Florin Călinescu pleacă de la “Românii au talent”?!? Chiar el a făcut anunțul care a stârnit controverse: “Și dincolo de asta!”

Publicat: 01/06/2018 | 23:10

Este o seară plină de emoții și dezvăluiri neașteptate în finala de la “Românii au talent 2018”! Florin Călinescu a stârnit controverse după ce a făcut o afirmație, care i-a făcut pe mulți să creadă că sezonul opt al show-ului de talente este ultimul la care el va sta la masa juraților. Reacția lui Florin Călinescu l-a luat prin susprindere pe unul dintre prezentatori, care a încercat “să salveze” momentul. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și: Bucurie fără margini în familia “Românii au talent” înainte de a fi desemnat câștigătorul: “Fac un anunț important pentru părinți, pentru prieteni”

După ce Pavel Bartoș l-a prezentat pe Florin Călinescu folosind cuvinte potrivite, juratul a avut o replică prin care i-a făcut pe mulți să se gândească la faptul că acesta e ultimul sezon când va face parte din marea echipă a show-ului “Românii au talent”. (Oferta speciala playstation)

“Nu pentru multă vreme…”, a reacționat Florin Călinescu în cadrul emisiunii “Românii au talent”.

Citește și: El e concurentul care a câștigat premiul de originalitate de la “Românii au talent 2018”

Când i-a auzit replica, prezentatorul Tv a încercat să mascheze acest moment spunând: “De săptamana viitoare, oricum intrăm în vacanță”. Chiar și așa, Florin Călinescu iar a avut o declarație neașteptată.

“Și dincolo de asta!”, a comentat juratul Florin Călinescu la “Românii au talent”.

Citește și...