Imaginile de la Pro TV care au scandalizat o țară întreagă! Doi concurenți de la “Ferma”, filmați goi în aceeași cadă

Publicat: 01/02/2019 | 10:25

După scenele incendiare filmate cu Ioana Filimon în timp ce își face baie în timpul competiției “Ferma”, seara trecută au fost difuzate alte imagini dintr-un moment de intimitate: doi dintre concurenții show-ului se spală dezbrăcați în aceeași cadă. Este vorba despre Emil Rengle, coregraf și  Remus Boroiu, nutriționist. Episodul cu cei doi participanți de la “Ferma” a fost intens criticat pe rețelele de socializare, unde a apărut filmarea completă care a scandalizat o țară întreagă. 

Citește și: Brigitte Năstase, scoasă din minți de o concurentă de la “Fermă” : “Soțul meu m-a înșelat cu ea”

În interviul difuzat înainte de imaginile în care face baie în aceeași cadă cu Emil Rengle, nutriționistul Remus Boroiu a mărturisit despre câștigătorul de la “Românii au talent” că îl inspiră și în ajută să își păstreze echilibrul în timpul concursului cu reguli stricte: “Lăsând gluma la o parte, Rengle este unul dintre oamenii care mă ajută să rămân foarte echilibrat și foarte pozitiv, și cu zâmbetul pe buze în această casă, în această fermă”.

Emil Rengle și Remus Boroiu au intrat în cadă purtând fiecare câte o pereche de pantaloni foarte scurți, însă “nu au neglijat” zonele ascunse atunci când s-au spălat, după cum se poate vedea în înregistrarea de mai jos.

Citește și: Strigător la cer! Miss România, filmată cu sfârcul pe afară la „Ferma” de la Pro TV

“Sunt foarte recunoscător! Foarte, foarte recunoscător! Mă bucur că te-am cunoscut, o să fie mișto”, i-a mărturisit Emil Rengle lui Rebus Boroiu în timp ce erau în cadă.

“Nu cred, sunt sigur că e reciprocă treaba”, a reacționat nutriționistul Remus Boroiu în cadrul emisiunii “Ferma”.

La finalul acestui moment de intimitate pe care l-au avut cei doi concurenți ai show-ului de la Pro TV, Emil Rengle a subliniat că acea baie l-a ajutat să își încarce bateriile. “Ne-am încărcat bateriile perfect după o săptămână grea, după prima săptămână în Fermă a fost exact ceea ce ne-a trebuit și mi-a lipsit”, a declarat Emil Rengle.

Citește și: VIDEO / Câștigătorul de la ”Românii au talent” a mărturisit că este bisexual. Emil Rengle: ”E greu să fii gay …”

FERMA

Doi baieți în aceeași cadă: "Sunt foarte recunoscător că te-am cunoscut." Ipostaza care a amuzat pe toată lumea > http://bit.ly/2UzKVWN

Publicată de Ferma pe Joi, 31 ianuarie 2019

Citește și: Surpriză de proporții după prima ediție de ”Ferma”! Ce concurent a fost eliminat în mare secret

Comentarii acide la adresa noului format al show-ului “Ferma” de la Pro TV

Fanii emisiunii de la Pro TV, prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, s-au împărțit în două tabere: unii sunt încântați de noile schimbări, alții au lansat critici acide la adresa concurenților, dar și la adresa producătorilor.

“Deci, avem doi gay în emisiune, nu numai unul. Nicio problemă, și ei sunt oameni, numai nu-i mai dați la TV în momentele lor de intimitate, pentru că astea sunt imagini care pe mine ma «afectează emotional»”, “Am o minte deschisă, nu am nimic cu gay-ii, însă, ca doi bărbați să stea în cadă și, mai ales într-un show la această televiziune respectabilă, este o imagine oribilă. Ați ajuns,  PRO TV să decădeți atât de mult, precum mizeriile de Antene și Kanal D”, “Bla bla bla… Dacă nu vă place… simplu… nu vă uitați.”, “Uau, ce schimbare!! Unde este «Ferma» lui nea Rață?… unde se rabdă de frig, foame și disconfort la maxim? Asta nu e «Ferma», ci vacanță cu de toate. Baie, cadă, striptease la duș, mă lăsați ? Orice lucru bun la noi trebuie schimbat în rau. Fain ??”, “Asta nu este ferma vedetelor, este ferma divorțatelor și a fițoaselor?? sunt cinci  dintre comentariile.

Remus Boroiu este nutriționist, sportiv și a învățat să facă față greutăților vieții. Avantajul său în timpul competiției “Ferma” este că a petrecut mult timp la țară, alături de bunicii săi. “Mă descurc singur de la 18 ani, așa că nu am așteptări de la nimeni să-mi servească masa. În viață dacă vrei să ai, trebuie să pui mâna la muncă și eu am înteles de mic asta. Îmi place să fac sport și lucrez în acest domeniu. Sunt antreprenor și vând online articole sport și planuri de nutriție”, a declarat Remus Boroiu în cadrul unui interviu pentru revista VIVA!.

 

Citește și...