”Şeicul” a aterizat de urgenţă la Bucureşti, chinuit de durere! Nu-l mai recunoşti cu barbă şi…

Publicat: 23/03/2017 | 00:00

Cosmin Olăroiu s-a întors de urgenţă în România, el locuind de câţiva ani în Emiratele Arabe, acolo unde antrenează echipa Ali Ahli Dubai. Bărbatul a revenit în ţară în mare secret, iar CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, l-a filmat ieri, în jurul prânzului, în timp ce ieşea de la o clinică medicală, specializată în dureri de spate.

După cum putem vedea în imagini, anii şi posibil problemele de sănătate, şi-au pus amprenta asupra Olăroiu Senior, cu barbă şi kilogramele în plus, acesta este de nerecunoscut. Încă de când a ieşit din clinică, Oli a mers foarte greu spre maşină, se vedea pe chipul lui că era chinuit de durere.

Este căsătorit de 29 de ani cu Luminiţa

Tehnicianul echipei Al Ahli, campioana 2014 a Emiratelor Arabe Unite şi finalista 2015 a Ligii Campionilor Asiei, îi oferă soţiei sale tot ce îşi poate dori o femeie. Luminiţa Olăroiu are o viaţă cât se poate de relaxată. Femeia îşi petrece timpul la restaurante, mall-uri (vezi AICI imaginile) şi cu siguranţă la saloanele de înfrumuseţare, având în vedere că arată foarte bine chiar dacă este mama unui tânăr de 29 de ani. Luminiţa, în vârstă de 46 de ani, are grijă de modul în care arată şi se poate mândri cu silueta ei.

Oli s-a căsătorit cu Luminiţa când avea 18 ani şi chiar dacă au 29 de ani de mariaj, cei doi se iubesc la fel de mult şi se numără printre cele mai solide cupluri din lumea sportului. Luminiţa Olăroiu a fost mereu o persoană discretă care şi-a văzut de treburile casei şi de educaţia fiului lor, Daniel Antonio, care se iubeşte de ceva vreme cu Ruxy ”Mumuşica” (află AICI cum îşi răsfaţă iubita).

Citește și...