IMAGINI ÎN PREMIERĂ. Cel mai bogat antrenor din România a investit milioanele de la arabi într-o super-proprietate la Snagov. Şi-a construit UN PALAT pe malul lacului!

Publicat: 18/06/2017 | 00:02

Cosmin Olăroiu a strâns adevărate bogăţii în Emiratele Arabe Unite, unde antrenează încă din 2007. Averea lui Olăroiu era evaluată, anul trecut, de Top 300 Capital, la circa 25 de milioane de euro!  Olăroiu a investit o parte din banii obţinuţi la arabi în câteva afaceri şi în proprietăţi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă astăzi imagini în premieră cu palatul pe care şi l-a construit "Oli" pe malul Lacului Snagov. (VEZI ŞI: Fabulos! Fostul antrenor al Stelei s-a întors ”blindat” de la arabi”. Şeicul” poartă la mână un ceas Richard Mille de… 179.000 $!)

Palatul este amplasat într-un peisaj de vis, plin de verdeaţă. Olăroiu a investit în teren şi în casă circa două milioane de euro, iar imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le oferă în exclusivitate arată că încă se mai lucrează la impozantul imobil al lui „Oli” de la Snagov.

Mai mulţi muncitori lucrau la finisaje în momentul în care CANCAN.RO a fotografiat superba vilă a lui Olăroiu. (CITEŞTE ŞI: ”Şeicul” a aterizat de urgenţă la Bucureşti, chinuit de durere! Nu-l mai recunoşti cu barbă şi…)

Plecat din 2007 în Emiratele Arabe Unite pentru a antrena, Olăroiu a devenit unul dintre cei mai de succes tehnicieni de acolo, cucerind de patru ori titlul de campion. Pe lângă cele patru titluri din Emirate, Cosmin Olăroiu a cucerit şi un titlu de campion al Arabiei Saudite, cu Al Hilal.

Oli şi-a trecut în palmares, pe lângă numeroasele campionate câştigate, şi titlul de „antrenor al anului” în Emirate, pe care l-a obţinut de trei ori: în 2014, 2016 şi 2017.

Milioanele încasate de la arabi l-au propulsat pe Olăroiu şi pe treapta cea mai de sus în privinţa averilor strânse de tehnicienii români, „Oli” fiind la egalitate cu Mircea Lucescu din acest punct de vedere, ambii având o avere estimată la circa 25 de milioane de euro. (NU RATA, AICI: Olăroiu Jr. a ”spart puşculiţa” ca să-i ia tot ce trebuie tiribombei sexy. A cheltuit o avere pe Ruxy ”Mumuşica”!)

Olăroiu a fost, în ultima perioadă, luat în calcul şi pentru a ocupa funcţia de selecţioner al României, însă pretenţiile sale financiare nu au putut fi satisfăcute de Federaţia Română de Fotbal. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a recunoscut că l-a ofertat pe Olăroiu şi că se gândeşte în continuare să îl aducă la naţională. „Lui Cosmin Olăroiu i s-a propus postul de selecţioner. Acum, dacă ştim că îşi doreşte, nu vom ezita să îi propunem din nou. Este un antrenor în care noi avem încredere, iar rezultatele îl recomandă”, a declarat, recent, Răzvan Burleanu pentru Sport.ro.

Ca antrenor, Olăroiu a obţinut performanţe formidabile şi în ţară, cucerind cu Steaua un titlu de campion al României în sezonul 2005-2006 şi jucând o semifinală de Cupa UEFA cu „roş-albaştrii” în acelaşi sezon. De asemenea, Oli a mai cucerit cu Steaua o Supercupă a României în 2006 şi o Cupă a României în 2011. (CITEŞTE ŞI: COSMIN OLĂROIU a pierdut procesul cu vărul lui GIGI BECALI. Antrenorul l-a dat pe Virgil în judecată din cauza unei datorii)

Citește și...