Astăzi, trupul regretatei Ileana Ciuculete va fi înmormântat la Cimitirul Străuleşti, aşa cum a fost dorinţa familiei, iar CANCAN.ro vă va ţine la curent AICI.

Soţul interpretei de muzică populară este dărâmat de durere, deoarece a iubit-o extrem de mult şi, din păcate, nu a putut să facă nimic ca să o salveze. Dacă la început se credea că Ileana Ciuculete a murit din cauza unei ciroze galopante apărută în urma unei hepatite C nedescoperite la timp, Cornel Galeş ne-a dezvăluit că artista s-a stins din viaţă din cauza unui virus mutant, o formă extrem de agresivă a hepatitei C. Deşi toată lumea ştia de existenţa celor doi fii ai artistei, Mugurel şi Cristi, se pare că Ileana Ciuculete avea şi o "fată de suflet", pe nume Codruţa. Tânăra, acum adolescentă în toată firea a cunoscut-o pe Ileana atunci când era micuţă iar de atunci cele două au dezvoltat o relaţie extrem de apropiată, la fel ca o mamă cu fiica ei.

Codruţa a scris mai multe mesaje extrem de înduioşătoare pe contul ei de Facebook, după ce s-a confirmat că Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă: "S-a stins din viaţă preferata mea, ILEANA CIUCULETE! Cea mai tristă zi din viaţa mea, nu pot să cred! Va rămâne mereu idolul meu, femeia pe care am iubit-o exact ca pe mama mea, pe care o divinizam! Nu mai sunt bună de nimic! Ultima dată când am vorbit cu dumneaei a fost de ziua mea când mi-a promis că atunci când va veni în Craiova, ne vedem! Nu am cuvinte să mai spun ceva... Vestea pe care am primit-o m-a şocat... Ultima dată când am vorbit a fost de ziua mea, când m-a sunat şi mi-a zis "la mulţi ani!" şi să fiu cuminte şi să rămân acelaşi copil bun pe care l-a cunoscut... Am pierdut artista pe care am iubit-o cel mai mult de când eram un copilaş de trei ani, pe care am divinizat-o şi pe care am iubit-o şi o iubesc ca pe părinţii mei! Ileana Ciuculete, viaţa mea, frumoasa mea... idolul meu pe viaţă! Mereu îmi vorbea atât de frumos, eram aşa de fericită când îi auzeam vocea! Vei rămâne mereu sufletul meu, artista mea, am plâns când am văzut-o în realitate, îmi tremurau mâinile. Dumnezeu să te odihnească, suflet bun şi milor! Ai fost o femeie care a iubit şi a suferit toată viaţa şi care ai fost judecată prea crunt de lume... Te iubescm te iubesc! Frumoasa noastră, artista mea iubită!", a scris "fata de suflet" a Ilenei Ciuculete.

Citeste despre:codruta fata de suflet ileana ciuculete, a murit ileana ciuculete, ileana ciuculete inmormantare, declaratii ileana ciuculete, diagnostic ileana ciuculete, copii ileana ciuculete


Share On Facebook