VIDEO Câștigătorul de la ”Românii au talent” a mărturisit că este bisexual. Emil Rengle: ”E greu să fii gay …”

Publicat: 02/06/2018 | 10:51

Fără să-și imagienze cât de mult avea să se schimbe toată viața lui, Emil Rengle, câștigătorul de la ”Românii au talent” a făcut o mărturisire care a incitat opinia publică în urmă cu doar câteva luni. El și-a recunoscut adevărata orientare sexuală și a încercat să predea într-o înregistrare pe YouTube o lecție de toleranță. (Oferta speciala playstation)

Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi. Să te descoperi ca persoană gay şi să te descoperi ca o persoană în România este greu de purtat, nu eşti ca toţi ceilalţi„, spune el în filmarea pe care a făcut-o în luna ianuarie. Rengle apare emoţionat, iar la un moment dat chiar lăcrimează, spunând că i-a fost foarte greu să vorbească despre asta până acum.

Citește și: El e concurentul care a câștigat premiul de originalitate de la “Românii au talent 2018” 

Am foarte mari emoţii. Sincer, nu am vrut să-i spun nici mamei mele, pentru că o iubesc foarte mult. N-am vrut să o fac să creadă că a greşit sau a făcut ceva în neregulă„, a mărturisit Rengle. Acesta le-a povestit internauţilor că a vrut să ţină secret toată viaţa, dar la un moment dat i-a spus mamei sale prin ce trece, la o discuţie, în bucătărie, în timp ce ea îi gătea.

Citește și: Florin Călinescu pleacă de la “Românii au talent”?!? Chiar el a făcut anunțul care a stârnit controverse: “Și dincolo de asta!” 

Era o tensiune şi o povară pe care o purtam de atât timp în mine, încât nu am mai putut să mă abţin. Mama a izbucnit în plâns, m-a luat în braţe, n-a înţeles nimic. N-a ştiut cum să reacţioneze, a  ştiut doar că am nevoie de ea. Mai târziu, când am luat trenul de la Oradea spre Bucureşti, mi-a împins un bileţel în mână. Pe bileţel scria «Te iubesc, indiferent ce s-ar întâmpla»”. (Super oferte la accesorii gaming)

Rengle a povestit şi că la început nu a înţeles ce i se întâmplă, de ce lui, şi că problema l-a chinuit mai ales în adolescenţă. „Pe lângă faptul că eram batjocorit în fiecare zi pentru că eram ungur, nu puteam să mai suport şi ideea de a fi batjocorit pentru că sunt gay. Un teenager care se luptă cu aceste gânduri şi nu are cum să vorbească despre asta nici cu părinţii şi nici cu prietenii, pentru că e un subiect tabu!„.

Citește și...