Imagini incendiare. Ea este fata care s-a dezbrăcat nud la Radio Zu. A câștigat 1.000 de euro, s-a dus la hotel și…

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 20/02/2018 | 14:23

În urmă cu o săptămâna, Mihai Morar și Daniel Buzdugan au dat startul celui mai curajos concurs de radio din România, ”Adevar sau Dezbracare”. Episodul cu numărul 5 a fost de departe cel mai tare, el înregistrând premieră după premieră. Prima mie de euro dată, prima dezbrăcare, primul mers la hotel.

“Merg până la capăt”, a spus Medeea. Și s-a ținut de cuvând. Rauf, necunoscutul care i-a devenit partener în acest concurs, nu a avut decât să o urmeze. Seara lor s-a terminat la hotel, cu 1.000 de euro în buzunar, și cu șansa să câștige un weekend la Paris.

Imaginile cu cei doi în timpul emisiunii de la Radio ZU au ajuns în trending pe Youtube, devenind unul dintre cele mai populare videoclipuri ale momentului.

În luna îndrăgostiților, Radio ZU lansează cel mai îndrăzneț concurs de radio. Un băiat și o fată care nu s-au văzut niciodată se întâlnesc prima oară într-un studio de radio. Pot să rămână împreună pentru totdeauna sau să-și spună pe loc adio. MIZA este mare: 1000 de euro și un weekend la Paris.

Citește și...