Înfiorător! Cum arată după accident mașina în care se afla Raluca Noacă. Mesaje sfâșietoare transmise de apropiații copilei

Publicat: 11/01/2019 | 13:42

Unul dintre oamenii sosiți la locul accidentului grav din Bârlad a făcut o poză mașinii în care Raluca Noacă se afla pe scaunul din dreapta șoferului – locul mortului. Partea din față a autoturismului este complet distrusă, iar imaginea vorbește de la sine despre cât de violent a fost impactul. Apropiații adolescentei, care a câștigat toamna trecută un titlu de miss, au transmis mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare. 

Citește și: Drama neștiută a familiei Ralucăi Noacă, adolescenta care a murit în urma unui accident din Bârlad. Unii cred că este vorba despre un blestem

Înfiorător! Cum arată după accident mașina în care se afla Raluca Noacă

Raluca Noacă a ieșit miercuri seara la o plimbare cu Sorin Roșca, un prieten, care luase mașina tatălui său. Lipsa experienței la volan și viteza excesivă au dus la producerea accidentului teribil din Perieni, județul Bârlad, în urma căruia fata de 15 ani a mai supraviețuit câteva ore“Investigațiile biologice și imagistice au obiectivat prezența unui hematom subdural fronto-temporal stang și a hemoperitoneului. S-a intervenit chirurgical efectuându-se splenectomie și evacuarea hematomului retroperitoneal cu evoluție nefavorabilă, însă post operator, din nefericire, la ora 11:50 pe 10 ianuarie 2019 declarându-se decesul”, a declarat dr. Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al Spitalului “Beldiman” pentru jurnaliștii de la Est News.

În sigura imagine cu mașina distrusă, care a fost făcută publică, se observă cât de grav a fost accidentul. Mașina condusă de tânărul de 18 ani este complet distrusă în partea din față, una dintre roțile din față este ruptă, iar parbrizul spart. În galeria foto a acestui articol veți o fotografie cu Sorin Roșca, tânărul care condus-o pe Raluca Noacă în ghearele morții.

“Legat de șoferul în vârsta de 18 ani, este stabil hemodinamic, conștient, evaluarea CT nu a obiectivat leziuni traumatice majore, însă, din cauza sindromului confuzional instalat a fost adresat Clinicii de Neurochirurgie Iași.”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad.

Polițiștii l-au testat pe șofer și au aflat că acesta nu consumase alcool. Pe numele lui Sorin Roșca a fost deschis dosar penal, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și: Înainte să moară, Raluca Noacă a transmis un mesaj emoționant părinților ei. Ultima postare de pe Facebook

Mesaje sfâșietoare transmise de apropiații Ralucăi Noacă

Rudele și apropiații frumoasei adolescente și-au exteriorizat tristețea din suflete în mediul online. Unii dintre ei și-au pus poze de doliu, în timp ce alții au așternut pe rețelele de socializare mesaje sfâșietoare.

“Iubita mea… Te-ai dus prea devreme. Un suflet cald cu un chip frumos. Ai grijă acolo, sus de tine. Și sper să ne privești de sus tot zâmbind… Dumnezeu să te odihnească în pace copil nevinovat😢❤️👌”, “Raluca, răspunde, de ce ai ales să pleci şi să ne laşi cu un gol în inimă. Raluca, răspunde, îngeraş frumos, de ce ai plecat aşa de devreme?”, “Zilele în care vorbeam şi noapte şi zi s-au spulberat dintr-o prostie. O să-mi fie foarte dor de tine. Drum lin spre cer şi să te ierte Dumnezeu, fată minunată”, “De astăzi (n.r.: ieri) eşti o stea care ne va veghea pe toţi ! Ai plecat prea devreme lăsând un gol imens în sufletele tuturor! Sper că de acolo, de Sus, să ai grijă de noi toţi, înger minunat! Odihneşte-te în pace suflet frumos, Ralu unde ești tu acum… să mai glumim şi să mai facem mișto cum făceam? Zii, răspunde, unde eşti acum, copil nevinovat?”, “Fii tare, știu cât de mult a însemnat Raluca pentru tine și cât de greu îți este. Doar ca acum este acolo sus și veghează asupra ta, mereu îți va fi alături chiar dacă în persoana nu va mai putea😢Sincere condoleanțe 😭❤️” sunt doar patru dintre postările celor care au cunoscut-o pe Raluca Noacă.

Citește și...