Trecerea în nefiinţă a interpretei de muzică populară, Ileana Ciuculete a rupt sufletul  multor oameni, dar  mai ales cel al familiei şi apropiaţilor. Toţi colegii de breaslă şi nu numai, au venit la căpătâiul vedetei pentru a-şi lua rămas bun şi s-o privească pentru ultima oară. ( AICI sunt imaginile exclusive ) (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România a filmat toată slujba de înmormântare a celebrei artiste ( Vezi AICI ), iar printre cei care au venit să-şi prezinte condoleanţele familiei cântăreţei a fost şi Emilia Ghinescu, care, conform obiceiului, i-a adus o coroană de flori albe, pe care scria un mesaj emoţionant:,,Vei rămâne frumoasă în amintirea noastră‘’. Artista era profund afectată de pierderea colegei sale, cât timp a fost prezentă la biserică, nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Soţul interpretei de muzică populară este dărâmat de durere, deoarece a iubit-o extrem de mult şi, din păcate, nu a putut să facă nimic ca să o salveze. Dacă la început se credea că Ileana Ciuculete a murit din cauza unei ciroze galopante apărută în urma unei hepatite C nedescoperite la timp, Cornel Galeş ne-a dezvăluit că artista s-a stins din viaţă din cauza unui virus mutant, o formă extrem de agresivă a hepatitei C.

Medicii i-au spus bărbatului că până acum nu a existat niciun supravieţuitor al acestui virus. (cine şi-a prezentat ultimele omagii la căpătâiul acesteia: detalii şi imagini - AICI)

Deşi toată lumea ştia de existenţa celor doi fii ai artistei, Mugurel şi Cristi, se pare că Ileana Ciuculete avea şi o "fată de suflet", pe nume Codruţa. Tânăra, acum adolescentă în toată firea a cunoscut-o pe Ileana atunci când era micuţă iar de atunci cele două au dezvoltat o relaţie extrem de apropiată, la fel ca o mamă cu fiica ei. Declaraţia tulburătoare o puteţi citi AICI.

Mama Ilenei Ciuculete era într-o stare tot mai precară. Abia mai poate merge, fiind ajutată să se deplaseze de către două persoane apropiate. Atunci când a zărit sicriul fiicei ei a fost din nou copleşită de durere, însă tot ceea ce a mai avut putere să rostească a fost: "Copila mea, fetiţa mea nu mai e...". Femeia s-a prăbuşit pe sicriul fiicei sale. În timpul înmormântării i s-a făcut rău. Fiii Ilenei au fost la rândul lor răpuşi de durere:"este cea mai grea zi din viaţa noastră pentru că o conducem pe ultimul drum pe cea care ne-a dat viaţă".

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai bune prietene ale Ilenei Ciuculete, a mărturisit că nu a ştiut că Ileana era grav bolnavă. "Am fost foarte bune prietene, timp de mulţi ani, şi nu îmi vine să cred că Ileana nu mai este. Când veneam împreună la filmări o simţeam ca pe un om foarte trist. Nu l-a lăsat nici pe Cornel să spună nimic despre durerea ei, nici măcar copiilor. Băieţii ei sunt distruşi, şi-au pierdut sprijinul pe această lume, ei îmi povesteau că atunci când o sunau ba era veselă, ba era tristă. Cred că ea şi-a ascuns suferinţa şi a simţit ceva", a spus Maria Dragomiroiu.

Citeste despre:ileana ciuculete, inmormantare, imagini


Share On Facebook