VIDEO EXCLUSIV! Cum l-am filmat pe fostul viceguvernator scăpat de arestul la domiciliu. Primele imagini după ce s-a retras TOTAL din viaţa publică

Publicat: 12/06/2017 | 00:00

Judecat pentru trafic de influenţă, Bogdan Olteanu s-a retras total din viaţa publică şi s-a dedicat familiei. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe fostul viceguvernator al Băncii Naţionale într-un mall din Capitală, în timp ce se afla la cumpărături cu copiii săi. (VEZI ŞI: Vîntu a recunoscut că a dat şpagă! Va fi condamnat!)

Bogdan Olteanu îşi poate pierde libertatea dacă va fi găsit vinovat într-un dosar în care este suspectat că ar fi luat un milion de euro mită de la Sorin Ovidiu Vîntu ca să înlesnească numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, unde omul de afaceri avea anumite interese. Se anunţă un proces lung şi anevoios, iar fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor are, probabil, mari emoţii. Singurele momente în care pare să uite de scandalul în care este implicat sunt cele în care se află în sânul familiei. (VEZI AICI: Bogdan Olteanu nu are voie să ia legătura cu părinţii săi)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Bogdan Olteanu la un mall din Capitală, în compania copiilor săi, în timpul unei sesiuni de shopping. Micuţii radiau de fericire pentru că tatăl lor urma să le cumpere hăinuţe. Cel responsabil cu alegerea tricourilor, blugilor şi cămăşilor a fost chiar fostul viceguvernator al BNR. El s-a uitat cu atenţie la obiectele vestimentare şi le-a ales pe cele mai frumoase. Însă, înainte, i-a întrebat şi pe copii dacă hainele sunt pe placul lor. Cât timp s-au aflat în magazin, copiii s-au luat de mai multe ori în braţe şi au ţopăit de fericire.

La rândul lui, Bogdan Olteanu a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. Pentru câteva clipe a dat uitării problemele pe care le are cu justiţia. S-a bucurat din plin de timpul petrecut în compania copiilor săi şi a încercat să le facă pe plac. Fostul viceguvernator al Băncii Naţionale şi micuţii au fost tot timpul veseli şi au glumit în permanenţă. Sesiunea de shopping a fost un adevărat succes pentru toate părţile implicate. Bogdan Olteanu s-a detaşat de faptul că este judecat pentru trafic de influenţă, iar copiii săi au ieşit din mall cu câte o sacoşă plină cu haine în mână.

Bogdan Olteanu s-a retras total din viaţa publică şi s-a dedicat familiei. A renunţat la toate funcţiile pe care le deţinea. După ce a fost reţinut de DNA şi plasat în arest la domiciliu de instanţa supremă, a demisionat, pe 1 august 2016, din funcţia de viceguvernator al Băncii Naţionale a României. În luna martie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis ca dosarul fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor să fie judecat de Curtea de Apel Bucureşti (CAB). Cum Bogdan Olteanu a renunţat şi la calitatea de avocat, iar CAB nu mai avea competenţa să judece această cauză după calitatea persoanei, dosarul în care este judecat a fost mutat la Tribunalul Bucureşti. (CITEŞTE ŞI: Fostul viceguvernator BNR, BOGDAN OLTEANU, arestat preventiv!)

Bogdan Olteanu este cercetat într-un dosar în care este acuzat că ar fi primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru intervenţii la membri ai Guvernului în favoarea numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării. Acesta din urmă a fost învestit în funcţie în septembrie 2008 de către premierul de atunci, Călin Popescu-Tăriceanu. A părăsit postul în februarie 2009. Anul trecut, pe 20 octombrie, ICCJ a decis să înlocuiască arestul la domiciliu cu măsura controlului judiciar în cazul lui Bogdan Olteanu.

Citește și...