Imagini interzise la Pro TV! Mihaela Rădulescu, cu sânii la vedere la Masterchef

Publicat: 09/10/2019 | 12:31

Marți seară, Mihaela Rădulescu a făcut furori la ”Masterchef”, apariția sa încurcându-i, aproape, pe concurenți. Decolteul provocator al divei de la Monaco i-a lăsat fără suflare pe unii dintre bărbați, iar rochia mulată a jucat, la rândul ei, un rol esențial în evidențierea formelor apetisante ale Mihaelei. 

A fost o apariție ”șoc”, se poate spune, Mihaela Rădulescu confirmând, însă o dată, statutul de divă sexy a showbizului autohton.

Mihaela Rădulescu, decolteu provocator

Diva de la Monaco, gospodină desăvârșită!

Mihaela pare să fie o gospodină desăvârșită.  A postat adesea, pe conturile de socializare, fotografii din bucătărie, în timp ce se află la cratiță. Și nu oricum, ci în ținute sexy, mai ales de când locuiește cu iubitul ei austriac, celebrul parașutist Felix Baumgartner (50 de ani). Cu care se vede din ce în ce mai rar, gurile rele zicând că a cam fost părăsită sau cel putin e pe direcția aceasta. Nu demult, ”Diva de la Monaco” a făcut furori cu poza în care îi gătește sportivului de Cartea Recordurilor o omletă imensă, stând în fața tigăii, doar în bikini.

(CITEȘTE ȘI: CUM A REUȘIT ILIE NĂSTASE SĂ-ȘI ÎMBUNEZE CONSOARTA)

Cea mai comentată imagine a fost cea de acum patru ani, când a făcut ”masa plăcerii” pentru Felix: ”De aceea o apreciez pe prietena mea. Ea este aici lângă mine, când am nevoie”, a precizat acesta, în timp ce lua micul dejun de pe spatele femeii iubite. Mihaela a fost însă aspru criticată de ziariștii austrieci: ”Sexism sau distracție? Felix își prezintă iubita-masă”, au scris jurnaliștii.

Citește și...