Irina Tanase, prima poză cu bebelușul în brațe! Cum a fost fotografiată iubita lui Liviu Dragnea

Autor: A.N.
Publicat: 17/11/2019 | 13:00

Irina Tanase, prima poză cu bebelușul în brațe! Cum a fost fotografiată iubita lui Liviu Dragnea. 

Irina Tănase a mers în vizită la finii ei. Bucuroasă de timpul petrecut cu ei, iubita lui Liviu Dragnea s-a fotografiat cu micuții și a publicat imaginea pe contul ei de socializare. Imediat, o amică a reacționat: „Ce bine îţi stă cu copii, nu faci şi tu unul?”. Irina, însă, nu a răspuns provocării. (CITEȘTE ȘI: IRINA TĂNASE L-AR FI VIZITAT PE LIVIU DRAGNEA ÎN AFARA ORELOR DE PROGRAM! GESTUL FĂCUT DE BOȘII DE LA RAHOVA! EXCLUSIVITATEA MOMENTULUI)

În ultimele luni, au tot existat zvonuri despre o posibilă sarcină, dar sursele apropiate ale familiei Dragnea au demontat cu tărie toate speculațiile pe această temă.

“Andrei a văzut-o pe Anuța că a venit să stea culcușită în brațele mele și s-a ambiționat să se urce și el. Așa a prins maică-sa poza asta simpatică cu ei, cei doi fini ai mei”, a scris Irina Tănase.

Irina Tănase, împreună cu finii ei

Cum a reacționat Irina Tănase după condamnarea lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și iubita lui, Irina Tănase, urmau să se căsătorească. Fostul lider PSD este de câțiva ani într-o relație cu blonda cu 31 de ani mai tânără, el având 56 de ani, iar ea doar 25. Discreți, Liviu Dragnea și Irina Tănase au evitat să vorbească despre relația lor și s-au ferit încă de la început de ochii presei. (VEZI ȘI:  CE NOTE A LUAT IRINA TĂNASE LA BAC. IUBITA LUI LIVIU DRAGNEA A TERMINAT LICEUL ÎN 2011 ȘI A DEVENIT SECRETARĂ)

Tânăra a fost contactată de mai multe publicații pentru a comenta condamnarea partenerului ei la închisoare, dar ea a refuzat să dea detalii prea multe.

Vă reamintim că, în 27 mai, președintele PSD a fost condamnat la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020