domiciliu de instanţa supremă, Bogdan Olteanu a demisionat, pe 1 august 2016, din funcţia de viceguvernator al Băncii Naţionale a României. În luna martie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis ca dosarul fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor să fie judecat de Curtea de Apel Bucureşti (CAB). Cum Bogdan Olteanu a renunţat şi la calitatea de avocat, iar CAB nu mai avea competenţa să judece această cauză după calitatea persoanei, dosarul în care este judecat a fost mutat la Tribunalul Bucureşti. (VEZI AICI: Informaţii bombă din dosarul viceguvernatorului BNR)

Bogdan Olteanu este cercetat într-un dosar în care este acuzat că ar fi primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru intervenţii la membri ai Guvernului în favoarea numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării. Acesta din urmă a fost învestit în funcţie în septembrie 2008 de către premierul de atunci, Călin Popescu-Tăriceanu şi a părăsit postul în februarie 2009. Anul trecut, pe 20 octombrie, ICCJ a decis să înlocuiască arestul la domiciliu cu măsura controlului judiciar în cazul lui Bogdan Olteanu.