Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Își pierde penthouse-ul de 500.000 €? Reacție fără precedent a Loredanei Chivu! i-a făcut praf și pe judecătoare, și pe fostul iubit!

Își pierde penthouse-ul de 500.000 €? Reacție fără precedent a Loredanei Chivu! i-a făcut praf și pe judecătoare, și pe fostul iubit!

De: Loriana Dasoveanu 15/04/2024 | 23:40

Loredana Chivu trece de câteva luni printr-un calvar, după ce fostul ei iubit, Dani Leș, i-a pus gând rău și i-a deschis numeroase procese! Fosta asistentă a lui Dan Capatos s-a trezit, în mai multe rânduri, cu executorii judecătorești pe cap. Și după ce i-a fost ”curățată” locuința, acum, chiar penthouse-ul vedetei ar putea fi scos la licitație (VEZI AICI DETALIILE). Asta după ce Loredana a pierdut un proces la Arad, dar diva nu se lasă! Astfel, a avut o reacție virulentă la adresa lui Dani, în CANCAN.RO.  

Magistrații de la Tribunalul Arad au dat sentința prin care ”o obligă pe Loredana Chivu la plata către Dani Leș a sumei de 504.047,85 de lei. Fără cheltuieli de judecată. Executorie de drept”. Fosta asistentă TV are, însă, termen de șapte zile pentru a face apel, dar, până atunci, a tunat în CANCAN.RO, revoltată de decizia instanței, pe care o consideră părtinitoare.

„Nu au fost administrate probe, dovezi! S-a luat o decizie favorabilă pentru el!”

„Într-adevăr eu am pierdut un proces care s-a desfășurat în doar două înfățișări. Nu au fost administrate niciun fel de probe, niciun fel de dovezi. În baza aceasta judecătoarea a luat o decizie favorabilă pentru el. Mai departe urmează să fac apel. 

Ne vom judeca la Curtea de Apel Timișoara și vom vedea ce se întâmplă mai departe. Eu sper din toată inima că o să nimeresc la niște judecători imparțiali care țin cu dreptatea și cu realitatea, iar minciunile lui nu vor avea niciun efect. Mă bucur că ne vom judeca în altă parte și nu în Arad unde este domeniul lui” , a spus Loredana Chivu pentru CANCAN.RO.

Loredana Chivu tună și fulgeră după ce a pierdut procesul în instanță și este pe cale să-și piardă penthouse-ul
Loredana Chivu tună și fulgeră după ce a pierdut procesul în instanță și este pe cale să-și piardă penthouse-ul

(ACCESEAZĂ ȘI: PENTHOUSE-UL DE 500.000 € AL LOREDANEI CHIVU, SCOS LA LICITAȚIE!? CANCAN.RO ARE INFORMAȚII BOMBĂ: MAGISTRAȚII AU DAT DECIZIA, PROCEDURILE AU ÎNCEPUT)

Loredana Chivu spune că ar fi fost dispusă să aducă în instanță toate dovezile că imobilul este cumpărat de ea, doar că nu este susținută fiindcă fostul iubit ar avea influență în Arad. Bărbatul însă a arătat și el dovezi că a plătit suma de 107.000 de lei pentru amenajarea balconului apartamentului Loredanei Chivu.

Loredana Chivu, acuzații fără precedent: „Am vrut să aduc dovezi că am cumpărat singură imobilul, dar nu sunt ascultată!”

„Eu mi-am plătit singură avansul la casă, eu am umblat să-mi fac singură toate actele necesare. Este creditul meu la casă, iar el își dorește casa asta mult, casă în care nu a călcat niciodată. Casa este făcută cu credit ipotecar luat pe numele meu, eu singură mi-am plătit avansul, el nu are nicio legătură. Este fix creația mea acest apartament, eu l-am gândit, eu m-am ocupat, eu am plătit pentru el. 

Eu aș fi demonstrat asta și în instanță, numai că nimeni nu a vrut să asculte ce am de spus eu, ce au de spus avocații mei. Nu s-au administrat probe nici de o parte, nici de cealaltă și s-a dat o sentință pe mită primită de doamna judecătoare. Îmi asum ce spun și mi-aș dori să se facă o anchetă la doamna judecătoare care s-a ocupat de acest caz. Cum s-a putut termina cazul în două înfățișări, fără niciun probatoriu”, susține Loredana Chivu pentru CANCAN.RO.

Fosta asistentă tv susține că nu a avut treabă cu firma fostului iubit în care figura ca administrator

Loredana Chivu a figurat ca administrator la firma pe care Dani Leș o deține. În urmă cu jumătate de an, CANCAN.RO intrase în posesia unor documente explozive. Mai exact, dovezile plăților făcute de Dani Leș, prin firma lui, pentru bunurile care i-au fost puse blondei sub sechestru (vezi aici toate dovezile). Doar că, fosta asistentă TV mărturisește că nu are nici o treabă cu firma deținută de Dani Leș. Aceasta nu știa că ar fi fost administrator al firmei și nici măcar nu a călcat vreodată pe acolo.

„Cum poate accepta instanța că eu am fost administrator la o firmă la care eu nu am fost niciodată. Eu nu am avut putere de semnătură, eu nu am avut niciun fel de acces, nimic, în firma aceea. Nu știam că sunt trecută pe hârtiile alea ca administrator și nu am semnat niciodată așa ceva. Nu știu unde este firma respectivă, eu nu am fost niciodată fizic acolo. Nu ai cum să fii administrator la o firmă de care nici nu știi și nu o cunoști” , mărturisește revoltată Loredana Chivu.

Dani Leș și Loredana Chivu sunt într-un mega-scandal care s-a lăsat cu numeroase procese deși au fost împreună trei ani
Dani Leș și Loredana Chivu sunt într-un mega-scandal care s-a lăsat cu numeroase procese deși au fost împreună trei ani

Loredana Chivu continuă cu declarațiile și spune că fostul iubit nu i-a plătit leasingul Mercedesului S Klasse Coupe în valoare de 90.000 de euro. Așa cum știm, vedeta a luat mașina în leasing pe firma Adelinei Nica. Doar că problemele au apărut atunci când afaceristul din Arad a făcut sesizare la ANAF pe numele Adelinei Nica.

„Lui ar trebui să-i fie rușine că a stat cu o femeie trei ani și nu a fost în stare să achite un leasing la mașină. El are pretenții la bani și crede că provoacă probleme, dar mai rău face. Vă puteți da seama ce fel de bărbat este după lucrurile pe care le face, lucruri la fel de ieftine ca și el” , a spus Loredana pentru CANCAN.RO.

(VEZI ȘI: AUTORITĂȚILE AU FOST SESIZATE, DUPĂ CE FINA LUI ALEX BODI AR FI ”COMIS-O” CU MERCEDES-UL DE 90.000 €! VEDETA RUPE TĂCEREA ”

 Loredana Chivu, ironică la adresa lui Dani Leș: „Nu vreau să-l mai văd în fața ochilor! O să-i aprind o lumânare”

„Eu nu îi datorez nimic acestui monstru. Am fost o femeie abuzată, am trăit niște lucruri monstruoase în această relație. O să îi aprind o lumânare la biserică, poate îi luminează Dumnezeu mintea. În rest, nu am ce să-i datorez și nu vreau să mai vorbesc despre el pentru că nu reprezintă nimic. 

Tot ce face el este o răzbunare ieftină care nu mai interesează pe nimeni. El este cel care dă informații în presă. Eu nu îl deranjez pe el cu nimic. Pe mine nu mă interesează individul și nici ce face cu viața lui, vreau doar să fiu lăsată în pace. 

Femeile din România nu sunt ocrotite absolut deloc. Trăiesc calvarul acesta în fața oamenilor de un an de când mi-am luat ordinul de protecție. A început cu bătaie, ordin de protecție, amenințări, șantaje, sechestre, șpăgi plătite și doar chestii din astea să îmi facă mie rău. Nici nu vreau să-l mai văd în fața ochilor. Nu m-am gândit niciodată că se va ajunge aici, nu părea genul de om agresiv, dar când i-a căzut vălul de pe față, i-a căzut cu totul” , mai susține blonda pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Anda Adam se pregătește de nuntă cu Yosif Mohaci. Când va avea loc evenimentul
Anda Adam se pregătește de nuntă cu Yosif Mohaci. Când va avea loc evenimentul
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...